Måndag

Det är tyst, det enda som jag hör är ett svagt surrande från datorn. Älsklingen och Jazmine har knatat ut och Leone sover. Det är så jobbigt för Leone att hon inte kan sova utan hon blir vaken till mitt i nätterna. detär inte alls roligt, inte alls. Hon behöver sin sömn och jag som är hennes mamma vill ju såklart försöka underlätta för henne och på något sätt hjälpa så att hon får sova. Skulle vilja väcka henne redan nu men jag vet inte det jag, kanske borde hon få sova en stund till hon brukar vakna kring denna tid ändå.
Nu ska jag sätta mig ner med min kaffekopp och av njuta dagens första kopp i min ensamhet.
Min telefon kommer ringa snart också, väntar samtal från famläkaren måste kolla om det finns något som man kan få som underlättar för Leone som kan ta bort klådan mer och få henne att slappna av om kvällarna så hon får sova min älskade prinsessa. Älskar dig.
Jazmine är så gosig hon brukar gå fram till Leone och klappa henne på huvudet eller vid armen, för att ge lite kärlek och visa att hon tycker synd om henne hon bryr sig. riktigt syskonkärlek kan man kalla det, dem är så goa mot varann prinsessorna det är så underbart att se.


Är stolt över dig, glad över att det äntligen ett jätte kliv i rätt riktinig får sin fart.


Vilken natt då

Vilken natt, först när Leone har somnat efter många om och men..vilket ifs är ganska självklart med vattkoppor som blir obehagliga och kliar.. När jag väl fått gå och lägga mig, då hoppar jag upp ur sängen och säger att det är någon som ringt till brandkåren, dem kommer nu. Det började så här vi satt och kikade på en film och jag hör ett brandlarm och jag tänkte gå på toaletten men jag känner av doften det luktade blandningen av ljus och stearin och en rökdoft, det var mycket rök i trappen Daniel gick ut i trappen och kikade han gick uppåt och neråt, det var neråt det skett. En något äldre dam kommer ut i trappen och pratar med Daniel och talar om att hon hade glömt ett ljus och bad så mycket om ursäkt.(att hon bad om ursäkt var väl för att brandlarmet tjöt en stund innan hon reagerade och för att man hade reagerat på det) Jag säger till Daniel när han kommer upp ockej men verkade hon må bra då det är ju inte bra att andas in en massa rök heller jag vet ju inte hur det blivit i hennes lägenhet. Ja men det verkade hon göra enligt Daniel. det brinner hos. brandlarmet tjöt till våningar ovanför oss till och med. okej ni kan lugna ner er nu det var ingen fara. En simpel tabbe som kan hända vem som helst som även kan ha en dålig utväg. Jag gick iaf och la mig och så ser jag bara ett blått ljus, jag hoppar upp ur sängen och utbrister hon kanske inte fick någon bukt på det brandkåren kommer nu. Lyckades hon verkligen släcka elden ordentligt då tro, det kan ju blossa upp igen om man inte lyckas få död på allting direkt. (då antar jag att det brann pga röken som var mest i trappen och lukten som varierade beroende på var jag befann mig här hemma).
Jag hörde brandmännen prata och säger våning 5, men shit tänker jag va fan ska dem upp dit och göra det är ju på första våningen som hon bor damen som talade om att hon hade råkat glömma ett ljus. Jag som hade lagt mig dividerar med Daniel över vem av oss som ska tala om vad hon sagt till brandkåren. det blir jag som går upp mot vån 5 honner inte ända upp utan blir mött av en brandman som noterar att jag kommer mot dem. Jag står och pratar med honom och förklarar eller ja försöker för vi blir avbrutna av att det forsar ner vatten ner för hela trappen. Så jag höll på att få mig en dusch i det hela också jag vat blöt på benen och fötterna det var riktigt halt i trappen också jag som stod mitt i en trapp försökte ta mig ner brandmannen efter och så kommer jag till plana ytan och känner att mina fötter håller på att dra iväg all världens väg på grund av halkrisken som blivit av vattnet. Vi talar om att damen på vån 1 sagt det jag tidigare nämnt om ljuset, han och en kille till går ner för att kika. dem kollar även uppåt men utan resultat dem stannade en stund och fick även dammsuga i trappen upp allt vatten innan dem alla kunde bege sig härifrån.

Jag gick faktiskt och la mig direkt igen för jag var fortfarande super trött, Daniel stannade uppe ett tag efter och kikade klart på sin film och höll koll på Leone. Ja för Leone vaknade till lite under detta också stackars liten med sina vattkoppor det är så fruktansvärt jobbigt för henne att hon typ inte får sova ett dugg utan bara ligger i sängen och grinar talar om att det gör ont och kliar jag smorde in henne med kylbalsam över hela kroppen och det fungerade men så fort jag blivit klar med det så börja hon jämmra sig igen av smärta. min älskde lilla prinsessa så jobbigt för henne. Kan inget annat än att tycka synd om henne och försöka vara så uppmuntrande som det bara går och försöka att underlätta för henne.

Lördag kväll

Just i detta nu så sitter jag och målar =)
Jag försöker åtminstonde finna lite tid till det, Leone verkar somna nu iaf så då får jag lite mera tid till det.
Jazmine sover redan, det är ju jobbigare för Leone med vattkopporna. Men hon kkämpar på bra även fast det ökar i antal och feber som hoppar upp och ner då alvedonen börjar släppa, men det blir iaf inte allt för hög eftersom jag ändå håller koll på det så klart.  MEn jag måste ju säga det att hon är otroligt duktig som klarar av att låta bli att klia på dem, även fast hon känner att det kliar så säger hon även att det gör ont :(
Nej nu ska jag måla vidare.
tjing tjing.

Vinnare: Chokladbudet

Nu har jag äntligen glädjen att tala om vem den lyckliga vinnaren är...

Jag har i vanlig ordning använt mig av slump.nu

Tack
Chokladbudet för den underbara sponringen

Lottnummer 53 som tillföll på..


Stort grattis säger vi till...

(bilden är en länk) Maila mig dina uppgifter på [email protected]
Så fort du ser detta. men gäna senast tisdag 1/2.

(insåg just själv mitt misstag att jag satt senast svars datum samma dag men nu stämmer det)


Vattkoppor och lördag

Ja nog har hon vattkoppor allt min älskade prinsessa Leone, det kommer mer och mer hon har det jobbigt min lilla tjej. det gör ont säger hon och kliar det gör det. Jag har kylbalsam hemma som jag smörjer henne med och hon får svalka sig med jämna mellanrum, även testat med potatismjöl och det fungerar det med faktiskt. Hon får alvedon också då hon har feber, det gör ju inte saken bättre alls för hualigen vilken gnällig lite dam hon är ingenting är som hon vill och ingenting fungerar som hon vill.. hehe inte lätt alla gånger när man är sjuk inte. Denna natt som var första natten med vattkoppor var inte allt för rolig den heller, hon vaknade stup i kvarten och bara jämrade sig jag letade efter lösningar hela tiden och fick inte sitta still en sekund.
Så jag vet ju på ett ungefär vad jag har att vänta mig med Jazmine men ändå inte hon är ju så liten och kan inte direkt tala om saker som Leone kan. Sen är det svårare att säga till henne att hon inte får klia, då hon inte förstår det.
Men men det ordnar sig det också. Hennes dagis är ju knäpp Jazmines alltså dem tycker att hon ska komma till dagis fast att storasyster har vattkoppor, jag tycker det är idiotiskt för hon bär ju fortfarande på det själv bara det att det tar tid för att det ska blossa ut på henne. Så jag ska alltså bära ansvaret för att andra barn blir smittade för att dem anser att ju tidigare dem får det desto bättre men så behöver ju inte föräldrarna anse eller hur?
Alltså min lillasyster har inte haft det och hon är ändå vuxen nu så varför måste man göra så ens barn får det, om man ändå kan undvika det..
Å en annan sak det kliar på mig fast det är leone som har vattkoppor, jag har ju redan haft det dubbelt upp dessutom. Så jag kan inte få det igen, men ändå så känner jag av klådan det är som att kroppen minns hur det var när man hade det själv på något konstigt vänster..

Fredag

Ber så mycket om ursäkt att vinnaren inte blivit publicerad ännu men jag fick lite oväntat besök, som var mycket mycket uppskattat såklart ;)
Jag var lika pysslig som alla andra dagar, jag städade överallt, diskade ordnade med tvätt och ja få se här nu vad hann jag mer med att göra under dem timmar som Leone var på dagis hum.. jo jag gick och handlade och inhandlade det som saknades till den sallad som vi båda ville ha det lät ju så gott och så somrigt och vad somrigt det såg ut sen då, snacka om att lura sig själv. Stå och lägga upp sallad på en tallrik gav verkligen den här sommar känslan så kikar man ut genom fönstre.. neej, fullt med snö och åter snö ute suck.
Igår var Älsklingen och stor handlade Leone var med honom och det gick jätte bra =)

Happ var tvungen att avbryta skrivandet en liten stund, böt blöja.
Kliande känsla i handflatorna men bara för att jag såg just hur det ser ut på Leone, undrar om det är vattkoppor på gång? jag vet ju inte hur det ser ut från början eller jo jag vet att det ska vara som en vätskefylld blåsa. vad är det man kan ha emot det? Men frågan är ju hon har inte sagt att det kliar och hon sitter inte och kliar men hon har likadana prickar lite här och där på kroppen.. hum något att hålla koll på iaf jag är osäker men jag har för mig att det stod att det gick på hennes dagis..

Då måste man ju stanna hemma iaf och vi som tänkt att vi skulle ut och gå..


mitt i veckan

Jag har uppdatert med bilder på SmåSöta kika gärna in och titta =)
Jazmine ligger i sängen just nu så jag passade på, annars så har här städats och ordnats.
Måste dock väcka henne strax för att gå och hämta Leone från dagis för jag är osäker om Älsklingen Daniel hinner med det då han är hos läkaren i detta nu..  Nåväl bättre vara förberedd än inte iaf om det skulle vara så att jag måste springa iväg och hämta henne, men vad gör väl det hem ska hon ju min prinsessa annars vet jag inte vad jag skulle ta mig till ;) Nä en kopp kaffe i det tysta stilla hem jag har just nu, man får passa på att njut i små omgångar av dem stunder man får en hel dag av att ha det lugn i kring sig.
Jag åter kommer senare med vinnaren i tävlingen som varit med Chokladbudet, inte glömt bort men haft ont om tid.. sorry..

Laajteer..
Kram

Tisdag

Tänkte bara tala om att det fungerar utmärkt att göra beställningar på tavlor.
Jag har full tillgång till min dator igen och mina program, så gör jag ju allting för hand också så det är inte något som hindrar mig från att göra en tavla till just dig ;)
Jazmine hostar som en tok och har haft en riktigt jobbig natt..dagis är ju meddelad så nu får hon bara vara hemma och krya på isg. SKa till en läkare också som får kika på henne och svara på vad det är som är så tokigt.
Inte att det är något fel på Jazmine för det är det inte, det blir ju så fort hon kommer till sitt dagis! dem behöver utföra en hygienkontroll eller nå liknande där för det här är inte hållbart.
Hur ska man kunna ha en fungerande vardag med studier när ens barn aldrig kan börja dagis på riktigt på grund av att hon ska bli sjuk hela tiden bara hon kommer till dagis och befinner sig där i en 30min - 1h?
Är inte det lite märkligt ändå, när Leone började på dagis fanns inte dem här problemen alls utan det flöt på som det skulle och kunde börja gå på heltid inom en vecka, så den utsatta tiden kortades alltså av för att det gick så bra. Men inte på detta dagis heller, fy sjutton säger jag bara det är tråkigt och konstigt så det sjunger om det.

Bara håller tummarna på att vi får en ny dagis plats här nu fort fort fort så att vardagen kan flyta på i vanlig ordning.


Måndag

I väntan på familjen annorlunda så sitter jag och gör lite ritningar spännande va ;)
Tyvärr kan jag inte visa er dem förrän våran dator fungerar som vanligt igen, det är service på moderkortet så det kan ta 1-2 veckor tills det kommer tillbaka eller byts ut? Men eftersom vi är datanördar båda två så köper vi iaf ett nytt en lite billigare variant men vi pratar ju om att bygga en till dator eftersom jag gärna vill använda mina program rätt ofta och han vill spela så ja ni förstår ju själva..
Jag gick ner på stan idag förresten oj vilken sträcka det vart då.. först följde jag med och lämnade in moderkortet och sen vek jag av och gick vidare in mot stan och in på VUC, lämnade in betygen och gick sedan hemmåt jag tog faktiskt samma väg hem. MEn det tog inte alls så lång tid som jag trott från början det är ju bra :)
Jag gick i lagom tempo också, jobbigast var väl uppförsbackarna i detta väder hehe men jag klarade mig drog inte på arslet denna gång hehe tji fick dem oplogade isiga vägarna.
Nä nu ska jag faktiskt sätta mig ner till ro och skapa fler motiv och vänta på familjen annorlunda.
Sen så kallar symaskinen på mig också.. så jag har ett tag att göra med andra ord men inte för mycket. ;)


Kram

En miljard med ord?

Tänka sig att jag blir så fruktansvärt less på dessa datorer.. suck måste gå och byta ut nya delar på datorn igen så irriterande. Att den först är igång sen när den blivit avstängd och skall sättas igång igen så vill den inte..svårt att förklara den startar men varken hårddiskar eller skärmen startar. Alltså skärmen är svart hårddiskarna tänker inte. VI har ju för sjuttsingen bytt ut hårddiskarna nyligen det var inte alls länge sen. Så det blir att byta moderkortet idag funkar det fortfarande inte är det processorn.. det skulle ju vara en jätte billig penning...eller inte.. tur att vi har kvar den lilla svarta hos oss fortfarande. hur hade jag annars löst med att betala räkningarna?

Tyvärr så blir det ju inte bättre för min del med beställningen på en namntavla då det finns i datorn :(
Men jag kan ju göra det helt själv också för hand ifs så det ordnar sig!
Jazmine är hemma idag hon är förkyld :( feber har hon också stackars liten..

Nu ska jag plocka vidare här hemma eftersom min älskade lilla prinsessa leker med alla leksaker hon kan komma åt och verkligen passar på nu när hon är ensam hemma utan storasyster som är på dagis hehe.

Ha det gott så länge..
Kram


Lördag

Igår var det en relativt lugn dag jag fortsatte att utföra massa sysslor ;)
Jag städade diskade och lagade all maten, skissar på fler kommande tavlor och så fixar jag med två beställningar också :) Roligt roligt! Skulle behöva inhandla lite också, men jag vet inte om det kommer gå idag.
Har jag talat om att ena vagnen gått sönder? Säkert inte men det har den iaf helt plötsligt så kan man se däcket rulla iväg, jäkla skit vagn ja det är väl tur det att Leone är den som får sitta i just den vagnen och att den sällan blivit använd det är mest när hon inte orkar gå långt eller om man ska iväg en längre sträcka.

Hon längtar tills hon får börja cykla igen, hon frågade här om dagen
L - mamma,kan jag börja cykla snart nu?
Jag svarar - Ja, snart kan du få börja göra det, bara den snön försvinner lite mera så kan du få börja cykla.
L - Ja, jag vill det nu, jag orkar cykla långt,  jag kan cykla väldit bra, jag kan cykla sakta inte fortare heller
(säger även cykla lite försiktigare och inte fortare) Naaw min prinsessa, så duktig så.

Jazmine säger meningar men jag vet då inte vad hon säger (orden) men hon är så duktig =) Nej jag kan inte imitera det hon säger med ord (skriva dem) , men man förstår ändå vad hon säger för hon gör det så tydligt och i så bra samanhang så man förstår iaf. Som exempel igår Leone ropade på mig, jag stod och lagade mat Jazmine var i köket med mig. Jazmine går till dörren i köket och kikar mot Leones sov rum och säger först Neej!, mamma.. sen rabblar hon en ramssa
så då tänker man ju att hon säger något i stil med att jag inte kan för jag är upptagen eller kanske till och med lagar mat (?)

vad tror du

Nej, nu ska jag dricka lite kaffe och umgås med barnen innan det är dags att göra lunchen.
Ha det gott så länge!
Kram

Fått ett mycket märkligt mail idag som jag inte gillar alls det riktigt knyter sig i magen på en!
Ska man lita på´t eller ska man bara skaka bort det, tänka på något annat?!

Svar till anonyma

Angående kommentaren från denna anonyma..Jag har gjort dem själv dem sovande barnen och det kommer att komma flera alternativ med barn =)
Tack så jätte mycket!
Angående tavlorna med namn så har jag gjort för hand och i photoshop, utav dem som visas så är namntavlan med prinsesskrona gjort för hand i photoshop. (ritat i photoshop)
Det kommer att komma ytterligare alternativ på dem också givetvis.
Men allt är gjort av mig.


fredag

Idag fredag, och barnen är hemma då dem är lediga båda två på fredagar än så länge när jag börjar plugga igen så blir det dagis hela veckan. Jag har finally fått tag på mina betyg det var ju inte världens lättaste dem hade lite svårt att finna dem verkar det iaf som eftersom det tagit sådan tid. Min gamla skola har jag då inte hört något från utan det var från arkivet jag hämtade, jag tänkte nu kommer jag väl bli "rånad" för att få ut mina betyg betala en relativt hög summa tji fick jag och fick betala 5 kr haha
Dyrt va :P jag har faktiskt hört förut att det funnit 500kr att betala för att få tag på sina betyg hur och vart är jag än idag osäker på om det verkligen var via arkivet..då jag enbart fick betala 5 kr.. nåt att fundera på kanske.
7 mars ska det starta en ny kurs så mitt mål är att hinna på det för jag har väl inte den turen att få börja nu under februari trotts att jag tidigare ansökt men att dem inte fann mina betyg förstörde otroligt mycket. Nåväl jag har dem nu så nu ska det bli bra igen. Eller bra är det väl inte förrän jag jobbar och inte sitter vid skolbänken.

Hah fick till och med för mig att sminka mig idag.. say what och why kan man ju undra jag är ju mer utan smink än med smink..  Ringt några samtal här på morgonen har jag också hunnit med att göra, så en effektiv fredag kan man väl säga att denna dag började som ;)


Här är en bild på barnen från luciafirandet på Leones dagis.

Nu ska jag göra lunch till prinsessorna och mig själv, återkommer senare.


Hej så länge.
Kram

klurigheter

Lång sov stund idag, nej inte riktigt. Haft fullt upp med att få Jazmine att somna om.
Jag har sovit riktigt illa och har ont i ryggen nu, den lilla stund jag fick till sömn är jag tacksam över.
Sitter här och försöker dricka lite kaffe samtidigt men oftast så hinns det aldrig med och det blir iskallt vilket man märker av vid nästa klunk.
Vi var ju på dagis igår, dem ska börja med något nytt inom inskolning. Numera ska dem ha 3 dagar av en vecka där man då som förälder ska vara med på dagis 9-14 i 3 dagar alltså sen på 4e dagen så ska man bara komma dit på morgonen och lämna, gå hem för att slutligen sen hämta klockan 14. Det här ska då vara smidigare och en snabbare variant av en in skolning på dagis. Jag tycker den är bra i sig men nackdelar tycker jag verkligen att den har på det. Informationen som jag har är inte så mycket mer än så, hur gör man som förälder då under lunch får man gå hem och äta? eller ska man äta där? ta med matlåda? När barnen sover middag ska man fortsätta sitta där och bara stirra ut och känna att man kan sova. Jag tycer för övrigt inte att man lär sitt barn snabbare att vara på dagis genom att ha en förälder där under 3 hela dagar, snarare tvärtom så ger det väl intrycket över att man kommer vara där hela tiden, hur blir det inte då under 4e dagen när barnet skall vara helt själv utan sin mamma eller pappa. Det är inte ett dugg smidigare jag menar alla barn kräver olika in skolnings metoder. plus att det är väl bättre att ta lite i taget börja liten stund och öka på det isf så att man gör som så alltså tex dag 1 1h dag 2 1h m förälder närvarande 2h ensam kanske och dag 3 helt ensam eller alternativt 3h ensam och 30 min med förälder närvarande.
Skulle inte en liknande den varianten anses smidigare kanske?

update: förhandstipsar(se längs ner)

Här kan ni se lite olika exempel på vad jag har skapat nu som senast.
Klicka dig in till SmåSöta's egna sida och kika SmåSöta
Jag har börjat göra tavlor :)
Man kan väl säga som så att ni får ett litet förhandsvisningstips ;)
Notera också att det kommer att fyllas på mycket mera :)


storlek 15×20 Pris: 100kr
storlek 18×24 Pris: 115kr
storlek 21×30 Pris: 130kr

Canvastavlor (för större format 30×40 +15kr alltså 150kr)
storlek 24×30 Pris: 135kr
sovande flicka storlek 24×30 Pris: 135kr
sovande pojke storlek 24×30 Pris: 135kr


Klicka på länken (ovan) för att se dem i större format

Motiven är mina egna och är inte tillåtna att tas utan tillåtelse.
[email protected] för beställning eller om du vill tipsa om någon utav dem ovanstående tavlorna, tveka inte att höra av dig.


Lite fler exempel på tavlor dessa med motiv.


dem två sista är dock inte färglagda..

hujedamig

Kolla 00:40
hujedamig som Emil i lönneberga skulle säga..
Vart är världen på väg

Award's

Som jag skrev tidigare så har jag fått en Award tidigare =) tack fina Petra!!


Med awarden följer lite frågor att svara på och här kommer dem!

Ta upp närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står där?
inget vidare till bok om jag får säga snarare manual haha men lets go (2 olika spalter) i den första så står det, raderingsknappen. & i den andra, kontakt när du vill. (under samtal ringa ett samtal och samtal från kontakter användar manual för min telefon skrattar)

Vad var det senaste du såg på tv?
Haha teletubbies

Borsett från datorn, vad hör du just nu?
Jazmine som leker här bakom och tv:n

När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Tidigare idag när jag gick till dagis och sen hem ;)

Vad har du på dig?
Ett par Jeans och en fleecetröja.

Vilken var den senaste filmen du såg?
Hm, jag vet inte riktigt brukar inte titta så ofta faktiskt

Skulle du överväga att flytta utomlands?
Nja, det skulle väl inte vara helt fel kanske men rädslan för oväder är lite skrämmande så sverige är ju super på sitt sätt ;)

Nu ska Awarden skickas vidare. Till sju stycken bloggare.
men jag har helt ärligt svårt att sätta 7st så på rak arm.. så det får bli dem jag tycker istället ;)

Linda, Angelica, Jessica, Natha, Sandra, Jenny, Katrin.Jag har tidigare fått denna av goa Linda
(som jag nu kom på mig själv att jag inte tagit tag i så som man säger till någon skämms på dig (säger det till mig själv alltså) oj oj)Regler:
* Kopiera in bilden och länka till den du fått den av.
* Ge Awarden till 7 andra bloggare.


* Skriv 7 intressanta saker om dig själv...

☆ Jag älskar att skapa och använda min kreativa sida. (ex. baka, rita, sy, virka & sticka mm)

☆ Jag älskar när jag har ordning och reda ikring mig (även om det ibland är lättare sagt än gjort när det kommer till förvaringsplatser och barnen ;P )

☆ Jag har haft en hjärnskakning som näst in till hade en förödande utgång.

☆ Jag kan vara lite utav en ordryttare i vissa fall.

☆ Jag vill gärna ha det på mitt sätt, och efter mitt tycke.

☆ Kan säga att jag är lite utav det pendantiska laget och kan störa mig på ibland väldigt små saker.

☆ Jag har inget körkort men vill gärna ta det.

Lämnar vidare till 7 andra:

Petra, Angelica, Jenny, Katrin, Annika, Mansondust, Hannele

Canvastavlan.se

Notera att denna är en kommande tävling!!


 

Så nu är det så att en tävling kommer att komma i samarbete med canvastavlan.

Den tävling som visas här ovan är inte igång och inga kommentarer kommer att visas i den eller godkännas. notera detta snälla så att ingen går och funderar på varför ingen vinnare kommenteras!


"Jag tävlar om en valfri
canvas
med eget motiv till ett värde av 600:-
med fri frakt från
Canvastavlan.se
hos Johanna var med och tävla du också!"

Canvastavlan är en underbar webbshop med många fina unika canvastavlor.
Denna tävling är sponsrad av Canvastavlan. Tävlingsreglerna är enkla och ALLA kan delta!

Tävlingsregler:

För 1 Chans
Skriv att du vill vara med i tävlingen i en kommentar här nedan och svara på tävlingsfrågan

Hur många steg behöver du genomgå för att fullfölja din beställning?

För 2 Chanser
Tala om vad som är just din favorit i deras underbara sortiment.

För 3 Chanser Motivera vad och varför just du vill vinna och tipsa vidare om detta på din blogg, alternativet för dig utan blogg tipsa 2 vänner med tävlingsbild och text och skicka en kopia på detta till mig på
[email protected]
 

Så nu är det så att en tävling kommer att komma i samarbete med canvastavlan.

Den tävling som visas här ovan är inte igång och inga kommentarer kommer att visas i den eller godkännas. notera detta snälla så att ingen går och funderar på varför ingen vinnare kommenteras!

Pga att det vart strul så skjuts det upp ytterligare och med mer strikta tidsaspekter.

Men håll till godo för tävling kommer som sagt att dyka upp med canvastavlan men exakt när kan jag inte säga ännu


onsdag och bästa starten

Vilken rolig överrasskning och start så här på morgonen =)
Fått en award idag, jag hinner dock inte nu så jag visar er när jag är hemma igen.
Tack än en gång fina Petra.
Börjar få lite smått brott iväg till dagis med Jazmine för hennes inskolning, suck ja hon borde varit klar med den redan. Men inte då här ska det börjas om hela tiden börja om från början för att den "kära" dagis fröken anser att det är bäst om Jazmine varit hemma och varit sjuk. (fjantigt) hon minns ju och hon känner igen sig hon är framåt och hon leker hon sitter inte fast i mig under den stunden vi är där så som jag kan tycka att det verkar på fröken. Jo jag har väl ett och annat och säga om henne och det är väl inget positivt i den meningen, ja det är ju min egen åsikt och tycke.

Jag är ju inte  den som bråkar och har mig, behöver inte anstrnga mig för att synas eller snarare så försöker jag inte vara den som syns och hörs mest. Jag trivs bra lite i bakgrunden i somliga tillfällen om det behövs så kan jag också vara framme men i en alldeles lagom mängd så där som det ska vara. Sitter inte tyst i ett hörn även om jag i många fall känner att det varit min trygghetszon när jag var mindre att vara den tysta och suuperblyga flickan som vägrade släppa taget om pappas ben (skratt).

Nu ska jag dricka mitt kaffe lite fort så jag är med på noterna och kan notera alla fel och brister på fröken, jag bara längtar tills vi får ny plats så barnen får gå på samma dagis det är inte så roligt att dem ska gå åt två olika håll och jag har en stor flicka som gärna har mamma vid sin sida (även om hon tycker att pappa (Daniel) är bäst) men somliga dagar så är det mer mamma som gäller och då ska inte pappa alls utan det är tvär blankt nej.. hihi nej nu måste jag verkligen rusa.

Hej hej.

Måndagslistan 17/1Måndagslista a la Jenny

Söndag

Medans barnen ser på landet för längesen så sätter jag mig här och plinkar in mina ord så fint ;)
Jag har ju setat och ritat (målat) en del dem här senaste dagarna varvat det mellan att sy rita och virka. Stickningen har jag ju också gjort lite på men om jag ska vara ärlig så drar jag upp det om och om igen för jag tycker att det ser fel ut..
Men det kanske är rätt då får jag mig ett gott skratt då. Men det bjuder jag på om det skulle vara så he he ;)
Mitt minne kan ibland vara klockrent medans det i näste sekund bara är helt tomt och jag funderar på vad det pratas om tänker och tänker men kan inget komma på som skulle ens vara i närheten utav dettta eller påminnas.
Ja, det händer oftare än ni tror mellan mig och min barndomsvän eller mina systrar men ibland,
vet dem inte hur jag kan komma ihåg saker :P Så helt borta är det ju inte ändå.
När jag gick i högstadiet, så fick jag en hjärnskakning och den var väldigt rejäl.
Om jag ska erkänna det själv,
därefter så var mitt minne inte densamma, mina kunskaper i somliga områden som tex när det kom till att rita/måla var som bortblåsta..
Jag minns det än som om det vore tidigare idag, när jag skulle rita som jag alltid gjorde typ varje dag.
Så gick det inte,
jag fick inte fram något jag hade en ilusion i mitt huvud som bara skrek efter att få visas på bild...
Men jag kunde inte det tog totalt stopp som en blackout jag satt där med min penna i handen och ett blankt vitt papper framför mig..

Nu så här på senare dar några år senare så har jag tränat upp mina kunskaper igen och gör det fortfarande. Jag kallar mig inte duktig på så sätt jag vet att det finns betydligt mycket mer talangfulla människor än mig, du kanske är en av dem.. 

Vill du veta mer om den händelsen säg till så kan jag berätta mer..

Måste ju bara slänga in ett tips också, super mysigt och jätte fint gå in och kika här på lilla fjärilen design, underbart, fint sortiment verkligen värt ett besök du kommer inte ångra dig!
Kram till er så länge.

VInnare: MyKidoo

Då är tävlingen med MyKidoo avlsutad
och den lyckliga vinnaren är

Hannele -mamma till 2 prinsar

Stort grattis säger vi till dig.
Maila mig på [email protected]
senast den 17/1 klockan 15.00
annars måste jag tyvärr dra en ny vinnare.Till er alla andra tack för att ni deltagit och hoppas att ni fortsätter att kika in här
och deltar i mina härliga tävlingar.
Ni missar dem väl inte, dem går att ses under fliken 123 vid min header
eller i min sidospalt under tävlingar.
Klickar du på miniatyrbilden så öppnar respektive tävling i ett nytt fönster.

uppdaterar

Jag har varit till BVC idag som jag skrev tidigare, vi gick hela familjen på promenaden dit det gick jätte bra llting såg bra ut. Jazmine tog vaccinationen med en klackspark (okej lite ledsen men inte så farligt gick över lika fort igen) Hon följer kurvan jätte bra (lite för bra kanske) hon ligger 2 över det "normala" så det kommer hållas under uppsikt haha va ju något nytt fick frågan över om det var samma för Leone men det kan jag verkligen inte påstå hon var väl mer en jojo i sin vikt än man kan tro eller nej inte riktigt så heller men hon var rund sen var hon slank sen rund och sen slank men hon varken ökade drastiskt eller minskade drastiskt i sin vikt inget som man ansåg vara skadligt eller konstigt det berodde bara på hennes tillväxtperioder.
Någon som törs sig på att gissa vad prinsessan Jazmine väger idag?


Jag har startat om en tävling idag också så delta nu allihopa ;)
Jag kikade först igenom alla kommentarer och inläggen men jag kunde inte åter finna den där ibland på något sätt så hade den kommit bort. Jag vart otroligt tveksam över detta då jag inte har en aning om jag fått kommentarer på den tidigare eller om jag ens redan dragit en vinnare? (pinsama Johanna i farten dumförklarar mig själv lite fint, men det tar ni va ;P) skulle det vara så att ni har något minne av att ni sett denna tävling tidigare och noterat att jag dragit en vinnare snälla säg till jag ska också dubbelokolla i mailen så jag inte gör något dumt här så just nu är den on hold so to say.

BVC, kamera och fredag

Då sitter man här en fredag och känner sig lite stressad inför att man ska hinna med allting.
Ja konstigt nog stressad trotts att det är rätt så god tid kvar till att vi ska vara på BVC.
Jazmine har en tid idag och ska få en kontroll med vacc idag, spännande att få se hur pass mycket  hon lagt på sig och skjutit iväg på längden ;)
Ja för att hon gjort det vet jag ju redan själv men inte hur pass mycket.
Nä så nu blir det att dricka upp kaffet och klä på barnen allt vad som krävs(behövs),
för att gå ut på promenad i detta väder.
Så det blir ju inget långt inlägg nu, men jag kan ju alltid uppdatera mera senare  så klart ;)
Satt och målade lite igår och jag vart nöjd med det faktisskt, tog kort med nya kameran och den är ju helt underbar woohoow kunde inte fått ett bättre klipp än så
Ja kan få helt underbara bilder och inte behöva anstränga mig så mycket alls så underbart! ja vet inte om jag sagt det men en SONY it is
En sån här faktiskt :)
 jag är helt nöjd den är smidig och enkel att använda den är dessutom otroligt smart, fantastiska inställningar som kan ge en fantastiska bilder ;) även om du vill ha ett mer detaljerat fotografi så är denna perfekt för det jobbet. Jag kan inte jämföra med en systemkamera för jag äger ingen men hade inte alls tackat nej till att få äga en sådan, vem hade gjort det? ;)

Nä nu måste jag snabba på här hemma så vi kommer i tid. kram på er.

Ni missar väl inte..?


Tävlingen avslutas i över morgon.
Klicka på bilden så kommer ni direkt till inlägget med tävlingen och reglerna ;)
Lycka till!

detta är mössan för er som inte sett den tidigare. (min logo sitter på ena sidan)


Loppi.se är just nu på väg till ett barnhem i lettland, spännande.
Det närmar sig för nästa event med Loppi.se nämligen We R Family mässan- roligt roligt
denna gång så vill jag mer än någonsinn ta mig dit, frågan är om jag hinner bättre denna gång..

Kram!

uppdaterar

Den nya kameran är äntligen här ♥
Det vart alltså en rätt lång promenad på schemat idag också, så hämtade vi upp Leone från dagis på vägen tillbaka.
Jazmine ligger i sängen redan och det är dags för Leone att också lägga sig.
Dagens middag bestod utav kassler ris och beasås, jätte gott.
Så ska jag sätta mig ner med en sen kopp kaffe och lite äppelpaj, muummms.
Jag har fått mail ifrån tidigare vinnare om att vinsten inte kommit ?
Är det fler som fått så, så säg gärna till mig så kan jag i min tur kontakta respektive företag för att se vad som skett. Men så vitt jag vet så ska allting blivit skickat, bortsett från pågående tävlingar då ;)

Såg nyligen att jag fått fler nya följare via bloglovin ♥ vad rooliigt, uppskattas verkligen!
Är det någon som varit in och kikat på dem nya bilderna?
Ska lägga in lite fler nu när jag har en kamera igen, försökte få till bra kort med mobilkameran men den vill sig inte det gör allt mer bara svart vitt fast den är i färg.. eller svart vitt blir ju mer i gråskala.. man kan lyckas ibland och få en färg bild men att fånga färgen är lättare sagt än gjort.

Nä nu ska jag lägga Leone sen så ska jag antaingen sätta mig och rita eller så ska jag sy, hum vi får se om jag inte gör både och till och med ;) har ritat en hel del redan som jag kanske redan skrivit om i don´t know..  men iaf så är det mina idéer som flödar och inspirationen är på riktigt höög nivå.

Ja förresten ser min sida ut som den ska för er?
tyckte min sidospalt verkade tappat orden och blivit vit, men det kanske bara är för mig?

Tisdag

Idag ska jag få välja ut en ny kamera ♥
Jag har gjort klart dregglisen till Liselotte som vann hos mig.
Jag vill bara ta kort på den innan jag lägger den på lådan.
Men hon har den snart hos sig iaf för den kommer postas idag. =)
Gjorde en äppelpaj igår, det var riktigt gott
Leone är på dagis, älsklingen gick med henne imorse.
Rätt så skönt att ha en vardag så som det ska vara, nog för att denna natt var likadan som natten innan men det blir kanske bättre denna natt, eller så tar det ett tag för Leone att komma in i vardagen igen.
Eller vad man nu ska säga om det eftersom hon somnar så vaknar hon igen och ska göra allt som heter leka för att inte sova på en gång igen, hade det varit som förut hade det bara varit att lägga henne igen så hade hon sovit vidare. Jazmine dras fortfarande med en hosta som är rätt hemsk :/ så hon är hemma idag också. Känns lite ovärt att låta henne göra inskolningen när hon själv inte är 100% så ska det fortsätta i samma spår med att komma dit vara där i 30 min till 1h så blir hon sjuk och får vara hemma..  eller är det fel av mig att tänka så?
det är ju för hennes egen skull inte min som jag gör så, har inget emot att hon får gå på dagis inte alls.
Nu kommer min granne snart så bäst att vara lite social ;)
Ha det så gott så länge så kommer nya bilder sen, nytagna med nya kameran.
Haha jag tror ju jagtar med mig nyladdade batterier direkt så det bara är att sätta igång och ta bilder ;P

Måndagslistan 10/1 2011 ♥

Denna vecka så följer en härlig måndagslista med i vanlig ordning ♥

Det blir en aningen lite kortare variant men full av kärlek och lycka ;)

Idag är det måndag och jag är glad för att...

 Ang kameran så ska vi imorgon bege oss dit och kolla på en ny, tog oss dit idag och dem sa att den skulle in på service sen ringer dem vid 17 tiden och säger att det inte är service på den så jag får komma och kika på en ny ♥♥♥♥ yeeey lyckligast för det är väl jag hihi

 Idag började Leone på dagis igen efter långledigt över julen, hon kommer hem med världen finaste underbaraste vackraste present till mig som hon gjort själv. Mitt hjärta smälte! hjärta är ordet hon har gjort ett hjärta i lera tror jag allt det är och så har hon målat det satt på lite glitter också ;) hjärtat är som en ljusstake förresten ååh min älskade prinsessa ♥ mammas älskade prinsessa du är helt fantastisk

 Älsklingen, min underbara man att få dela livet med dig och ha två underbara döttrar med dig är livets lycka för mig, mitt glädjerus i vardagen och ledstjärnan framför mig ♥

 Natten som var fick jag hålla mig från att skratta åt Jazmine, jag hoppade upp och ner från sängen till Jazmine till Leone till sängen osv. Det jag skulle komma till var att jag lägger mig i sängen efter att ha lagt Jazmine igen då hoppar hon upp så fort hon kan sen ställer hon sig och "sjunger" hon dansar och skrattar, så ja jag höll på att få mig ett gott skratt så på natten ;) Älskade prinsessa du är helt underbar en sådan fantastisk flicka med hjärtat på rätt stället ♥

 Fantastiska underbara läsare som kommenterar och peppar på erat sätt, skänker mig glädje tack för att ni fortsätter sprida positiv energi och mera ljus åt mitt håll.


Tack Jenny för dem underbara måndagslistorna

WillvinCreativedå min mail är ändrad har jag gjort snabb ändring på bilden ;)

Intresserad utav att ha en visning tveka inte, utan hör av dig till mig så pratar vi mer om det. Du kontaktar mig genom att skicka ett mail till [email protected] så får du ytterligare information.

Vinnare: Tävling: SmåSöta

Haha förlåt jag glömde bort och blandade ihop när jag satt att tävlingen skulle sluta med SmåSöta..
Lalalaa blir lite mycket ibland har så sjukt många idéer och håller på med så mycket sammtidigt.
Jag ska genast sätta mig ner och gå igenom alla tävlande och räkna era lotter och kora en vinnare.
Jag känner mig lite halvt hängig idag har lite ont i halsen, jag åt soppa till middag idag för att vara lite snällare mot halsen men tji fick jag det var ju lika jobbigt at få i sig det hah så jag hade lika gäna kunnat ha ätit samma som resten av familjen ;P

Jag har hur som helst dragit en vinnare

och den lyckliga vinnaren är


 Liselotte

Stort grattis säger vi till dig!

Maila mig uppgifter på [email protected]

Jag har påbörjat på din dregglis, men vill även veta om du har något speciellt önskemål
på vart namnet skall sitta? Även om du kanske önskar att beställa någonting annat samtidigt.

Till er andra jätte stort tack för att ni deltog i tävlingen, och jag ger er nu ett kanon erbjudande att fortfarande ha chansen till något unikt till erat barn eller kanske barnbarn ni får ytterligare en liten rabatt på nuvarande rabatt är 60kr + frakt kostnad för en dregglis och 100kr + frakt kostnadpå en mössa (20%rabatt). Ni får alltså fri frakt nu så det är väl inte så tokigt ändå ;) så ni som deltog i tävlingen och fortfarande är intresserad utav en dregglis/mössa maila mig på [email protected] skriv eran önskade beställning och färgval samt vad som önskas. önskar ni beställna någonting mera så skriv med det också när ni ändå har fri frakt så ska man väl passa på, eller?.

Tilla alla som läser Kom ihåg också att om ni beställer flera saker samtidigt får ni paket pris och enbart en fraktkostnad (deltagande i avslutade tävlingen fraktfria)

Stor kram till er alla.

Ps. Nu finns det bilder på dessa mössor och en dergglis samt tigths att se hos SmåSöta

Fredagen den 7:e Januari 2011

Måste det snöa så mycket hela tiden, man hinner inte mer än att kliva upp ur sängen man tittar ut och ser att det snöar ännu mera, suckar..
Jag vill ju fixa med min kamera typ nu! Jag vill kunna ta bilder igen och spara dem kunna kika tillbaka och se, få minnas just den dagen och den händelsen. Ja det är mycket möjligt att det är mitt mammahjärta som enbart talar där men det bjuder jag på ;)
Jazmine är här bredvid mig, hon står och sjunger och dansar för mig ♥
På tisdag är det dagisstart igen efter en långledig jul, för dem båda. Jag hoppas ju att detta börjar bättre än det startade att Jazmine ska få vara mer på dagis än hittills, så hon får hinna klart med inskolningen och börja vara ensam på dagis utan att jag ska behöva sitta där och bara titta på när hon är så självständig att hon går iväg utan mig och leker.. Ja man blir ju stolt men jag är inte förvånad heller inskolningen med Leone gick ju som i en klackspark och var snabbare avklarad än så här, hon hann åtminnstonde göra klart inskolningen i ett och börja vara på dagis ett tag innan hon vart sjuk för första gången och precis samma som nu med Jazmine öroninflammation så ja det har man erfarenhet av och kan se tidigt om det antyds på att vara det.. tur är väl det att dem uppvisar samma symptomer alltså, för alla barn visar trotts allt inte ett dugg även om dem har öroninflammation! Men oftast om dem petar sig i örat så bör man kolla upp det, för det kan vara ett sätt för dem att visa det osv..

Nä nu tappa jag tråden själv ;P nu ska jag dansa med barnen och busa så här på morgonen, rooligt rooligt ;)
En kopp kaffe till först bara hihihii

Undrar förresten om någon utav tjejerna (vänner) någon utav dem fått sin älskade lill* skatt än

Torsdag

Var en trevlig dag igår och härligt besök såklart :)
Mycket trevligt pratande och skrattande, det gillas.
Kvällen var helt tyst, inte ett ljud från någon och jag plockade diskade och plockade fram mina sysaker.
Satte mig sedan och gjorde mönster, klippte tyg och sydde ihop, så snart är ett av dem två plagg jag ska göra klara ;) fållning och dem tänkta härliga detaljer som jag ska göra. Allting på egen hand så det är verkligen unikt ♥
Sen är det bara ta fram nåsta tyg och göra ytterligare del *fnissar* yes, det kommer blir så snyggt!

Om du fick gissa vad tror du jag håller på att göra till dem just nu?

Så jäkla tråkigt att jag inte kan visa er bilderna på mössorna (än), jag känner att jag inte ens vill försöka mobilblogga på det här då dem senaste gångerna jag har försökt så har enbart texten visat sig det har inte ens synts att det ska vara en bild med :/

Nåväl nåväl, idag så kommer det besök från sthlm till oss jätte roligt, det ser jag fram emot! Sen under helgen så kommer mer besök, det gillas! Rooligt rooligt.. =)

Men vet ni vad, fina nu ska jag umgås med mina älskade prinsessor. Dem är ju ledig denna veckan med från dagis så det blir mycket mysande och gosande för att inte tala om busande ;D

En kopp kaffe och dagen är i full gång ;)

Idag är ingen vanlig dagFör idag är ingen vanlig dag, idag är det din födesledag...

Grattis på födelsedagen älskling!

4 Januari 2011


Imorgon fyller älsklingen år, så jag håller på att bakar.
Har lite hjälp också ;)
Ska göra en tårta speciellt till födelsedagsbarnet i ära.
Blir gott imorgon ♥
Kanske blir en smygstartning på att äta lite bullar idag hehe,
det är ju alltid extra gott att äta på nybakat direkt utkommna från ugnen.

Igår så gjorde jag lite målningar, spännande att se resultat på tyg och göra tavlor
Ja har ju så många idéer så jag kan inte sluta utan kommer att utöka sortimentet av valmöjligheter så mycket som jag kan allting som jag tycker är roligt att göra och spännande nyheter. Kan fortfarande inte visa er några bilder så i väntan på det vet jag inte hur jag ska göra då det inte fungerar för mig att mobilblogga.
Trotts att jag har frågat blogg.se om hur det kommer sig så blir jag inte klokare för jag har redan läst anvisningarna flera gånger om och jag följer ju dem till punkt och pricka.. konstigt det där.

Nåväl tråkigt iaf för jag har ju bilder att visa på mössorna som är i utlottning alternativt dregglis.

Måndagslistan 3/1 ♥

Måndagens och årets första måndagslista blir kort idag.


 Jag är glad för att jag har min familj

 Haft en trvlig nyårsafton

 Den nya symaskinen fungerar galant, all kreativitet är i full rullians ♥

 Daniel ska firas på onsdag, älsklingen fyller ju år ♥

 På torsdag får vi besök, ser vi fram emot.

 Leone och Jazmine är två helt underbara och goa prinsessor, älskar dem så in i norden!

 Underbara pågående samarbeten och kommande, kanon!

 För att ni fina som återkommer till mig ♥ tack Till Jenny som startade detta med måndagslitan ♥Dagens :(

Min kamera vill inte starta, måste gå tillbaka och se vad det kan vara för fel på den.
Förhoppningsvis får jag en ny eller liknande. Bilderna på minneskortet kommer jag inte åt heller,
har ingen kortläsare på den här datorn *this really sucks*
"Like when the glass fragments fall to the gound, you can hear that my heart is breaking"

Johanna tipsar


En sådan här skulle jag kunna tänka mig att skaffa till barnen tyckte den såg roligt ut
som lego fast med stora bitar, det finns även fler delar att köpa till.
Just denna är med 19 klossar och figur som "mega blocks förvaringslastbilen" innehåller
(varför heter det så när det inte ens är i näheten av att vara en lastbil?)
Det finns tex "i drömmarnas trädgård" som man kan ha tillsammans med dem,
det är ju roligt för dem som har likt mig barn som gillar teletubbies.

Jag överväger dock om jag ska skicka efter den och nappa på priserbjudnadet som visas eller om jag ska kika hur det ser ut i butik? ja det är ju det som är stora frågan idag 

Vårat 2010

Tänkte jag skulle sammafatta vårat år men jag vet inte jag kom av mig ;)
Här dansas det nya året in ♥
Ja mina älskade prinsessor dansar här bakom mig och vad dem skrattar sen då =)

Jazmine ♥, vi börjar år 2010 med att hon blir 2 månader, hon lär sig åla, prata, krypa, sitta och gå numera så springer hon, hon upptäcker sina fötter, sina händer, sin mage, älskar att dansa och sjunga. Hjälper mer än gärna till, gosar mer än ofta, pussas och kramas är en favorit syssla. Kan rita även om det är lite som blir så kan hon också ;) Tycker det är roligt att busa med oss alla, väcker gärna Leone om hon sover en klapp på kinden och med det ett skratt ända från tårna. hahahaa, lärt sig att klättra också så hon är allt lite av en klätterapa ändå.

Leone ♥, pratar ännu mera och tydligt. Är stolt och omtänksam mot lillasyster, leker gärna med Jazmine (för det mesta om hon inte känner för att vara en ensamvarg), har bästis, och kommit underfund med ordet kär  (som hon säger att hon är lalaa), älskar att vara en storasyster och ha sin lillasyster vid sin sida så mycket som möjligt. Otroligt duktig på att förstå och klarar av mer än vad man tror från början, som tex så är hon otroligt lättlärd. Älskar att vara ute och leka oavsett väder ♥ Säger att hon vill ha en katt, och talar om att hon älskar mig Jazmine och Daniel (pappa). Finaste tomten och Lucian var denna tösen under julen.

Jag har något som är så underbart och ganska sällsynt jag har två av världens gladaste och gosigaste tjejer, mina egna prinsessor som förgyller min vardag med en massa skratt och bus man kan verkligen känna kärleken i luften ♥

Sammanfattning?
Jag kan säga så här att det här året har varit så bra, jag är hel nöjd med året som varit och satsar på minst ett likadant år 2011! En hel del som varit i rullning på bloggen och här hemma ♥

Jag (vi) köper en symaskin till mig så jag på riktigt kan sätta igång med SmåSöta

Jag sätter igång direkt med att sy och pyssla, skissar för fullt och arbetar flitigt.

Jag har världens bästa skötväska nämligen en Willvin,

Jag börjar med att jobba som Willvin Creative

Jag skaffar domän till bloggen och SmåSöta, av Binero

Barnen har superfina tofflor från toffelhjälten

Fräna tröjor från MyKidoo,

Gulliga mössor från finafrön.

Underbara väggdekorationer från Hemmating till barnen.

Senaste var en ABC tavla från barntavlor, -passar båda tjejorna inne i barnrummet.

Renoverar vardagsrummet, bästa resultatet efter allt slitande.

Underbara väggdekorationer från PaxLux till mig och Älsklingen.

Samarbetar med Loppi.se där jag är sponsoren till tävlingen, du har väl inte missat det?

Om d gjort det så kan du kika in den här.

Nya samarbeten startar och ett roligt besked är att jag fått jobb erbjudanden, roligt så in i norden!

Mitt 2011 då, vad ska jag göra då?
Jag ska plugga klart,
lyckas genom gå inskolningen totalt med Jazmine så hon får börja på riktigt på dagis.
(kommer dit från att ha varit sjuk hinner med en dagsinskolning sjuk igen :( så har det ju varit sen vi började med inskolningen.) Arbeta mer med SmåSöta såklart och utveckla det ännu mera ♥ det är iaf vad jag kan säga nu resten får ni följa med för att se ;)

Hur ser ditt 2011 ut?