Tisdag

Igår så började jag min praktik, riktigt roligt att få känna att man är steget närmare att få avsluta sina studier.
Barnen är på dagis så klart, som vanligt mån-tors varje vecka ;)
Jag har kvällspass idag på praktiken så maken och barnen har dagen för sig själva idag.
Han har planer på att baka pizza med dem till middag idag.
Håller tummarna så hårt jag kan och hoppas att det går bra för honom ikväll när hans ka lägga barnen. Det är ju mammas flickor, så dem föredrar ju att jag ska lägga dem och ordna med allting som är där till. Men det går säkert bra, är inte orolig över att det skulle gå åt pipsvängen.
Har passat på att ringa lite samtal nu innan jag ska äta min lunch. Så ska jag försöka hinna med att dra en repa med dammsugaren också innan jag måste gå till praktiken.
Det är ju en liten omställning att vara ute på praktik och det kommer bli tidigare mornar för min del.
Så gäller det bara att smyga ut hemmifrån så tidigt så att jag inte väcker hela familjen, dem behöver ju inte gå upp lika tidigt som mig imorgon tex. Jag börjar nämligen 7 då.
Nej nu ska jag ta och sätta lite fart här så jag inte behöver stressa ihjäl mig innan jag ska börja gå. haha ja jag har egentligen bara 5min gång till praktiken men jag vill ju vara i god tid också.
ha det gött och ha en fortsatt trevlig dag och en fin kväll.

Måååndag

Det är ju helt ofattbart vad tiden går fort! wihooow säger jag bara det ska ju bli så roligt jag ser verkligen fram emot detta, det är så efterlängtat!! På måndag så börjar jag min praktik, jag håller på med näst sista kursen nu också!! hihi det är så jäkla roligt så spännande! jag kan inte vänta på resultatet jag vill ha det i min hand nu jag vill ut och börja jobba på riktigt igen inte sitta kvar i skolbänken längre ;) Jag har varit och hämtat barnen från dagis idag just nu så sitter dem och badar mina små älvor, love you ♥
Jag sitter här och skriver några rader för er trogna läsare som fortfarande håller min blogg upp vid liv med era fina besök ♥
I will try my best to keep you updated ;)
Hallen håller vi ju på att göra om också, ska bli så kul när den är klar då kommer jag älska min hall utan tvekan hehe.
Nej nu kallar vardagen igen puss på er!

Söndag

Så mycket att göra :) men jag gillar det hehe, man har knappt en ledig stund alls just nu håller på för fullt här hemma och ska göra om hallen, jag har rensat bland leksaker idag också.
Så som sagt det är massor som fixas med samtidigt, men jag gillart för ååh vad det kommer vara fint här sen!
Imorgon så börjar dagis igen, roligt för barnen att få leka mer med sina vänner igen. Dock så är ju inte Leone hemma än från min mormor antingen kommer hon här imorgon elller på tisdag det beror på :) Så hon får lite extra ledigt från dagis men det gör nog inte henne så mycket för hon har nog det fantastiskt roligt ändå hos min mormor. Jag Jazze och min syster var och badade här om dagen det var ju helt underbart Jazmine bara älskade det hon ville ju knappt gå därifrån :) I förrgår så var jag över till en tjejkompis och hjälpte henne med sängen, slog i benet (just my luck) så jag fick en bula och kommer få blåmärke, ja det var ju inte direkt mycket till en smäll mot benet direkt heller. Skulle gå in mer i sängen för att lägga dit madrassen så när jag var på väg drog jag i benet.. Har även varit till min andra syster och hälsat på lite träffade hennes lilla nya familjemedlem också en jätte söt kattunge en hona har hon :) Jayden här hemma har gått och blivit riktigt stor och han är ju så underbart gosig av sig, knytit mer band med Jazze nu när Leone inte varit hemma så det uppskattas ju verkligen. Roligt att se att han inte är lite försiktigt av sig utan att han vågar ta för sig mer här hemma och vågar visa sig mera, då han varit lite halvt feg av sig i början men nu har han bott hos oss i 1månad så det har ju blivit stora framsteg helt klart! Nej nu kallar sängen på mig ska upp tidigt imorgon och gå till dagis. Puss och kram på er alla goa.. Ha det gött så länge så hörs vi snart igen!