stackars liten

kommer bli en lång natt prinsessan är sjuk :(
hela veckan kommer gå jätte sakta usha tycker inte om när hon är sjuk så synd om min lilla flicka.
känner mig så hjälplös hon kan ju tala om att hon har ont och så men ändå ja vill kunna göra så det blir bättre på engång än att dra ut på det så fruktansvärt som det kan bli med att vara sjuk.
märkte det först på när hon pratade att det var något då man hörde det på stämbanden, nu hostar hon ännu mera så hon kräks ush ush stackars lilla flickan.
hemma från dagis ska hon givetvis vara när hon är så här det är inge snack om saken bara ringa och sjukanmäla direkt på morgonen.
alvedon det finns hemma men ändå det är ju inte bara alvedon som gäller i sådana här lägen.
ja det kommer ju bli tufft att få tid till att plugga men det ska vi lösa bara planera så det fungerar.
kan inte skriva mera nu när hon sover så oroligt och vaknar av att hon hostar så där.

lördag

Nu är min syster här =)
så trevligt att ha henne här, alltid roligt att ha någon att prata med.
Mannen ska ju festa idag då dem firar hans bror.
Vi var ner på stan idag, gick till optikern så nu väntar vi bara på att han ska få hämta sina nya glasögon.
Super bra då han fick 2st till priset utav ett :D så det är 2 olika bågar men båda är grymt snygga, så har han försäkring på dem också som räcker i 2 år mot skador även om det skulle vara att dem går mitt itu då vi har barn så det är ju jätte bra :)
var faktiskt inte en sån farlig kostnad för det heller så det är helt klart värt det.
ska göra chokladpudding till mig och syster, får se om älsklingen köper nå lördags godis till Leone nu när han är nere på affären.
N får ha en underbar kväll allihopa så skriver jag nog imorgon om tid finnes till det, då vi ska till svärmor och till Ö&B för å inhandla lite saker.
ha det gött.

massa saker

Då var det lördag idag så ska min syster komma hit är det sagt, för att hålla mig sällskap då min kära man ska till sin bror och fira honom som fyllt år.
Snacka om att det var full proppad dag igår då, vaknade runt 6 på morgonen höll igång hela dagen på det också.
Vi var och storhandlade åkte till mediamarkt köpte nya lurar, följde med svärmor till vetrinärer med Myran som hade ont i tassen :( men nu så äter hon medicin så nu ska det bli bra. vi var även och fikade hos svärmor tvättade hennes bil och E´s bil inte för att jag slet så jätte mycket men jag hjälpte till med utsidan på båda bilarna det hjälpte ju något att E gjorde det med mig, É tog insidan på sin bil och älsklingen tog insidan på sin mammas bil.
Hann till och med klippa mig igår :D eller ja svärmor klippte mig hihi men det vart sju jäkla bra må ja säga slippa dem slitna topparna och få se friskt hår :) Leone stod först och tittade på och jag frågar om hon vill klippa lite på luggen så hon slipper få den i ögonen hon tittar lite till och funderar sen säger hon jag vill också så Leone klippte luggen, super nöjd över att farmor klippt hennes lugg hihi.

Nej nu ska jag ta och göra mig klar för att röra mig ner på stan med min hela härliga familj.

torsdag

vilken vecka det har varit hittills då Leone har inte sovit middag som hon ska på dagis så det har resulterat i att hon vaknat på natten.
Jag har svårt nog att somna med halsbränna så får man knappt sova nå på det hum.
Var till BM i tisdags allt var bara bra bebisen har fixerat sig nästan till fullo inte mycket som saknas =) huvudet är lite ruckbart fortfarande hihi..
SF måttet var ytterst lite lägre (inget märkvärdigt) men det beror mer på att bebisen sjunkit ner så pass redan.
hjärtljuden på bebisen är bra mitt blodtryck är bra och blodsockret för mig är det inte heller något fel på så jag slapp denna gång att göra yttligare tester vilket gjorde mig super lycklig ja gillar ju inte sprutor ;P
Välkommen moa =) grattis M och D till eran 3e tös, all lycka och välgång till er =)

Idag ska vi ut till svärmor, rätt snart ska vi åka.
Ja ska klippa mig idag iiii det behövs ju kapas en hel del på mitt hår så det blir nog rätt kort.. aja vi får se hur det slutar..
Nej nu måste jag göra oss klara för färden.
Hej svejs.


Idag och igår

idag så har ja oLeone varit med Evelina på IKEA å ja kan ju säga att fifan va det känns i hela kroppen på mig, för att inte tala om mina fötter så mycket som jag gått idag har ju inte jag gått på länge det vill ja lova..
Har iaf haft en jätte trevlig dag vi gick runt och kollade hon handlade vi snackade fikade och sen bar det av hemmåt väl hemma så var det bara att göra sig redo för att åka till svärisarna, vi stannade och åt på mc donalds idag faktiskt innan vi cyklade vidare men det var gott testade den där summer supreme å den var helt okej faktiskt. Vi var inte så länge ute hos svärisarna idag utan det var mer ett snabb besök vi fick skjuts hem följde först med och handlade. Min mage är på hel spänn idag, inte det att bebisen rör sig för det känns bara när jag sitter eller ligger ner när jag står upp eller går så känns det mer som att magen är en enda stor sprick färdig ballong, svärmor kännde på magen idag och hon fattade på en gång vad jag menade då det verkligen känns hur spänd den är. Leone somna direkt när hon la sig idag inte för att det vart  sent för det var mer en normal tid för henne att sova då det är lördag så får hon ju vara vaken lite längre än 19 som är hennes vanliga sov tid.

Vi var ute hos svärisarna en sväng igår på kvällen det var trevligt träffade Faster och R hennes fästman, det är ju inte så ofta som vi ses numera när dem inte bor här i stan.
Faster E lekte och busade massor med Leone sjöng massa sånger med henne dem skrattade och hade väldigt trevligt =) faster E är ju Leones gudmor också =)

Imorgon så är det söndag och jag har då gått 33 fulla veckor och går in i vecka 34.

snart helg

Ush jag är ju verkligen så dålig på att uppdatera här ;P
Dagarna rullar på och man försöker hålla sig sysselsatt hela tiden.
Igår var vi till svärmor efter att vi hämtat Leone från dagis.
Har sovit bra inatt men hade svårt att somna däremot.
Vaknade 6.40 då kom Leone in till sovrummet och jag frågade Daniel vad klockan var, så då gick vi upp och gjorde oss klar för att gå till dagis.
Trött nu ja lite granna faktiskt, men det går över. hehe
Idag ska Daniels lillebror komma till stan, får se om svärfar får komma hem från sjukhuset idag eller väldigt snart åtminstonde.


position fixering

Åh idag har vi varit på UL för andra gången eftersom att min moderkaka inte låg bra till i tidigare skede men det gör den nu :D bebisen har intagit position huvudet ner, normal stor bebis och allt ser jätte bra ut ser lovande ut för en normal förlossning :) sweet ♥
Daniel fick inte förlja med in men satt fint utanför och väntade, det är ju pga nya influensan som dem har gjort så på just spec MVC/Ultraljud iaf.
Har kännt att bebisen har vänt på sig men nu är det verkligen bekräftat att det är så :) hon som gjorde UL på mig tyckte att det såg väldigt lovande ut och var väldigt nöjd.
Skulle det vara några funderingar från min BM så skulle hon hör av sig dit runt v 36-37 så skulle jag få komma dit igen för yttligare en koll.
Men allt känns jätte bra från min sida och jag har inga oroligheter.

Söndag

Ja då sitter man här och skriver några rader.
Gjorde inte så mycket igår jag var inte så allert. Hade väldigt ont igår så jag var inte alls nå pigg på att göra så mycket.
Hade familje mys ett tag iaf innan daniel fick för sig att han skulle ut och träffa någon, inte för att han var borta länge då det bara var här utanför ha ha.
Hoppades på en liten sovmorgon imorse så ja väcker Daniel frågar om han kan gå upp med Leone och han säger ja snart (haha) nej du då gick jag upp själv för inte kan jag då ligga och försöka sova vidare till att jag har min dotter vid sidan som säger åt mig att gå upp nej nej det funkar inte då är det bara upp och hoppa som gäller.
Nu har vi ändå varit vakna en timme om inte lite mer och har hunnit äta frukost, hon sitter just nu och kollar på Bumbibjörnarna på barnkanalen :)
Det är ändå söndag idag så det blir ändå att man går och sover tidigt.
Men jag ser fram emot morgondagen för då ska jag förmodligen om det blir som jag vill få besök av Angie på en fika :) det var typ hundra år sen vi sågs så vi måste ju ta en liten update från båda hållen hihi. 

Idag så går jag in i vecka 33 (v32+0) =)

Vecka 33


Kroppen: Trots att magen är stor är det bra att försöka hålla i gång musklerna så gott det går. Promenader, simning och yoga för gravida brukar kännas bra. Vissa kan inte vara aktiva på grund av olika besvär – för att inte gå upp för mycket i vikt kan man kompensera bristen på motion med att inte äta mer än vanligt. Graviditeten gör att du behöver ungefär 300 kalorier extra per dag. Det motsvaras av ett mellanmål med till exempel en tallrik filmjölk med lite flingor, en smörgås och ett äpple. Ju tyngre du blir desto vanligare är det att fötter och ben svullnar. Ligg gärna med benen högt en stund och använd stödstrumpor hela dagen. Det är bra att sätta på stödstrumporna redan innan du kliver ur sängen. Ett bad kan hjälpa.

Barnet: Barnet ökar snabbt i vikt och väger drygt två kilo. Om det skulle födas nu behöver det lite andningshjälp, värme och hjälp med att få i sig mjölk under några veckors tid. Det finns inte längre så mycket utrymme för barnet att vända sig i livmodern, barnet ställer därför slutgiltigt in sig i förlossningsställning. Vanligast är att barnet vänder sig med huvudet neråt. Tre-fyra procent förblir kvar i sätesställning.


Mattips!
Lika viktigt som annars är det att äta en varierad kost. På så sätt är det lättare att du får i dig det du behöver i form av protein, kolhydrater, fett, vitaminer och mineraler.

Ät gärna:
500 g frukt och grönt varje dag
Fisk 2–3 gånger i veckan. Fisk och skaldjur är rikt på vitamin D, jod och selen, som är viktiga nu när du är gravid. Fet fisk som lax och makrill innehåller också omega 3-fett.
Lättmjölk, naturell lättfil eller naturell lättyoghurt, cirka 5 dl per dag.
Kött, kyckling, ägg, bönor, linser eller ärtor varje dag.
Bröd och potatis, ris, pasta, bulgur eller liknande varje dag, helst fullkornsalternativ.
Drick gärna vatten till maten och när du är törstig.
Källa: Livsmedelsverket   

Kram


Lördag

Igår var en trevlig dag vi var på fika hos Katrin och Emil :) Katrin hade bakat super gott var det, måste ju sno receptet av henne hihi.
Vi var där ett tag och snackade Leone lekte och trivdes jätte bra vilket jag givetvis förstår. =)
Sen så gick vi hem och gjorde middag och åkte till svärmor ett tag inte så länge dock men en snabb visit så där.
Idag vet jag inte vad vi ska göra inga planer än så länge.
Solen skiner ute och det är ganska så varmt faktiskt.
Leone tittar på barnkanalen just nu när jag sitter här och skriver lite.
Imorgon har jag gått 32 fulla veckor och går in i vecka 33 =)
på onsdag så ska vi på UL för kontroll så att det har gått som det ska med min moderkaka dvs att den har flyttat sig uppåt som den ska, vilket jag tror det känns iaf inte som att det skulle vara på något annat sätt.
Jag ska då passa på att prata lite ang vaccination mot svininfluensan om dem har tid för det annars så får jag ta det med BM veckan därpå när vi ska dit.

ruggigt

Det är ruggigt ute nu så här på morgonkvisten.
Det kännde jag när jag gick för att lämna Leone på dagis.
Hon var lite trött idag min lilla prinsessa.
Idag så ska jag bara ta det lugnt fram tills att vi ska hämta Leone från dagis sen är det helg minnsan.
Nu ska jag ta och ladda kaffebryggaren och göra smörgåsar, sätta mig ner och njuta.

På söndag så har jag gått 32 fulla veckor dvs jag är redan i vecka 32 fast v31+5 =)
för att vara helt exakt hihi och jag bara längtar tills onsdag då vi ska på UL nr 2 för att göra en liten kontroll eller vad man ska kalla det. Då moderkakan i tidigare skede inte var placerad där dem tyckte och risk för blödning fanns (finns) inte för att det har inträffat jag mår väldigt bra på så sätt, halsbränna illamående som kan göra sig hörd med jämna mellanrum foglossning och ryggen då men annars så är allting jätte bra bebisen är livlig i magen och latjar runt där inne tror iaf att den på börjat att vända på sig där inne, för ibland så känns det så kraftigt upp mot revbenen så det bara måste vara en liten fot som sparkas där då det ner till mer känns som spå petningar hihi ååh det är så svårt att förklara känslan.


Jag minns när Leone låg i min mage och hon hade på börjat att inta fixerings läge men sen rätt var det var så fick hon för sig att det skulle hon visst inte och med jordens tumult i magen och lite fart så vips så satt hon där på rumpan i magen igen, under detta tillfälle så låg jag i sängen och vilade jag började skratta nå så fruktansvärtär detta hände men jag tänkte inte alls mer på det än så utan bara att det känndes väldigt roligt och att Leone skulle ju inte direkt ha någon plats att röra på sig på det sättet då, men min smidiga lilla prinsessa hon kunde :D
Jag hade iaf ett inbokat besök till BM ett tag efter denna händelse och vart då uppmanad att göra yttligare ett UL eftersom det fanns tveksamheter i hur Leone då låg UL bekräftade bara tt hon satt på rumpan det var bokat för ett vändningsförsök, vändningsförsöket funkade inte alls det var mer smärtsamt och vägras att uppleva igen inte för att dem försökte vända på henne utan händelsen som inträffade vid försöket går inte att glömma, fick ligga kvar på observation hade tydligen väldigt kraftiga värkar då också som jag då inte kännde av så min svägerska höll på att garva ihjäl sig åt mig, sköterskan som noterade detta bara tittade på mig som ett stort frågetecken och fattade nog inte riktigt att jag menade fullt allvar med att jag inte kännde av det nå. Hon sa det att ja men ctgremsan säger det jag svarar: -ja men då måste det vara nå fel på era maskiner för ja har då inga värkar. Daniel satt där bredvid mig och var lika fundersam han på vad som hände och tyckte väl som jag att det var fel på maskinerna ha ha ja nu så här i efterhand så kan man le åt det men det var då jobbigt från början. Det var inbokat för ett planerat snitt den 311006 eftersom vändningsförsöket misslyckades så då kom hon våran lilla prinsessa kl 10.23 2447g 47lång :) japp kan ni tänka er jag minns det som om det vore igår men det är bara underbart hihi och snart så blir Leone storasyster det är bara ca 1månad och 27dagar kvar till BF (kan vara fel räknat) 



Lajter

10/09-09

Dålig sömn har jag fått inatt näst in till ingenting alls faktiskt och ryggen värker på mig.. Vet inte varför jag var jätte trött ett bra tag på kvällen innan vi la Leone till och med så jag gick och la mig rätt så tidigt igår. Men efter att jag varit upp på toaletten så ville jag inte alls sova mera, bara totalvägrade somna om tog iaf ett bra tag och många om och men innan jag lyckades somna igen. Lyckades där få sova fram till 6 då jag vaknar med värk i ryggen och Leone bredvid mig hum jag vet att hon kom nångång där innan 6 men jag vaknade inte helt då utan la täcket över henne och sov vidare hon somna lika fort. Nåväl jag gick iaf och la mig på soffan ett tag för att försöka få räta på ryggen fick iaf ligga där i 30min sen kom Leona och sa -"jag vill ligga bredvid dig mamma" ja sen så tog det inte alls tog många sekunder innan hon tycker att vi ska vakna och gå upp helt så det gjorde vi, nu är hon och jag fullt på klädda och redo för att gå till dagis.

9/9-09

Då har man varit i skolan och gjort ett prov som man inte ens kunnat plugga till för att man inte får tag på bok h*lvete, men det känns rätt bra ändå faktiskt. Fast jg ska ändå prata med min lärare om det då hon inte var där nu utan var tvgen att ta en taxi till sjukhuset för ho hadskadat sitt knä på väg till skolan.
Cyklade som en tok ner på stan och hem, inte världens lättaste med foglossning vill jag lova men fram kom jag =D
Sitter just nu och dricker lite kaffe här hemma och ska snart iväg till babyproffsen men Katrin, vi ska hämta en varsinn baby box.
Spännande att se vad man får i den denna gång, när jag väntade Leone så fick jag inte så jätte mycket det som var bra att ha var en leksak tandborste och några få blöjor samt en body resten var bara information och en tidning fast det var ju så klart roligt ändå att få boxen.

Igår så var vi ut till svärmor och hjälpte henne att röja på altanen vis ka ut dit idag med direkt efter att vi hämtat Leone från dagis så det inte blir så sent, idag ska vi nämligen ta itu med gården hennes.
Gick med Leone till dagis idag utan vagnen idag igen =) går så bra så hon är så duktig och vet precis när hon måste stanna för att inte bara springa rätt ut i vägen tar tag i handen och tittar fint med mamma så det inte kommer några bilar =) min prinsessa hihi annars så får hon gärna springa lite i förväg eller gå precis bredvid och hålla handen då vi genar över skolan så är det ju ingen trafik direkt där så tidigt på morgonen ser ju inte ens nå ungar/barn där då.

Jag har förresten 8 veckor och några få dagar kvar till beräknad förlossning spännande det är.
Nej nu ska jag ta och klä på mig och göra mig helt klar för att gå ut.

städ & rensning

Då har man hunnit uträtta en hel del idag :) jag och min man har rensat en massa här hemma och burit ner vissa saker till förrådet som inte alls behöver stå här uppe och sammla damm.
Hämtat Leone från dagis och hon har haft en kanondag som vanligt :) härligt det är att hon fått ett nytt bra dagis det märks tydligt på henne själv som säger ofta att vi måste gå till dagis :)
Har kännt av foglossningen idag med det är mindre roligt.
Just nu så gör jag bara ett snabbt inlägg då datan har installerats om idag för det behövdes.
Så detta får räcka för tillfället skriver nog mera senare och uppdaterar resterande av dagen. (om jag kommer ihåg att göra det) men ni får ha det så gott så länge så hörs vi.
kram


7/9-09

Vi var ut till svärföräldrarna igår och åt tårta, fick skjuts hem som tur var då det började regna igen så vi hann precis hem och in innanför dörren innan.
Var riktigt trevligt, vi var inte så många men precis lagom för att kunna föra ett samtal på normal nivå :)
Leone lekte med kusin och leone hördes mest vill ja lova oj oj hon ville tjoa och tjimma hade ju jätte roligt visserligen så tycker inte alla att det är lika uppskattande när det mer låter som en massa skrik och skratt men men dem är barn det är sådant man få ta ibland.
Plus att jag hade börjat känt av foglossningen där ute så jag vart glad över att vi slapp cykla hem för när vi väl kom hem så satte det igång igen :(
Inte så kul det här men det är värt det och jag vet att det inte är så lång tid kvar.
Vi hade en hemma kväll sen det var härligt och mysigt.

Vaknade klockan 7 idag gick upp och gjorde oss klara för att gå till dagis, så nu sitter jag här och skriver några rader och väntar på att mitt kaffe ska bli klart så ska jag sätta mig och äta min frukost :)

Hallå

Vilken dag det var igår då jag hade satans ont foglossning så det sjung om det, det hade ju hållt på redan under natten och inte vart det bättre heller ju mer dagen gick det släppte ytters lite så jag åtminnstonde kunde gå bättre ett tag sen kom det tillbaka och vart värre, aa ni fattar själva det var iaf inte alls nå roligt.
Jag kallade gårdagen för "dem gravidas onda dag" eller vad säger du Katrin om ett år så får vi titta tillbaka och minnas den dagen =)
Jag kunde ju som ni säkert förstått redan inte alls göra så mycket igår jag kämpade mig igenom dagens bestyr och försökte leka med Leone så gott jag kunde säger då det att jag är otroligt glad över att hon har sin pappa som också ställer upp för sin lilla tjej och leker. love ♥ Älskade lilla prinsessan min =)

Idag så känns det iaf bättre. Men dagens väder var väl inte världens bästa ser ut som en lätt dimma ovanför hustaken. Det ska även bjudas på tårta idag (förutsatt att jag mår okej för att sätta mig på cykeln) ute hos svärmor då det inte vart nå igår, Daniel var ut dit en sväng igår iaf så vi struntade inte i det helt och hållet bara för att jag mådde som jag gjorde. Pratade med svärmor och hon visste ju exakt hur jag mådde då hon haft foglossning själv, dem hade varit på hundutställning igår och det hade gått bra :)
Men jag är sjukt sugen på tacopaj fortfarande eftersom det var det jag skulle gjort igår som vi skulle ätit allihopa men men jag får väl la göra en här hemma till oss helt enkelt men då behövs det handlas lite små grejer som saknas först.


Graviditeten har nu gått 31 fulla veckor så vi går in i vecka 32 dvs jag är i v31+0 jag har nu 62 dagar kvar till Beräknad Förlossning.
Här nedan kan ni läsa om vad som står om graviditeten under vecka 31 och vecka 32 hämtat från familjeliv.se 

Vecka 31

Kroppen: Det är vanligt med besvär från ryggen under senare delen av graviditeten. Livmodern är tung och belastningen blir stor på både ben, rygg och bäckenbotten. För att undvika att få trötthetsvärk i ländryggen är det bra att ha en bra hållning och motverka svank. Personer som tidigare haft problem med ryggen löper större risk att drabbas av besvär.
Förutom den naturliga belastning som blir av den ökade tyngden gör graviditeten i sig att ledband, höfter och ryggrad luckras upp genom ett hormon som heter relaxin. Hormonet vidgar bäckenet och underlättar på så sätt förlossningen. Vissa känner stora besvär av foglossning och kan då behöva hjälpmedel i form av till exempel stödbälte. Undvik asymmetriska rörelser som exempelvis att gå i trappor och bära tunga saker.
Om du har extra tungt arbete kan du ansöka om havandeskapspenning nu. Det gör du hos försäkringskassan.

Barnet: Barnets proportioner påminner mer och mer om ett barn som är fött, huvudet är nästan åtta centimeter i diameter och fötterna knappt sex centimeter. Hjärnan växer sig större och börjar få allt djupare veck för att få plats. Barnets hud som tidigare varit skrynklig börjar nu fyllas ut med fett och slätas ut.

Vecka 32

Kroppen: Man kan lätt bli andfådd när man gör något ansträngande trots att lungkapaciteten har ökat. Att man blir andfådd är helt normalt, barnet får lika mycket syre oavsett hur flåsig man känner sig. I slutet av graviditeten kan trycket på pulsådern bli för stort om man ligger på rygg, vilket kan göra att både du och barnet mår illa. Barnmorskan brukar därför rekommendera att man ligger på sidan när man ska sova. Det brukar även vara den ställning som känns bäst, det kan vara skönt att ha en kudde som stöder upp den tunga magen lite.
I vissa landsting görs ett extra ultraljud i vecka 32 för att kontrollera att barnet växer som det ska.

Barnet: Vid den här tidpunkten väger barnet cirka 1500 gram och är ungefär 40 centimeter långt. Nu har barnet något bättre kontroll över sin kroppstemperatur. Lungorna är färdiga och barnet ligger nu och tränar dem genom att andas ner fostervatten i dem, ofta med hicka som följd. Tånaglarna växer allt mer. Barnets sparkar blir nu mer som kraftiga knuffar och man kan lätt särskilja olika kroppsdelar från varandra. Ibland kan man kanske känna något spetsigt som rör sig hastigt tvärs över hela magen, det kan vara ett knä eller en fot. Genom att barnet hickar kan man också få en uppfattning åt vilket håll barnet är vinklat, hickningarna känns som mest från barnets rygg.


rubrik saknas

Hallå.
Oj vilken natt jag har haft phu haft satans ont alltså kännt av foglossningen till max och sendrag på det aj aj aj
kämpat mig upp från sängen bara för att kämpa mig vidare till toaletten.
Denna natt har inte alls varit rolig för mig är glad för det jag fått sovit.
Känner mig dock ändå väldigt trött, min ena vad är inte helt okej än heller fortfarande spännd och öm.
Leone tittar på tv just nu medans jag skriver här.
Jag dricker lite kaffe och funderar starkt på att gå in i duschen och skölja på benen så det släpper helt för det brukar hjälpa för min del att göra det.
Får se hur denna dag bli om det blir som planerat eller inte, igår lät det som att det inte skulle bli det iaf.
Men det visar ju sig.
Annars så får man allt hitta på något annat sen beror det ju såklart också på vad jag orkar att göra idag.
Nej nu ska jag allt ta och kila in i duschen.


trevligt besök :)

Har haft en trevlig dag idag, trevligt besök =)
Det hoppas vi på fler gånger av att ses =)

Ätit middag har vi gjort sedan gjort Leone redo för sängen med en skön dusch så här inför kvällen.
Brännde mig när jag lagade mat just my luck svider ju något nu på mitt finger men det går ju över som tur är.

Imorgon så blir det förmodligen att åka till svärisarna och fira svärfar.
Har lekt lite med ett helt annorlunda program som jag inte alls är van vid men slutresultatet vart helt okej ändå :)

Men shit jag åt nog lite för mycket till middag idag ha ha men jag var ju hungrig så ner gick det men det känns nu att det vart nog mer än nog med mat i magen :)
Nu blir det iaf lite soffhäng ett tag.


helgen här

Då var det fredag.
Prinsessan är på dagis, så gosig fick mys puss och kram innan jag fick gå hihi
Jag sitter här med en kopp kaffe och funderar på vart denna dagen bär av.
Ja det var ju en bra fråga blir nog en lugn hemma kväll skulle jag tro.
Inte för att det är så bra väder ute idag ändå så.
Imorgon så ska jag ha gjort tacopaj till firandet av svärfar.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu, känner mig lite tom på ord idag hum..
Nåväl ha en super najs fredag säger det nu om jag inte skriver något mera under dagen.


torsdag

ha haha god morgon på er allihopa.
Sitter just nu och tittar på the voice tv, vilka samtalsämnen dem kan ha där alltså..

Leone är på dagis sedan ett bra tag tillbaka i god tid före frukost.
funderar på vad man ska hitta på idag, jag har en uppgift att göra till lördag nämligen ställa mig och göra tacopaj att ta med till svärföräldrarna då vi ska fira svärfar på lördag så då frågade svärmor om jag kunde göra tacopajen =)
Nä nu ska jag skratta vidare och gå och duscha. 

hur var det tänkt

Vad roligt att man ska få tag på boken som man behöver till skolan då, bara för mig att avboka tiden för provet om inte min mamma lyckas få tag på den av någon annan ändå. Varken bibblan eller bokhandeln har den, eller ju bibblan hade en bok som givetvis var utlånad hur kan man bara ha en enda bok på bibblan om det?! det undrar jag verkligen hur dem har tänkt på den fronten. Jag har redan kollat på anstalgstavlan och det är ingen som vill sälja denna bok och det tar över en vecka för boken att komma om jag beställer den likadant om jag ber bokhandeln beställa hem den och den tiden har jag inte, när bibblan får in boken det vet man ju aldrig heller men garanterat försent för mig.
Nåväl har iaf haft det trevligt med min mamma nere på stan vi träffade på syster min också en av dem så hon var med oss hon med =) det var trevligt.
Syster min hälsade glatt på bebisen i magen och kännde, hon längtar så tills hon får hålla i bebisen =)
Nä nu ska jag bänka mig i soffan en sväng och vila ryggen lite.

Onsdag

hum skrev ett inlägg igår men det hade inte blivit publicerat tydligen låg som ett utkast?
Nu ska jag göra mig helt klar för jag ska följa med min mamma så ska vi leta efter boken som jag behöver till skolan. Sötnosen min är såklart på dagis =)
Har hunnit äta frukost och dricka en kopp kaffe på det =)
Nej nu måste jag lägga på ett kål.

fullproppad tisdag

Hallå.
Idag så har jag varit nere på skolan och validerat fy farao säger jag bara så himla störande jag vet redan att det inte alls gick nå bra för jag kunde då inte konsentrera mig alls, det var en lärare som satt och pratade med en efter en som skulle börja studera i samma sal som jag skulle sitta och validera dvs datasalen så jag tappade konsentrationen helt av att höra allt pladder från dem..
Tur är väl det att jag får göra om det iallafall och hoppas då att jag har mer lugn och ro runt i kring mig.
Sen så kom min älskade man ner på stan och vi gick till försäkringskassan för att lämna intyg och prata.
Sen bar det av hemmåt för att tvätta och hämta Leone från dagis, direkt efter dagis så begav vi oss ut till svärföräldrarna som kom hem idag från sin semester.
Leone fick en jätte fin jeansjacka :) kan ta kort på den och lägga ut när ja får tillfälle till det och minnet är med mig.
Det hade gått bra idag som vanligt på dagis dem hade ätit lasagne idag men dock så hade hon inte sovit någon middag det var helt enkelt inte intressant att sova idag utan hon hade bara legat och lekt för sig själv lill tufflan.
Nu ska jag ta och gå in i duschen innan jag ska gå och lägga mig.