v38 (37+4)

Idag så har jag varit till BM, cyklade dit det var inte det enklaste men fram kom jag.
Bebisen är helt fixerad nu så det kan ske när som helst i stort sett att förlossningen startar. Hjärtljuden på bebisen är på 138 lite lägre denna gång men inte mycket det brukar ligga runt 144 fast det är inget farligt med det :)
då jag är omföderska så sägs det att när bebisen är helt fixerad att det kan start när som helst, som förstföderska kan man ha så i 1månad innan det verkligen startar. Vilken skillnad det är va från att vara gravid för första gången till att vänta sitt andra barn. Mycket kan man läsa om men inte allt.
Samma sak som att ingen graviditet är den andre lik, och det spelar ingen roll i över hur du mår eller hjärtljuden på bebisen eller ens vad du äter under graviditeten.
Du som mamma kan få känningar på vad du får men det är det närmaste som man kommer vad det blir för kön på bebisen fram tills att bebisen kommit :) lite roligt sånt där också, fast jag minns att jag gjort kinesisk sägen test när jag väntade Leone och det stämmde så nu får vi se om det stämmer denna gång också.
Igår så var jag till skolan och gjorde 2 prov, så nu väntar jag bara på svar för dem.
Vet ju inte om jag klarar av att göra dem 2 sista proven innan bebisen kommer om jag hinner då det är på onsdag den 4e nov som den tiden är satt för det.
Är ute på praktik egentligen men jag ringde till dem idag och sa att jag får nog ta och skjuta på det, dem förstår mig totalt då det är så nära för mig.
Skolan får höra av sig till dem sem för att komma överens om något annat vid ett senare tillfälle.
Nästa vecka på lördag fyller min lilla prinsessa år då börjar hon bli stor tjej nu fyller 3år :)
Äsh har faktiskt inte så mycket att skriva tankarna bara snurrar på allt och ingenting.
Nå väl lite läsning vart det för er iaf.
Ha det gott.
Kram

v38 (v37+0)

Då var det bara 20 dagar kvar till beräknad förlossning, nedräkning pågår ;)
På måndag så ska jag börja praktiken men ska prata med dem så får vi se vad dem säger över att ha mig där nu i mitt tillstånd.. ja det åtrestår att se.
Kommer bli tufft att kliva upp så tidigt då jag behöver gå upp tidigare än vanligt för jag ska vara där klockan 7 prick puh första dagen och allt kan man ju tycka att dem kan vara lite snälla men nej då tji fick jag haha.
Nej men seriöst jag är glad över att jag har en praktik och att jag ska få börja där men om jag ska lyssna på min barnmorska så ska jag inte gå ut på praktik nu utan bara ligga hemma och ta det lugnt. Det känns lite tråkigt eftersom att jag vet att efter detta så är jag helt klar med skolan om betygen är i sin ordning.
Att känna att man förmodligen kommer behöva få vänta 1år för att gå ut på praktik i 3veckor känns inte allt för lockande. Vilket ni säkert förstår.

Vet att jag har sagt att jag ska ta kort på magen och lägga ut men som jag nämner tidigare så är jag väldigt trött av mig numera så orken är inte alltid med mig överallt.
Bebiskläder är tvättade och vikta lagada på sin plats =) Riktigt nöjd att jag tagit itu med det redan nu.
Är lite smått kvar att fixa men det gör vi snabbt känner mig iaf inte stressad över att bebisen kan komma när som helst. Så med andra ord så är det inte dags än på ett tag.

Var ut på en promenad igår med Leone i vagnen och J vid min sida gick och snackade en hel del ska träffa henne idag igen var det tänkt.

Ha det gott.

V37 (36+2)

oj tiden bara rusar iväg har inte hunnit med att ta ett nytt kort på magen heller, har fullt upp med att försöka hinna klart med skolan har gått igenom massa bebis kläder en hel del att tvätta nu vill ja lova sen har jag gjort separat flick och pojkhög med kläder också så får vi tvätta det som behövs hihi. imorgon så ska det tvättas :) så då kommer det hänga en massa bebiskläder på tork *sweet*
börjar praktisera nästa vecka också så det är bara stress och panik känns det som, jag behöver göra skrivningar i 4ämnen som jag håller på med och jag har bara 2 tillfällen på mig varav ena är nästa vecka.. jag saknar även sista boken så där vart det svårare men jag måste måste måste klara detta jag tänker då inte vänta över ett år på att få göra det som saknas det skulle kännas helt ovärt även fast jag då ser till så jag har min utbildning klar men ändå, ni förstår säkert vad jag menar.
Nä nu ska jag ta och lägga på några hastigheter.
ha det bra gott folk.

beklagar "bloggtorkan"

Oj oj här har man inte alls varit duktig hihi förlåt mig allihopa men jag har varken kollat mail eller här på bloggen så det har ju tagit lite tid för att få svar på era kommentarer..
Flickan min är lite bättre hostmedicin får hon ingen feber men får vara hemma imorogn då jag inte hade en tanke på att ringa till dagis i fredags och säga att hon kommer imorgon. ifs så gör det väl inte så mycket med en dag till hemma men ändå.
Känner mig stor som ett hus och super otymplig halsbränna deluxe och illamåendet ska vi inte prata om men hihi snart är det dags inte alls lång tid kvar nu ju.
Känner mig lite stressad över skolan då det inte blivit så mycket gjort nu när lillan varit hemma men det borde gå rätt snabbt att uppdatera mig och ta igen mig däremot jobbigare när det kommer till prov att planera in dem bra men det ordnar sig.
Min man ska ta kort på magen senare så ska jag lägga ut det så får ni se hur stor den blivit nu =)
Bebisen har inte alls mycket plats i magen och den väger garanterat som den ska för denna tidpunkt jag äter och äter precis som hela tiden hihi jag kan äta massor fast jag inte ens är hungrig utan bara är sugen ;)
Foglossningen är fortfarande med och gör sig hörd har ibland mer elelr mindre problem att röra mig oavsett vad jag ska göra om det bara är att gå på toaletten eller lägga mig i sängen vrida mig till andra sidan när jag ska sova.. Igår kännde jag mig jätte duktig förresten vi var ute på en promenad efter lunch jag och Leone hon satt i vagnen och det vart en bit vi gick iaf, hon somnade i vagnen också :) skönt att få sova lite ute i friska luften ett tag. Det tog säkerligen längre tid än det borde för oss att gå men va fasiken ja kan inte gå så fort utan får ta det lite lugnt. Men det är skönt att gå på en promenad i en lugn takt, även om det började regna igår så hade vi hunnit hem iaf så det slapp vi iaf =)
Nej nu vart det ju super långt för er att läsa.
Lägger in bilden sen iaf.
ha en fortsatt bra kväll.