Hett tips: Apelsin Gredelin




Har du en kreativ, skapande hobby?


Frågan är ifall det finns något bättre än att ha en hobby som man verkligen brinner för? För oss som pysslar, skapar och handarbetar är hobbyn ofta en källa att hämta ny energi ifrån, samtidigt som skapandet formar nya idéer, rensas gamla, energikrävande tankar bort.
Hur älskad hobbyn än är så kostar den pengar. Att det är värt det är säkert alla hobbyutövare eniga om. Men vore det inte underbart om hobbyn kunde generera pengar?

Ett nystartat företag - Apelsin Gredelin

Apelsin Gredelin erbjuder dig som hobbypysslare att kunna sälja dina skapade produkter. Vi är ett alldeles nystartat företag och du har chansen att vara med från början som en del av ett ungt, växande företag.
Vårt koncept innebär att vi fungerar som återförsäljare för hobbypysslare. Vi har valt att kalla dessa hobbypysslare för kreativa leverantörer.
Vi säljer via webbutik. Produkterna vi säljer är inriktade på barn och uteslutande handgjorda. I och med det är de per automatik unika och massproduceras inte.
Apelsin Gredelin kommer också att sälja produkter av det egna märket, som självklart också är handgjorda, unika produkter för barn.

Detta hjälper vi dig med:


Vi sköter all administration som innefattar försäljningen av dina produkter. Vi fotograferar, lägger upp produkterna på vår hemsida, tar emot kundbeställningen, hanterar betalning från kund och levererar till kund.
Vi sköter och finansierar all marknadsföring.
På hemsidan gör vi en presentation av dig som tillverkare. (Du kan självklart också vara leverantör till oss utan att personligen presenteras på vår hemsida.)  
Du får minst 50% exkl. moms av det pris din produkt säljs för.

Kontakta:
Annika Suikki & Jenny Roslund, Apelsin Gredelin
Telefon: 0709-782824 (Annika)
Epost: [email protected]


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback