morgon

Jag vet inte om korten blidde nå bra som jag la upp igår, vart det inte d så får jag göra om det å kanske inte ta allt på samma gång :)
Det är bara säga till.
Fick lite sovmorgon idag fast man har ju knappt sovit nå under natten känns som att Jazmine haft fullt upp med att när jag nästan precis somnat så ville hon äta heeela tiden *doh* (tänk homer simpson)
Fast konstigt nog så känner jag mig ändå utvilad känner mig ju inte så fruktansvärt trött så man skulle kunna somna på stört.
hur har eran natt varit?
Idag så vet jag inte ens vad man ska hitta på idag har ifs inte ens hunnit med att prata med någon mer än Leone hihi så det kan ju vara en anledning det å :)
Nu ska ja sätta mig i soffan å mysa med min stora tjej en liten stund =)


hej hej

Kommentarer
Carolina säger:

TACK för din fråga i min frågestund. Ska sammanfatta alla mumsiga och intressanta frågor så ska ni få gotta er i snuskigheter och kameratips och allt därimellan under dagen. Jag lovade som sagt att svara på allt mellan himmel och jord. Muhahaaa ♥

2010-02-06 | 12:23:31
Bloggadress: http://caroflina.blogg.se/
Lina säger:

haha, bilden på inbjudningskorten var så liten och jag kan inte klicka upp den så jag ser inte ett dugg :) men dom är säkert jättefina! ;)



2010-02-06 | 14:29:30
Bloggadress: http://pinkelina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback