Onsdag

Nu börjar jag må bättre igen det känns inte lika jobbigt i huvudet och bihålorna :)
Det går jätte bra för Jazmine med inskolningen, imorgon är sista dagen denna vecka sen är det lång helg, så får vi se på måndag hur det går om hon klarar av att köra mån till torsdag 9-14 eller om det blir förlägning på inskolningen pga helgen. Älsklingen följde med idag och hämtade Jazmine från dagis och det upsskattade hon verkligen man såg först att det började darra lite i läppen sen när hon kom till pappa så vart det jätte leende på läpparna istället hii. Fröknarna såg likheten direkt och tyckte det var roligt att det finns så mycket likheter, jag är inte förvånad alls hehe samma med Leone ju mig gör det inget för dem är så fina så, dem fina dragen får dem av pappa helt klart!
Vi gick och hämtade Leone direkt efter även om det var lite före i tid men det gick jätte bra och hon vart göad över att se både mamma och pappa komma och hämta henne, lillasyster i vagnen som bara skratta när Leone kom ut för att säga hej och kramas. Mina älskade små charmisar.
Ikväll så ska jag förbereda lite som ska sys nu när jag känner att jag har orken igen, underbart!
Ringt en hel del samtal har jag gjort också, bara för att jag är sjuk så kommer jag bli avskriven från arbetsförmedlingen och så fort jag är frisk ska jag gå dit med alla papper jag behöver för att skriva in mig igen. Det är ju så man inte vet om man ska skratta eller gråta åt det. Jag jagar efter alla papper som jag behöver det är ju några år tillbaka som jag måste ha tag på och det är inte så lätt för alla är inte anträffbara.. Konstigt ändå att dem inte har kvar dessa uppgifter då jag senast var inskriven när jag var gravid med Jazmine då var det ju inga problem och inte innan det heller.. nåväl det ordnar sig så småning om.
Kram på er.

Tisdag

Ska försöka skriva lite och uppdatera läget, men det är inte alls så lätt jag vill bara krypa ner under täcket igen och ligga där tills jag känner mig bättre igen. Men det fungerar ju inte så heller jag måste ju äta mina mediciner som jag fått nu.. Bihåleinflammation har jag precis som jag trodde, sjukaste är väl att jag hade det för typ exakt för ett år sedan ska det vara något konstigt återkommande hädan efter eller?
Så måste jag prova medicin och känna efter ordentligt om det hjälper något eller inget alls, så ska jag få gå på undersökning efter det för det kan vara magkatarr lika gärna som det kan ha med galla att göra, det är ju rätt så  stor skillnad på det så jag skriver bara galla.. Men det visar sig ju måste låta medicinerna verka lite och testa det under 14 dagar innan jag vet säkert själv. Lite små jobbigt är det som sagt just nu, jag har något nedsatt hörsel på detta också så jag hör ju inte allt för bra kan jag inte påstå. Jag har aldrig varit med om att det slår ut min hörsel till viss del när jag har bihåleinflammation.
Wow vilken skillnad på barnen för ca 1 år sedan och idag :) Men ååh så underbara alltså så var Jazmine runt 4 månader där skulle jag tro och Leone är 3år, det var den dagen som hon skulle tvätta dockan som man tvättar en bebis haha fast notera då att det är på sitt sätt inte det riktiga sättet så det inte blir några missförstånd! Det syns ifs redan på bilden då hon håller dockan enbart i foten.. nåväl nåväl vardagen kallar och jag ska dricka lite kaffe innan barnen ska kläs på.

Förresten så går det bra med inskolningen för Jazmine hon har varit där ensam några gånger redan och ska väl försöka sova middag efter lunchen idag är det tänkt.
igår kväll funderade jag på om det var örat (eller öronen) som spökade på Jazmine för hon ville inte ligga ner och sova utan protesterade så mycket som hon bara kunde så kräktes hon på det också en gång min lilla tuffla.
Men hon somnade sen närmare 23 tror jag det var då la jag mig också, och hon kräktes inget mera så jag utesluter magsjuka iaf!

Puss hej..

Torsdag

Hemma en snabb visit innan det är dags att gå tillbaka till dagis för att hämta Jazmine.
Hon är ensam där idag med och ska äta mat där idag :)
Det var mer fart på henne där idag än vad det var igår då fick jag hålla i henne mer än nu när hon ville g¨runtr och kika överallt och leka ;) härligt så roligt att se att hon trivs!
Även fast jag vet att jag har gott om tid på mig så känner jag mig jätte stressad ändå, det är konstigt sånt där egentligen när man ändå vet att jag ska vara tillbaka till ca 11.45 klockan är ju bara 10-20 nu så varför stressad det är ju det som är frågan? Får se om det går bättre idag med att sova middag för henne för igår ville hon inte sova middag trotts att hon var så trött så trött gnussade sig i ögonen och så var hon ledsen med jämna mellanrum också, jag försökte några gånger att lägga henne för att sova men då vart del en mer hysterisk liten dam istället så det var ju ingen idée att försöka mera!
Nej nu ska jag försöka få upp värmen från att ha varit ute på dagis med alla barnen och fröknarna..
Hej så länge.

Rabatt

Rabatt till er kära läsare.
Denna rabatt gäller vid ett köptilfälle House of Hedda fram till 30/4Ange kod: ALSKADE10 den ger 10 % på hela sortimentet dock ej reavaror vid ett köptillfälle.

Tisdag

Tröttare än tröttast hade gärna fått sova mer denna morgon än att vakna för så där en 20 minuter sen..
Det gick bra igår på dagis med Jazmine lite små blyg kan man väl säga att hon var, satte sig i mitt knä men tog en leksaksbil i handen och puttade lite på några bollar så fick hon frukt det var riktigt mumms tyckte hon och sträckte fram handen fint för att få mer :) hihihon är så duktig så min lilla tjej. Igår kväll var det bad som stod på schemat för båda barnen. Leone hade gymnastik på morgonen med dagis så att bada på kvällen skadar ju inte direkt, håret tvättades och det gick bra. Jag badade Jazmine före, tvättade hennes hår det går som på en dans hon lyssnar på vad man säger och sitter still och tittar upp :) i badet så är det plaskande med vatten som gäller och blöta ner så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt hehe.
Nä nu är nog mitt kaffe klar så jag ska ta mig en kopp och hoppas jag vaknar till liv på det och känner mig mycket piggare så är man redo att möta denna dagen också.
Nä nu kilar jag till köket och tar mig en kopp kaffe, så ska jag förbereda frukosten för familjen också så vi alla får en bra start på morgonen.

Söndag

Vilken vecka full av överraskningar :)
Till det bättre såklart!
Åh imorgon är det måndag ♥ Jazmine börjar med inskolningen på nya dagiset ♥♥
Så spännande jag är väldigt glad över att barnen nu kommer gå på samma dagis även om så olika avdelningar dem har ju trotts allt en ålderskillnad på 3år och 1 vecka. Men jag känner mig lugn det kommer nog gå riktigt bra, grannpojken går på samma avdelning och dem trivs ju kanon bra ihop.
Hihi dem var här i veckan och barnen lekte i några timmar och det var så gulligt så man kunna ju svimma.
Barnen alltså Jazmine och grannens pojke pussades hihi, Jazmine gick till och med tillbaka till honom och ville pussas igen. Min lilla pussgurka, säger ju det hon är ju bara för underbar och gosig av sig.
Leone är så stolt över att lilla syster börjar på hennes dagis, men om hon fick välja så skulle dem gå på samma avdelning också.
Jag ska ringa lite samtal imorgon också gällande skolan hur det ser ut nu om dem fått in min ansökan denna gång eller om dem slarvat bort den igen (?!) så ska jag ringa till f-kassan och csn för att få intyg över peroderna som jag haft därifrån för a-kassan. Som jag sedan ska lämmna in på arbetsförmedlingen, så är jag kallad på en intervju också. Ja visst det är väl inte dröm jobbet för mig idag men det är en början som jag kan kontra med mina studier tänker jag. Jag fick ett samtal också samma dag jag fick veta detta och jag vart oerhört glad över att dem vill ha mig dit, men eftersom jag inte är klar med min utbildning ännu så ska jag skicka in ytterligare en ansökan så fort jag är klar så får jag hålla tummarna att det fortfaranade är eftertraktat. Vilket jag skulle tro, det skulle vara det ultimata för mig och vad roligt det skulle vara.
Jag har skapat lite ordning i vardagsrummet också så nu vart det mysigt på den väggen också ♥
Nu ska jag kika lite på tv innan jag ska pyssla lite ♥

Torsdag

Oj oj dåligt med uppdateringar här var det allt..
Städat hemma idag och diskat har jag hunnit göra och duschat på det..
Nu sover Jazmine så jag ska sätta mig ner och avnjuta en kopp kaffe på det här, så ska jag ringa till hennes dagis och kolla om dem har tid imorgon för ett besök :)
Skulle vara trevligt att få hälsa på innan måndag när inskolningen börjar.
Jag tänkte göra testa en rolig grej som jag tror många uppskattar, där ni får buda på en mössa med antingen färdigt tryck (exempel på det kan vara stjärna, hjärta eller blomma) eller namntryck eller enbart första bokstaven på namnet ;) färgen på mössan är röd trycket blir iaf i svart. hur låter det? mössorna tål därefter att tvättas i maskin i 40 grader.
Kommentera gärna så jag vet om intresset finns :)
Hej så länge nu ska jag dricka kaffe innan jag ska hämta Leone från dagis.

Måndag

Denna helgen rusade förbi som alla andra helger, det var lång tråkigt hemma om jag får säga min åsikt i det hela när Leone inte var hemma. Det var aningen för tyst och lugnt för mina öron :P ja inte lika mycket bus och skratt som hördes. Visserligen så busade jag och jazmine en hel del så det var inte helt tyst heller en hel del skratt men det är inte samma som när jag har båda barnen hemma vid min sida. Fast så lugn och skönt har det väl ändå inte varit som man skulle kunna tro när man är halvt barnledig. Jag har haft huvudvärk (har) i flera dagars tid alvedon hjälper inte heller. Jazmine är en riktig jäkel på att kunna plocka fram leksaker och lämna det ena efter det andra på golvet hon kladdar mer än gärna om hon har något drick bart skakar hon ur det och geggar runt med det haha.
Som just nu behövs det en sväng med dammsugaren för att få undan från golven, ibland kan man önska att man hade en dammsugare som klarade av att dammsuga upp leksaker för dem får man ju plocka in i oändligheten kan det kännas som.. Eller en som i en enkel knapptryckning så hoppar leksakerna av sig själv till sin rätta plats det vore ju nåt. hehe ja drömma det kan man väl få göra iaf ;) hur ofta får du städa hemma? här hemma städas det flera gånger om dagen och mest på kvällen när barnen sover så det är rent och fint på morgonen. får disken vänta så spelar det då ingen roll alls helt ärligt alltså. så länge jag har rent på golvet och slipper hoppa över saker och ting för att ta mig fram så är jag nöjd om då disken får vänta från middagen till morgonen dagen efter så hänger inte jag läpp. Det är ju tur det att jag inte är ensam utan har min man som hjälper till. Jazmine vägrade sova i sin vanliga tid på kvällen hon skulle träffa Leone först innan som var på väg hem hon kom närmare 19 tiden och fick då äta en aningen senare middag men sen var det sängen som gällde hon var trött och somnade relativt på en gång. Jag la Jazmine före så hon somnade direkt vid ca 19.30 strax efter inte alls lång tid efter utan några minuter så där så la jag Leone. Imorse så var hon trött och ville inte till dagis utan skulle vila mera, sen närmare 11 tiden så skulle hon till dagis men det fick hon inte för mig hon ville inte i morse då ska hon inte komma dit heller närmare tiden för dem att äta lunch jag pallade inte bråka med henne i morse heller pga huvudvärken allt jag ville göra var att lägga mig ner och blunda och få vila huvudet, för detta är inte roligt det känns som att jag har migrän och huvudvärk sammtidigt jag mår illa och huvudet spränger men ändå mer som att det trycker som vid migrän åh det är ju så svårt att förklara känslan..
Nu skriver inte jag detta för att sprida pesten omkring mig utan läs det lite mer roligt istället för jag är inte ett dugg irriterad utav det utan sitter och ler sammtidigt som jag skriver och tänker på hur man verkligen har det haha.
Jag har det rätt bra på morgonen också vill jag tillägga för barnen vaknar oftast kring 8 som tidigast.
Men åh vad jag saknat Leone när hon var borta, men det har ju varit mysigt på sitt sätt att ha egentid med Jazmine och älsklingen bara vi tre men vi har väl alla på vårat sätt tyckt att Leone varit saknad!
Fast vi har faktiskt varit ute en hel del denna helg och promenerat hela familjen, inhandlat en hel del saker som varit välbehövliga :) så fint så, jag är super nöjd barnen och älsklingen är lika nöjda dem, städade i Leones rum gjorde jag också som lämnades stökigt då hon åkte innan lunch i fredags så hanns det inte med från hennes sida att städa men men vad gör väl det nu är det iaf snyggare där inne. Men jag måste åter igen rensa bland leksaker har jag märkt för det dyker ständigt upp bäbisprylar så det är ju nå sjukt åt det. Jag har ju redan tagit bort massor så vart kommer resten ifrån. Eller ja det var inte bara jag utan jag och älsklingen gjorde det tillsammans rensade leksaker!
Nu ska jag försöka dricka lite kaffe och bara ta det lugnt tills Jazmine vaknar då är det full rulle igen, undrar om jag hinner dammsuga innan hon vaknar eller om det med vanliga otur är i samma sekund hon säger mamma nu vill jag upp! vad tror du hinner jag eller hinner jag inte?
Hej så länge.

Friiiday

Då var det fredag och dagen har redan kommit en bit, Leone vart just hämtad och vi ses nog på söndag igen..
Så det är jag älsklingen och Jazmine hemma, medans Leone åkte med min mamma moster och kusin till min mormor över helgen. Roligt för henne att få åka bort lite så där. Så vad ska vi göra denna helg då.. ja det blir väl att fixa lite här hemma, ska sätta fast en kabel så den inte ligger efter golvet och man riskerar att rasa på den. Det skulle inte vara så uppskattande att dra på näsan för en kabel :P
Så måste jag rensa bland barnkläderna för Jazmine också plocka bort allt som är för litet och plocka fram mer som passar och kommer att passa inom kort. hinner jag göra det idag så vore det guld men jag vet då inte då det är en hel byrå plus lite till som ska gås igenom så ska jag gå igenom vilka kläder som ska läggas dit också så ja det är ju en del att göra.
Måste plocka fram papper på tidigare anställningar samt mammaledighet och studier som ska redovisas i veckan.
Skulle sytt lite igår men det blev aldrig av för jag fick lite oväntat besök :) eller rättare sagt vi fick hihi.
Ska ju göra egna tryck och jag vill verkligen göra det nu direkt men jag måste gå igenom ordentligt så jag inte gör fel konstruktion i mallen innan. Det vore ju bara synd om jag skulle förstöra det direkt, bara för att jag tänkt fel.
Måste sy den röda mössan och den bruna mössan som ligger som betällningar också, göra applikationen som önskas till ena.
Jazmine är lite busig här just nu, så jag ska ta och spendera lite tid med henne nu men vi hörs sen. kram