onsdag

Min mormor var här i 2 nätter och nu är hon hos min syster :)
Imorgon åker hon hem och Leone får lite semester, kul för henne så här innan dagis startar att hon får göra något annat än bara vara hemma med oss i familjen även om hon älskar oss och tycker om att umgås med sin familj så kan det ju vara skönt för henne md att få komma ifrån och vara ensam lite.
Så jäkla könt att kunna sitta på den bärbara datorn och blogga ♥ göra arbeten för skolan och bara slappa i soffan eller vart jag nu vill hihi.
Jag håller på med en design till Johanna också som snart är klar det har fått vilat lite då jag haft min mormor här men snaart så är det klart ska fixa en grej till och ge henne den färdiga kompletta designen ♥

fredag

fredagen är avklarad den med :)
jag städar som alla dagar hehe
barnen har hjälpt till att städa Leone har städat sitt rum själv idag dvs plockat upp leksakerna som låg på golvet <3 hon är så duktig så!
Jazmine ville hjälpa till att dammsuga och torka golvet <3 mina älskade prinsessor ni är heelt underbara!!
Snart är det söndag yiiipeeey det ser vi fram emot massor här hemma då händer det grejer hihihi

Babe sitter och spelar just nu så jag sitter på den bärbara.
Haft trevligt besök här under vecka också, det gillas ju massor så klart av mig och barnen <3
tack Jessie för trevliga besök av dig :D
Madde som också stått för besök är minst lika trevlig att få besök utav ;)
Mathilda du är även en trevlig och glad prick att få umgås med hehe efterfrågad från Leone är du ocksp senast idag så sa hon att du skulle allt ta och komma på besök och la till ett leende efter det ;)

Nej nu kallar sängen på mig så nu ska jag ta och sova lite.
Ha det gott allihopa så skriver jag snart igen!

Bingo

Att spela bingo är jätte roligt, när jag var mindre så brukade jag följa med min mormor och spela bil bingo.
Så fort man hörde att någon tutade så visste man att denne hade vunnit. Att sitta hemma och spela bingo är också något som kan vara roligt, spela bingolotto till exempel. Där kan man vinna fina priser. Min syster vann presentkort på guldfynd när hon var mindre och vi spelade med mamma som små. Det finns ju många ställen på nätet som man även kan spela bingo på, det brukar jag göra ibland det kan vara avslappnande att spela bingo. Det är inte så stressigt att spela bingo utan lite mer avslappnande tycker jag iaf. Numera så spelar jag bingo ensam hemma och så klart så hoppas man ju på att man ska vinna en stor vinst någon gång. Men den dagen den kommer väl den också, när jag har fått körkortet kanske jag vinner en bil vem vet vem vet ;)
Brukar du spela bingo?

later

Sitter här vid den bärbara och tänkte skriva ner några rader så här på kvällen men för en gångs skull, vilket var länge sedan nu som jag inte riktigt vet vad jag ska skriva eler nej det kanske det inte alls var hehe det blir väl ibland mer oftare och oftare. Jazmine sover Leone har inte somnat ännu, Jayden ligger här och sover han med min lilla prins pojke <3 Jag sitter här med hörlurar på och lyssnar på musik och bara försöker varva ner från dagen.. Det kan ju behövas det med ibland att man bara får sätta sig ner och varva ner.. Funderade på omjag skulle ta och träna här ikväll också bara Leone somnat annars vill hon också vara med ;) Det är ju roligt att stå med kinect tycker hon hehe.
Imorgon är det måndag och jag vet inte vad vi ska hitta på då heller jag behöver ha en psykiatri bok så jag kan få sätta fart och börja göra uppgifter och plugga inför dem kommande proven det vore ju hel guld om jag fick göra det nu då jag börjat med den kursen. Nej nu ska jag ta och avrunda och kanske spela lite. ha det gött kram.

Söndag

Vi har blivit med kattunge :)
Han är heelt bedårande
 


Jayden <3

riktigt lurvig och super gosig är han.
Så nu spenderar jag mycket tid med min lille pojke också :)
Han trivs riktigt bra här med oss, underbart!
Det har varit Power meet här i stans å det har varit en hel del raggarbilar på crusing med andra ord.
Jag var faktiskt inte ner detta år och kikade nånting, skulle gått ner igår men det vart inte av då klockan hann bli rätt mycket så barnen skulle sova.

Lördag

Nu har det varit så där låång tråkigt här på bloggen igen men det händer ju saker hela tiden så man hinner knappt med själv. Det är vattendraget här i stan som vi har varit ner på igår och idag (om vi bortser från att det är en ny dag nu).. Det har varit trevligt att vara där nere och kika på allt som dem hade att erbjuda, jag kom hem med en väska rikare och två par leggings, barna fick en varsin ballong och maken en plånbok.. Så har man köpt en ny säng så nu kan barnen få börja dela rum finnaly, efterlängtat jo lite faktiskt.
Hittat bästa bästa låten hahaha den får mig att le jätte stort och bara må så jäkla bra som man kan må. helt underbar!
Passar mig och mitt stjärntecken det är ju en sak som är säker iaf.
Nej nu ska jag ta och runda av och lägga mig och sova den lilla stund jag får sova nu innan barnen vaknar imorgon bitti.. vart en senare kväll än jag räknat med mien min trötthet den försvann som vattnet rinner ur kranen.. märkligt märkligt brukar ju aldrig hända mig att jag ska hamna i en sådan situation eller känsla.