V30

Då var hela denna vecka slut, mycket har man ju hunnit med att göra :)
Imorgon så har Leone dagis precis som vanligt det är ganska skönt.
Vi var ner på marknaden igår och kikade lite Leone fick åka karusell så klart och pappa/min man spelade in med mobilen =)
Ja har pratat med M idag :) då jag har nu fixat 2 böcker utav dem 3 som jag behöver varav den jag saknar är det mest brottom med egentligen men ja får lösa det på något sätt.
Idag så blir det en helt vanlig lugn söndag med hela familjen.
Tidig kväll kommer det att bli också eller ja rätt så iaf för jag måste ju plugga.
Sitter just nu och lyssnar på musik via spotify (på just denna låt Alesha Dixon- Breathe slow väldigt fiin) och väntar på att mitt kaffe ska bli klart.
Leone har börjat bli snorig också så förmodligen så kan hon vara förkyld snart om man har otur.
Nu har jag gått 30 fulla veckor =)

marknad?

Då var det lördag, ska kanske ner på marknaden och kika en sväng idag.
Fick besök igår av "kusin" och min kära syster som var med vilket jag inte alls visste om så det vart en glad överrasskning. hade ju inte träffat henne sen dagen innan hon åkte till turkiet så det var verkligen jätte roligt att få träffa min älskade lilla syster igen =)
Vi skulle höras idag också så vi kanske ses nånting det vet man aldrig =)
Annars så var jag bara hemma igår kväll och hade såklart Leone här hemma som sov så sött i sin säng.
Vart en tidig kväll för mig igår då jag var jätte trött efter att ha hållt igång sen strax efter 7 på morgonen.


Fredag + ensam heldag på dagis + BM

Då var det äntligen fredag som typ alla säger hehe
Idag så har Leone sin första hel dag på dagis, gick galant att få upp henne imorse och klä på henne för att gå till dagis så hon var där i god tid före frukost =) då hon börjar 7.30 på morgonen och dem äter klockan 8 hihi så nu ska jag äta lite lunch och plugga för på tisdag är det dags för ett nytt "prov" i skolan =)
Jag har idag varit till BM och mätt magmåttet lyssnat på hjärtljudet och vägt mig kollat mitt blodtryck och varit och gjort ett stick i fingret =) Det gick jätte bra allting och allting ser så bra ut så =) magmåttet har ökat väldigt bra och min viktuppgång med så jag är hel nöjd.
Marknaden börjar förresten klockan 15 idag här i stan för dem som är intresserade av att gå och kika där låta barnen åka karuseller kanske =) vi ska nog ner imorgon en sväng och kika så får Leone åka karuseller som hon är tokig i det är ju så roligt =)
Nej nu dags att äta ja är hungrig hehe.
Ha det gott alla underbara.
Kram kram

torsdag och första frukosten på nya dagis.

Idag var första dagen för Leone på dagis med frukost som jag även skrev igår.
Det gick jätte bra att lämna henne däremot var hon inte lika samarbetsvillig här hemma på morgonen ;P men det är ju sådant man får ta ibland efter många om och men så funkar allt :)
Jag har varit dålig på att uppdatera ett tag men ska ändra på det, det har bara varit så mycket nu den sista tiden. Man har knappt haft tid till något har ju haft Leone hemma större delarna av dagarna och sen suttit och plugga på kvällarna.
Men nu är det lite bättre på den fronten eller ja på tisdag eventuellt så ska jag göra yttligare ett valideringstest beroende på om det dyker upp som min lärare sa igår eller ej. Återstår att se.
Imorgon så ska vi till BM klockan 10 spännande =)
På kvällen vet jag inte alls vad jag ska göra min man ska på vara med grabbarna på en grabbkväll så ja ska hitta på något för mig och Leone men vet bara inte vad.. Nån som har något förslag?
Vill ju inte bara sitta här hemma ensam med henne utan att göra nånting roligare än så kan vi ju ha.

Nä nu ska jag ta och duscha sen är det snart dags för att äta lunch.
Ha det gott alla underbara läsare.

V29+3

Vaknade med jordens sendrag igår morse klockan 5.30 det var mindre roligt kan jag ju säga och vaden är fortfarande stel efter det lite små spänd så där..
Idag så har jag varit ner till skolan och validerat Psykologi A =) vilket gick galant satte det på första försöket så nu är det avklarat och fixat i min utbildning också hihi det roliga med det är att jag inte ens hade rätta boken som dem ville att jag skulle ha eftersom att jag har läst tidigare så hade jag den boken men det funkade ju fin fint ändå :D
Imorgon så är det första frukosten för Leone på dagis men det kommer nog att gå lika bra det som det alltid gör, möjligt att hon är lite mammig på morgonkvisten men det släpper rätt så fort. Hon verkar trivas jätte bra där och gillar fröknarna, Kajsa som har hand om henne har hon redan fattat tycke för och det är ju jätte bra.

Så här är det just nu med min graviditet dock så är jag i vecka 29+3


Vecka 29

Kroppen:
Under den sista trimestern blir din kropp snabbt tyngre, ämnesomsättningen ökar och det är vanligt att man svettas mer än vanligt på grund av det. Under den tredje trimestern är det bra att man går upp mer än 1 kg, men mindre än 3 kg/månad.
Nu kan även personer i din omgivning ta del av barnets rörelser genom att känna på magen. Magen kan ibland bukta ut märkbart på ena sidan beroende på hur barnet ligger. Placeringen av livmoderns övre del är ungefär mitt emellan naveln och bröstbenet.
Nu besöker du din barnmorska varannan eller var tredje vecka, beroende på hur du mår och vilket stöd du behöver. Varje besök tar cirka 30 minuter och varje gång mäter man ditt blodtryck och din mage samt lyssnar på fosterljuden.

Barnet: Alla sinnen är nu utvecklade. Barnets pupiller är så pass utvecklade att de ser skillnad på ljus och mörker. Barnet kan känna smärta och reagera på skarpa ljud utanför livmodern. Förmågan att minnas har utvecklats, barnet lär sig att känna igen mammans röst och andra personer som mamman umgås mycket med. Testiklarna finns just nu i ljumsken på pojkar.


Och så här ser min mage ut idag fotografen är min man.



Den ser kanske inte så stor ut som den är i verkligheten ;) jag vet inte


pladder

Huwa min rygg värker och magen spänner, jätte jobbigt må jag säga det var dock värre igår men små jobbigt idag med.
Jag ska verkligen bara ta det lugnt och inte stressa eller ens bli upprörd för då blir känslan i magen bara värre och jag får typ håll känsla i magen..
Inte för att jag är upprörd men jag blir lite smått irriterad över somliga saker som jag inte ens tänker lägga ner min energi att skriva om här.
Sanningen kommer alltid fram förr eller senare kom ihåg det.
Finns gott om människor som tycker om att tala om saker och måla upp en helt annan fasad än vad det egentligen är.
Nog om det ni vet ju vad det finns för människor på denna jord.
Nope inget mot mig personligen så där bara lite tankar och funderingar och agg mot händelser som jag stör mig nå så fruktansvärt på.
Säger bara att man ska välja ordentligt vem man lyssnar på och alltid höra den andra sidan av historien innan man ens yttrar sig om saken och att man inte ska kasta sten i glashus när man själv sitter i glashuset!

Så nu har jag "spytt ur mig lite galla" iaf inte för att det var meningen från början men det bara vart så ha ha.
På tal om det så går det tydligen magsjuka på Leones nya dagis tror ni att jag är något skraj för att åka på det eller ?! eeh jaa.
Familjedag idag med en massa härligt mys och en massa kärlek =)
Det är så underbart att umgås med hela familjen och bara mysa älsklingarna mina njuter lika mycket "lill pyret" vill gärna också vara med så det blir full fart i magen :) reagerar på storasysters röst och på pappa D varje gång någon av dem pratar så rör sig "lill pyret" för fullt man verkligen kan känna uppskattnigen :)
Älskar min familj nå så oerhört mycket och längtar nå så otroligt på "lill pyret" då vi blir föräldrar igen visserligen är vi redan det men när man får se vem som bott i magen få se det vackraste man kan få se ett till kärleksbarn en till liten att älska och få ta hand om :) ååh det är så mysigt gosa bebis :) ♥♥♥♥♥♥ love
Nej nu ska jag ta och vara lite social innan ni har tröttnat allt för mycket på att läsa allt mitt pladder hi hi.

även om jag är tyst känner jag

Då var det lördag och jag känner mig lite tom på ord.
Ledsen och tystlåten mina tankar snurrar igår var en ledsam dag, tyvärr kunde jag inte närvara. :(
fast jag hade såklart velat det. Älskar dig av hela mitt hjärta saknaden är otroligt stor.
Även om jag är tyst om det så känner jag, jag vet bara inte riktigt vad jag ska säga men sorgen finns där och jag sörjer.
Har en massa mera plugg framför mig, inksolningen på dagis fortsätter nu i veckan och jag ska ha 2 tester i skolan på onsdag så ja känner mig otroligt stressad.
På fredag så har Leone nämligen sin första hel dag på dagis sen så kommer det att fortlöpa som vanligt men det känns så långt till fredag och jag ska ha tid för plugg på det också, nåväl det ordnar sig.
Vet inte vad vi ska hitta på idag heller det är ju inte världens vackraste väder ute det har ju regnat, Leones stövlar har ju gått sönder så det måste inhandlas ett par nya väldigt tråkigt för oavsett regn eller sol så kan man ju vara ute och leka ändå tycker jag =) det är ju inte världens lättaste att få en liten flicka på snart 3år att INTE hoppa och leka i vattenpölarna hehe men men tur är väl det att man har ombyten i lager hemma =)
Imorgon så har jag gått 29 fulla veckor :D

Halv dag

Idag så lämnade jag Leone på dagis på morgonen så hon var där själv fram till 11 då jag hämtade henne igen.
Det hade gått jätte bra, vilket jag förstod  för länge sen att det skulle då hon tjatat om att få komma till dagis.
Idag så blir det tacos till middag, lunchen var från igår men det funkar lika bra och gott var det med fläskfileé och ris =)
Imorgon så ska hon äta lunch på dagis sen så ska jag hämta henne frukosten ska ätas hemma men det funkar ju bra det med. Sen är det nästan som vanligt nästa vecka med hennes tider bara det att det fortfarande är på deras villkor med inskolningen som ska fortsätta, fast ja det kan ju bli ändring på det också. På fredag så ska hon gå hel dag för första gången från morgon till eftermiddag.
Ska strax bege oss ner till affären en snabb sväng för att inhandla lite som jag saknar till tacos så det blir så där super gott som jag vill ha det =)
Leone är redan i full fart med att göra sig klar för färden ner till affären.
Nej dags att lägga på en hastighet kanske. 

Ny design önskas

var på dagis i en timme idag, det gick jätte bra vi var först inne och lekte och sen ute Kajsa hennes fröken var med hela tiden och Leone gillar henne redan. Hon gillar hela dagis redan hon ville knappt gå hem vill ja lova. Imorgon så är det också bara en timme som vi ska vara där, sen på torsdag så ska hon vara där själv en liten stund lika så på fredag fast då är det även lunch. Då får jag iaf lite mer tid över på dagen att plugga, det är bra.
Lilla pyret i magen är det full fart på men det är bara härligt. =)
Måste fixa iordning programmet så jag kan fixa på min design så den blir mer personlig igen har tröttnat något på den jag har det är så tråkig tycker jag.
Just nu så är Leone i duschen och leker lite =) Jag sitter och skriver här och dricker lite kaffe.
Funderar på vad vi ska hitta på för middag idag skulle ju vara gott med en paj kanske men jag vet inte, äsh det visar sig.

Inskolnings start på nya dagis =)

Idag började inskolningen på nya dagis =)
Det gick bra, Leone var lite smått blyg men det gick över.
Hon ville tillbaka till dagis efter ett tag när vi gått därifrån.
Vi var där hela familjen =) det var trevligt, trevlig personal också och det är verkligen A&O tycker jag.
Efter dagis bar det av till svärföräldrarna, som åker bort imorgon och är borta 2veckor.
Leone och Daniel var ner till katterna och hälsade på dem, och gosade såklart =)

Tiden bara rusar iväg =)
Ja känner mig väldigt trött numera ökar nästan gradvis.
illamåendet kommer och går, ryggen kan jag känna av också.
Men det vägs upp av att jag vet att jag har ett litet hjärtegryn där i magen, och lyckorus som bubblar mer och mer glädjen sprids i hela kroppen ständigt, minsta lilla rörelse så får jag ett leende på läpparna =)
Min man och min dotter är lika fachinerade dem så det är mycket pyssel med magen hihi
Leone lyssnade på magen idag min gos.

Har tyvärr varit väldigt dålig på att uppdatera er med kort på magen men ja ska fixa det nu i veckan bara jag får lite tid över.Är ju lite mycket nu med inskolningen på dagis och min skola sammtidigt.


Bärsele

Jag är med och tävlar om denna fantastiska bärsele DrottningEnar, med en otroligt snygg design må jag säga.

Vara med och tävla? klicka då
här för att komma till tävlingen.
Tävlingen pågår t.o.m. den 24/8 då lottar
Johanna ut vinnaren som kommer att presenteras i hennes blogg.

Bröllopsdag



För ett år sen så stod vi i kyrkan och blev man och fru.

Ab imo pectore






Av hela mitt hjärta så älskar jag dig, kan inte tänka mig en tid utan dig
Kärleken till dig växer sig starkare för varje dag
Att få dela mitt liv med dig dela allt med dig är det bästa jag vet
Att ha barn med dig är total lycka.
Vi har en vacker älskad dotter och väntar på vårat andra barn, oavsett vad det blir så vet jag att det blir ett otroligt vackert barn och älskat utav väldigt många.
Älskar dig min underbara man.

Grattis

älskade mammsen på födelsedagen!





Lördag

Igår så hade vi en familjedag hemma allihopa =)
Tillbringade en stund med mamma/mormor hämtade Leone från dagis så var det vi 3 som umgicks det var trevligt. Gillade Leone då hon redan på morgonen sagt att hon ville träffa mormor =)
Leone duschade efter dagis eller ja efter maten rättare sagt, sen fick hon springa runt utan blöja eftersom vi försöker få henne helt blöjfri iaf på dagtid än så länge kvällar kan ju ta lite längre tid. Det gick jätte bra hon kännde av väldigt bra själv och sa till och gick på pottan så det vart det ena och det andra hihi. Mjo tänker inte skriva ut det men ni fattar nog själva. Men stolt över att hon är så duktig, och hon tycker att det är roligt.
Idag så är det en riktigt fin dag solen skiner och det är varmt ute. Vi ska tvätta idag sen vet jag inte vad vi ska hitta på.
Jag har fått sovmorgon idag förresten =) uppskattas tack min underbara älskade man, som varit uppe med tuppen och lekt med våran underbara söta prinsessa till dotter =)
Alldeles strax dags för lunch sen är det sova middag tid för prinsessan.

På måndag börjar hon på nya dagis. Spännande.

Älskade familj

Beklagar denna otroligt långa bloggtorka som jag har haft..
Det har bara varit full fart här hemma och med skolan.
Prinsessan har varit hemma i en vecka idag och det har bara varit så mysigt och underbart att få tillbringa massa tid med henne igen =)
På måndag börjar hon på sitt nya dagis, spännande.
Vi har tillbringat väldigt mycket tid tillsammans hela familjen denna vecka i love it
V
i har även varit till farmor/svärmor & farfar/svärfar
Idag ska jag träffa min älskade lillasyster en snabb sväng hon har inte så mycket tid för att umgås idag för hon åker ju utomlands imorgon den lilla fisen ;P
Senare så kanske vi åker till svärisarna om vi hinner då dem ska på hunduställning idag och åker ikväll nångång sen på tisdag är det deras tur att åka på semester.
På Söndag så firar vi våran Wedding Day jag och min älskade underbara man

yeees

Snart är hon hemma :D
Lycka ♥♥♥♥

Bjuder på lite bilder som jag lovat ganska länge nu




Det var bilderna från när mina kusiner var på besök här i vässan.

 Dem gulliga kattungarna =)

 Sen ett natur kort

Åh snart är du här =)

Åh idag kommer du hem min älskade lilla  prinsessa =) mamma längtar så mycket efter dig!
Ska bli så kul att få träffa henne igen har saknat henne som en tok vill jag lova.
Dagarna har varit så långsamma och händelselösa utan henne känns det som.
Det är fint väder och varmt så in i norden här hemma, man kan inte alls sova nå länge för värmen.
Nu ska jag bara vänta och åter vänta på att det blir eftermiddag och hon kommer hem.
Igår så var vi ut till svärmor och drack kaffe, käkade (smör) popcorn och grillade snackade en massa skit.
Vi lämnade tillbaka kattungarna igår också så nu är dem tillbaka hos svärmor, men dem mår jätte bra och är jätte sociala och kelsjuka =)

längtar

Det var trevligt igår med mamma och syster J som också följde med.
Idag så har jag inte gjort så mycket mer än att titta i skol böckerna nu ska jag ta och städa.
Imorgon kommer hon hem :D weeei glad jag blir, det är efterlängtat att min lilla prinsessa ska komma hem =)
Så det vart ett kort inlägg idag, vet inte vad vi ska göra senare men nu ska jag som sagt iaf städa.

Vaknar före klockan

Sitter här med min kopp te och väntar på att klockan ska ticka vidare =) klockan 9 kommer min mamma och hämtar mig, skjutsar mig till skolan idag sen så ska hon och jag till E-tuna shopping.
Är lite smått nervös inför denna skoldag faktiskt ska ju ändå validera ett helt ämne idag..
Jag då smartskaftet trodde jag gick upp 7.50 dvs 10min före min klocka skulle ringa så jag går upp i godan ro och duschar tills klockan ringer, klär på mig och går in i köket för att äta frukost så tittar jag på klockan där inne då står den på 7.50 jag måste alltså vaknat 20 minuter före minst om inte mer ha ha.
Solen skiner redan härligt ute kattungarna mötte mig glatt imorse och ville genast gosa just nu så busar dem med varanndra och bara mår bra =)
Ska påminna mig själv om att lägga in bilden på dem jag har i mobilen så ni får se dem söta =)
Sen så måste jag ju uppdatera med en ny magbild också så klart hihi.

Saknar min lilla prinsessa tänker på henne hela tiden.

Tisdag

Igår var jag ut till svärmor, höll henne lite sällskap.
Idag ska vi ut dit också ska röra oss om en liten stund min man och jag.
Jag har städat lite idag pratat med min mamma en snabb sväng.
Försökt ringa till min mormor men dem verkade inte vara inne fick iaf inget svar.
Så jag får ringa imorgon igen.
Snart kommer min sprinsessa hem *längtar*
På måndag så ska hon vara tillbaka på dagis.
Kattungarna busar, äter och vilar i stort sett hela dagarna men snart så ska dem inte vara här hos oss längre.
Magen min mår bra bebisen lever loppan där inne :D full fart med andra ord.
Nä nu ska jag vänta på att vi ska börja cykla ut till svärmor.

Imorgon ska jag validera ämnet som jag väntat på i en evighet känns det som.

Lite musik

Måste bara dela med mig av detta, så sjukt bra.








kattungar och äppelpaj

Dagarna flyter på men det är så lååång tråkigt här hemma, så tyst för tyst. Saknar Leone nå så fruktansvärt mycket så det finns inte ord för det.
Jag skrev ju tidigare att vi kanske skulle ta hand om 2 kattungar, det gör vi nu dem kom dagen efter precis som jag sa.
Så 2 dygn har vi haft dem hittills och det är stor skillnad på dem redan nu :)
båda är super aktiva och vill gosa, matglada och busiga :)
Den ena är lite större än den andra men den minsta av dem är totalt fäst/kär i D min man :) älskar att gosa med honom och bli buren, den lite större föredrar mig he he fast båda gillar mig båda är lite keliga och vill vara nära så nära det bara går :) Om D försöker gosa med den lite större när jag är nära så säger h*n ifrån och vill ner men funkar om han är ensam med dem.

Idag så ska jag göra en äppelpaj och invänta svärmor så ska jag bjuda på äppelpaj såklart fast det räknade ni nog ut själva ha ha.
Jag försöker att göra allt möjligt och hålla mig så sysselsatt som möjligt för att tiden ska gå fortare, för att jag inte ska hinna tänka så mycket.
Var hos svärmor igår igen och grillade det var mycket trevligt, höll i lilla E medans mamma gjorde klart :)