Lördag

Det är en rätt så fin dag idag inte så värst kallt heller.
Ikväll ska jag kika på melodifestivalen..blir väl första gången haha men någon ska väl vara den första för det också.. Får se om jag orkar sitta och kika igenom hela programmet eller om jag finner intresse att göra något annat istället dvs pyssla. Jazmine sover sen middag idag, Leone sitter här lungt och kikar på tv, funderar på om vi ska försöka oss ut på en promenad i det härliga vädret kanske det skulle ju inte skada.
Tanken var att Leone skulle till dagis på måndag men vattkopporna är inte helt borta så det blir att vänta lite till.
Jazmine fick ventonlin igår kväll det hjälpte till en början men när natten kom så hörde jag samma igen och gick genast upp och hämtade hostmedicin med slemlösande funktion det hjälpte och hon sov vidare. Huuaaligen min lilla prinsessa kan det aldrig vara bra och du får vara frisk en längre period än bara lite hit och dit.. Det blir väl bättre med tiden och det ger med sig, jag vet ju inte om det är för tänderna som är på väg eller om det är en förkylning som är på gång. Hostan säger mig förkylning, men då hon inte är nå vidare snorig så tvekar jag, feber säger mig tänderna..ja ni förstår ju alternativen kan luta åt olika håll ändå.


Jag kan aldrig tala om hur mycket jag älskar er med ord, aldrig visa er nog med känslor själ och hjärta hur lyckligt lottad jag känner mig som har er, min familj. Jag finner inga ord som kan beskriva det, hur mycket ni betyder för mig. Jag älskar er av hela mitt hjärta.

Den bästa känslan man kan bära är kärleken man har till någon, lyckan att få dela den med någon. Vare sig det är till sina barn eller den man delar sitt liv med, eller till sin mamma/pappa, sina/sitt syskon, sin släkt, sin vän så är det ändå det mäktigaste av allt kärleken omtanken glädjen. Att detta med stolthet uppbära kan få en att kämpa framåt mycket mer och prestera starkare än man kanske gör om man står där helt ensam.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback