15e December

Kan du förstå att det inte är mer än 9 dagar till julafton..
Jag tycker det är en aningen för kort tid, tycker inte vi ska vara här redan.
Hade alltså med andra ord inte gjort mig något om vi hade lite mer tid innan vi närmade oss julafton.
Jazmine är inte alls så pigg idag min lilla pärla, hon har svårt att andas och ventolinet verkar inte alls ha någon inverkan. :( Måste på någe vis få tag på en läkare.
Vilket är skit lätt, när man sitter på ett bolag (?) med hemtelefonen som gör så att, jag helt plötsligt sitter utan hemtelefon dvs kan inte ringa ut. Gaah, Ja det händer titt som tätt det fungerar dock felfritt att ringa in (!?)
I sådana här situationer så använder jag min mobil i vanliga fall men, jag råkade ju bara ta slut på mina pengar. När jag skulle visa er bilder från hur barnen såg ut på lucia, utan resultat då inga bilder syndes.
Så jag tog bort dem och hade visst slösat mina sista pengar på mobilen.
Ja alltså hade jag vetat det så hade jag inte skickat nå bilder hit, alltså att mina pengar på mobilen var på sista kronorna.. :P
Leone hade med sig sin rosa prinsessklocka till dagis igår, det tyckte hon var riktigt roligt att få visa för fröken :)
Men när jag hämtade henne från dagis så var hon inte lika glad och skulle inte alls ha på sig sina kläder, hon skulle inte ha strumpor, sen ingen trröja (enbart t-shirt kvar), inga vantar, hon var envisare än envisast igår när jag hämtade henne, så det vart ju en disskution eller nej snarare att jag tillrättavisade henne och klädde på henne och hon klädde av sig ja så höll vi på en liten stund tills hon gav upp och jag satte henne i vagnen då sätter hon sig med armarna i kors och drar på sig sin "jag är jätte arg/sur min" med mungiporna ner till knäna.

Vill du veta mer över hur det gick att komma hem? Orkar du?

Nä nu ska jag dricka kaffe och sedan ska jag plocka undan morgonens bus från mina älskade barn ♥ ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback