Nyårsafton

Ja idag var det då nyårsafton, har ni nå planer för idag?
Vi ska nog bara vara hemma och ta det lungt iaf jag och barnen han ska väl dricka lite har han sagt iaf.
Fast jag har då inget emot att vara hemma en dag som denna man hör och ser fyverkerier ändå, lite tryggare för barnen också än att tex bege sig till en fest med en massa alkohol. Självklart finns det andra typer av tillställningar också som man kan ha sina barn med.
Men jag har som sagt hrllre en myskväll hemma med mina barn iaf nu när dem inte är så stora, dem behöver kunna då sova när dem vill och inte när det passar tycker jag iaf. Vet inte om det är många som håller med mig på det men det är min åsikt iaf :)
Ska göra lite lunch och sen gå ner till affären då det inte har öppet förrän i övermorgon då då får man passa på att handla allt man kan tänkas behöva fram tills dess.
berättade jag att mintelefon (mobil) fått nå ryck förresten?
Nå väl ska försöka lyckas få alla mina bilder till datan utan att den ska skicka sms yill hela telefonboken.
När ja fått in dem i datan så kan jag lägga ut lite kort :)
min man försökte ta kort på båda flickorna igår men det vart inge lyckat utan han fick det bara helt suddigt. tyvärr men ja ska ta ett kort själv på dem och hoppas det blir bättre hihi :)
ha det gott allihopa och ta det lite lungt idag.
gott nytt år på er.

kram

29/12-09

Julafton har varit och i övermorgon så är det nyårsafton, härliga tider så mysigt med julen och allt som hör till.
Det var trevligt hos svärmor på julafton jätte mysigt hos mamma på juldagen guu så fint dem har det ja har nämligen inte varit där innan och sett deras nybyggda hus
Men fyfarao vad jag är avis jag tar det gärna och bor där skulle ju vara super mysigt. 
I förrgår så var vi hos svärmor igen och hade julklappsbyte,
fick en fin upphängning i form av ett hjärta för stearinljus vanliga värmeljus det vill säga den hänger så fint i fönstret.
Jag satte upp den direkt när jag kom hem och tände ett ljus :)
Imorgon så ska vi till BVC Jazmine ska vägas och mätas hihi spännande att se hur mycket hon ökat sen sist.
Nu ska jag gosa lite med barna.
Ha det gott allihopa.
Kram


Dagen före

Så här dagen före Julafton så har man gjort ett sista ryck och införskaffat sig allt som man kan tänkas behöva så man inte saknar något under julhelgen. Köpt en massa julklappar till barnen också Leone kommer bli så glad för alla sina julklappar även dem hon får av alla andra så klart =)
Det enda jag har kvar att göra idag är att slå in alla julklappar och leta fram kläder till imorgon iaf åt mig och Leone resten är redan klart behöver bara plocka fram kläderna till Jazmine.
Ska vara julklappsbyte hos Daniels mor så det har vi också handlat till.
Imorgon blir det inte så stressigt vi ska till Daniels mamma, äta där och öppna julklappar sen ska vi bara hem och ta det lugnt hela familjen och bara mysa. Juldagen ska vi till min mamma och äta och öppna mera klappar, sen bara hem och mysa mera hela familjen =)
Kommer bli så mysigt så och skönt att inte behöva stressa överallt på samma dag, då alla får vänta på oss och det känns inte allt för snällt.
Nä nu ska jag mysa lite med barnen.
Ha en riktigt trevlig jul allihopa.

kärlek

Idag mår ja faktiskt mycket bättre fortfarande lite öm där ja fick sprutan men inte så farligt. =)
Jazmine sitter och tittar här bredvid mig och lyssnar på musik hon bara skrattar och flinar, och Leone sjunger själv hihi undebara flickor ♥ mina gosigiga barn. Ni förgyller min dag =)
Snart är det dags att göra lunch.
Det är riktigt kallt ute men inte lika som igår.
Nu pratar och gosar Leone med Jazmine :D så mycket kärlek ♥
Ja ska sätta mig och gosa med mina vackra flickor nu, men ni får ha det så bra så länge så får vi se om jag uppdaterar nå mera senare.
Vet att jag inte är världens bästa på att uppdatera, men ibland så har man bara inte tid å inte alltid man har nå bra att skriva tycker det känns så ovärt att bara skriva en rad bara för att.

mår som..

vaccinerade ju mig igår å fy farao säger jag bara ja mår inte alls allt för bra i kroppen känner mig helt mör i kroppen å för att inte tala om hur illa jag mådde igår, har nog fått feber på det här det känns iaf som så.
Leone sitter och gullar med Jazmine och fnittrar =) så underbara tjejer
åh vet ni ja kom på en sak som jag tror att jag inte berättat vi har fått tvättmaskin nu :D
så supernajs känns så skönt att kunna få tvätta när man vill och efter behov.
Det behövs ju när man har två barn vill ja lova för det blir ju en hel del tvätt.

Nä nu ni måste jag ta Jazmine som är lite hungrig.

Men ni får ha det så gott och kom ihåg att klä er varmt om ni ska gå ut mössa och vantar på ;)

Bvc

idag så har vi varit ute på en lång promenad hela familjen vi gick till bvc och hem å det är en bit iaf i denna kyla, att gå från skiljebo till viksäng.. Jag fick vaccin idag mot svininfluensan (jobbigt värre), Jazmine vägdes och mättes Leone hade 3års kontroll och kollade vikt och längd =) allt gick super bra Leone var jätte duktig. Gör en liten lista så kan ni jämmföra lite på dem runt ungefär samma tidsaspekter.

Jazmine:
6/11 (föddes) 3160g 48cm huvud : 34,
(återbesöket) 9/11 3055g
(bvc hembesök) 19/11 3210g, 
(bvc) 1/12 så vägde hon 3375g 51,2cm lång huvud: 35,5 och väger nu
(bvc) 3625g och är 54,5cm lång huvud: 36,7

Leone
: (föddes) 2774g 47cm lång huvud: 33,5
(återbesöket) 2/11-06 2,53kg
(bvc hembesök) 16/11-06 3,07kg
(bvc) 27/11-06 3415kg 50,3cm huvud: 35,8
 (bvc) 4/3-09dvs när hon var 2år och 4månader så vägde hon 14,3kg och var 89,6cm lång
(bvc) och väger nu 16,05kg och är 98,4cm lång .

Båda tjejerna fick ett varsitt klistermärke Leone valde ut dem hihi =)
Leone ligger å sover så sött, Jazmine äter å håller på att somna D duschar han var lite frusen sa han..

Nä nu så ska jag ta och få minisen i säng ;)

Ha det så bra allihopa å klä er ordentligt när ni ska ut i kylan =)

Kram

snö

Asså shit vi är redan i mitten av december det är ju sjukt vad tiden skulle gå fort nu, känns som att den går fortare än någonsin på nå vänster.
Barnen mår bra, Jazmine överraskar en varje dag med något nytt :) kan ju lova er att snart vänder hon på sig det är inte alls långt ifrån att hon gör det redan nu hihi.
Leone är bästa storasyster, helt underbar med Jazmine.
Hon längtar tills hon får hålla i Jazmine, vi har sagt att hon får vänta tills Jazmine blivit lite större så hon väntar med spänning frågar typ varje dag om hon får hålla hihi.
Älskar min familj såå mycket, har två underbara söta flickor som jag gör allt för ♥ all kärlek till er mina tjejer =)
Det snöar och har kommit en hel del snö redan, så mysigt när snön ligger på backen.
Gillar inte kyla men det är mysigt ändå hehe.
Leone har varit ute med pappa idag och åkt pulka myys hon hade jätte roligt hon tycker verkligen att det är super kul att åka pulka längtat efter snön så hon skulle få åka sin pulka. tro mig det har jag fått höra typ varje dag =)

Kan ni tänka er att julafton snart är här sen kommer nyår så börjar ett helt nytt år det är ju helt ofattbart vad detta år rusat iväg.
Har ni hunnit handla nå julklappar?

kram på er


Mammas godis

det är lilla Jazmine det :D varje gång jag säger det till henne flinar hon och skrattar så himmla mysig och gosig liten tjej för att inte tala om glad =)
Veckan har varit ganska lugn kvartsamtal i onsdags på dagis för Leone, torsdag ett oväntat men välkommnat besök av syster M och så kom J o Bella =) precis som planerat hihi Bella och Leone är så underbara tillsammans dem leker jätte bra och har så kul tillsammans.
Träffade min mamma i tisdags också (tror jag det var eller var det i måndags hum) minnet är inte allt för bra ibland men det var iaf trevligt att vara med mamma vi åkte och handlade lite och åt en god lunch på ikea =)
Igår var det bara en lugn dag hemma och en myskväll med hela familjen. underbart
Håller på och klär granen så fort jag får chansen så gör ja nånting, det är inte alltid världens lättaste med en liten Jazmine som mer än gärna vill vara med mamma hihi men älskar henne så otroligt mycket och har henne gärna nära så ja får pussa och gosa med henne det är ju så underbart och mysigt.
Hon älskar att vara hos pappa också att få mysa med pappa om dagarna är ju härligt.
Fast det är ju oftast när Leone är på dagis, Leone får alltid vara med och vara delaktig i det jag gör med Jazmine för att hon ska få vara med mamma också.
Leone älskar sin lillasyster och vill mer än gärna vara nära och hjälpa till.
Tiden man har själv med Leone är ju inte allt för lång utan mest när Jazmine sover så kan jag få passa på att gosa med min stora tjej. ♥ Mina underbara barn älskar dem såå mycket all kärlek till er mina tjejer ♥

1 månad

Jag är verkligen ingen höjdare på att uppdatera här.. sorry allihopa.
Det känns som att man ska ha tiden att sätta sig ner och skriva några rader men inte då, då vill man helt enkelt göra nå annat istället.
Men så kan det ju vara iaf så här i början, fast i början är det inte riktigt heller då älskade lilla hjärtat Jazmine blir 1månad idag =)
helt sjukt vad tiden går fort känns inte alls som att det är en månad sen vi var på förlossningen men det är det ju. Passar på att skriva lite här nu och får köra pekfingervalsen haha Jazmine äter nämligen så då blidde det så ;P
Måste shoppa julklappar så här i sista minuten känns det som oftast så brukar jag vara duktig och på börja att köpa ett bra tag i förväg men nu har jag haft tankarna på helt andra håll men det gör mig inget jag hinner iaf.
Leone har varit hemma nästan hela veckan då dagis hade stängt i måndags,
Daniel och Leone vaccinerade sig ju i tisdags, märkte inget på Leone men Daniel fick tydligen ont i lederna och kännde sig jätte hängig sa han.
Hon har varit på dagis onsdag och torsdag sen är hon ju ledig varje fredag så det har ju varit jätte lite dagis för henne denna vecka.
Nästa vecka ska vi på kvartsamtal och inskolnings samtal sammtidigt på dagis.
På tal om vaccinaationen förresten så måste jag vaccinera mig men jag måste gå till vårdcentralen och göra det där, som ni säkert förstår så känns det som att det kommer ta hundra år innan det blir min tur i köbildningen. Nervös för att ta den, nervös över reaktionen och super nervös för över hur det ska gå för mig att gå hem sen.
Som ni vet sedan tidigare så är jag rädd för å ta nå form av sprutor i alla slag, kan svimma av det huwa. 
Tänkte inte skriva så mycket mera för då blir det så långt att ingen orkar läsa =)
Nej nu ska jag ta och fixa lite lunch till oss innan klockan blir för mycket och magarna skrivker allt för mycket efter mat.
Men ni får ha det gott allihopa så hörs vi.
Ska uppdatera med kort på båda min prinsessor också inom kort.