behöver jag skärpa mig?

Jag är ju inte alls nå duktig på att uppdatera ordentligt har jag kommit på mig själv med, förlåt allihopa.
Så min fråga är till er behöver jag skärpa mig när det kommer till att uppdatera bloggen?

Igår
hade vi besök av S och J det var trevligt S och jag fickade och snackade lite skit.
Så åt vi korvstroganoff till middag.
Idag så har J varit här idag igen :) gör mig inget bara trevligt, han är trevlig även om jag inte känner honom så pass men Leone gillar honom också. Det kan krävas ganska mycket för att hon ska visa så direkt att hon gillar någon framförallt från början då hon är lite smått blyg av sig fortfarande.
Idag vart det lite mer "alldaglig" middag köttbullar och stuvade makaroner samt grönsaker till så klart =)
Det gick super bra att hämta Leone från dagis idag också hon vart över lycklig av att se mig och kastade sig i famnen på mig och vill gå direkt hihi min älskade lilla prinsessa ;)
Väl hemma så ställde vi in cyklen och då kom J sammtidigt så han gick in i trappen med oss men ville inte vänta på hissen så han tog trapporna, vilket vi också gjorde sen för den verkade ha fått nå "ryck" igen så det var bara börja gå upp för trapporna, men det gick bra Leone orkade nästan gå hela vägen upp sista trappstegen kvar till våran våning och dörren så gav hon upp och ville bli buren sista biten.

Nu så här på kvällen så blir det bara en lugn kväll i soffan med nå gott att trycka i sig hehe det skulle ju inte sitta helt fel ;P Kan ju äta hela tiden utan problem dvs att jag inte mår illa utav det, vilket är rätt skönt faktiskt.
Däremot så har tröttheten gjort sig hörd igen. Men för övrigt så mår jag jätte bra magen växer så det knakar rörelserna blir kraftigare ju mer tiden går, på söndag så är jag 23 veckor prick tiden bara rusar iväg men det är bara härligt :D

längtar så tills jag får hålla dig i min famn pussa på dig och titta på dina små händer och fötter, för första gången se ditt vackra ansikte dina ögon :) men det är inte bara jag som längtar pappa och storasyster längtar dem med storasyster pussar på magen och ler med glimten i ögat och varje gång så vet jag att hon längtar och tänker på dig.

Oj vad långt det vart nu.. hihi hoppas ni orkat läsa allting.
kram på er allihopa kära läsare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback