Shoopingtips: Aromboden.se

Dagens tips handlar om Aromboden.se.
 

Det är ett familjeföretag som startade 2007.
Företaget är beläget i Västerås men har ingen fysisk butik. Deras inriktning är att erbjuda dig som kund delikatesser av högsta kvalité men även doftljus, badprodukter och roliga köksprylar. 

I sortimentet hittar du bl a smaksatt kaffe & te, kryddor, choklad, Mrs Bridges populära produkter som vunnit många priser i The Great Taste Awards, skorpor mm.

Aromboden jobbar ständigt på att hitta nya spännande produkter och tar mer än gärna emot önskemål.
Hög kvalitet, bra priser, snabba leveranser är deras motto.

Just nu så har dem dessutom en SemesterRabatt om du anger koden: semester i kassan så får du 20% rabatt fram till 8/8 kl 24.00. Dock gäller inte denna rabatt på prenumerationer, 1 kg kaffe, presentkort.

Detta är ett drömställe för en sån som mig :)
Jag föredrar löste framför påste, det är så man blir fast bara man smakat på sin första kopp det är verkligen såå gott. Så har dem superfina förvaringsburkar till te och kaffe, sådana burkar är ju ett måste för alla.Skulle kunna ge er en ännu längre lista men nu får ni allt ta och klicka er in dit och spana lite själva ;) och fynda passa på att använda rabatten. Ja lovar att ni blir verkligen inte rånad på pengar redan utan rabatten ;) Ja menar lös te kostar tex 29-39.00kr, testickor 5kr st en förvaringsburk kostar tex 38-45kr så det är verkligen värt att kika på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback