Söndag

Ikväll så ska jag spela bingolotto haha.
Igår var det en mysig hemmakväll på schemat, Leone är bättre men febern kan visa sig fortfarande :(
Min lilla tuffla, hoppas det går över snart så du kan få vara som vanligt.
Imorgon är det dagis och jag har ett ärende att göra, men Leone får nog vara hemma imorgon också från dagis då hon säkerligen har febern kvar samt att medicinen ska hinna börja verka ordentligt så allting fungerar som det ska. Vill ju inte att hon ska få ny medicin igen för fjärde gången hon är ju fortfarande liten och det tar ju ganska mycket på dem små kropparna när det kommer till olika mediciner på så kort tid.
Leone sitter just nu och målar och Jazmine sitter och ritar.
Så jag tänkte passa på att skriva några rader idag också.
Ska fortsätta med min kurs också så jag blir klar med den sista med ;)

Vad har ni för planer för idag?

lördag

Oj det har verkligen gått 4 veckor sedan jag skrev sist, nu är jag  klar med praktiken och läser min sista kurs.
Praktiken var kanon och jag trivs där alldeles utmärkt. Jag har fått jobb där också så det är ju kanon. Älsklingen har varit så duktig här hemma och ordnat med allting. Barnen har tagit det bra första dagen var väl lite halv jobbig och dem frågade var jag var nånstans och när jag skulle komma hem igen, men det släppte. tur nog. Leone har fått UVI :( ganska allvarligt så hon har lyckats få 3 olika mediciner utskriva sedan i måndags! denna 3e ska vara den rätta och jag ber om att den ska hjälpa. jag vill inte behöva vända mig till akuten en gång till och få sitta där och invänta tt få hjälp eller få veta vad man ska få göra här näst. vi var nämligen där i onsdags och då sa dem först att hon skulle bli inlagd men det ändrades efter några timmar då kom vi dit runt 16 tiden och vart hem skickade runt 21! Jag tyckte det var mycket märkligt att dem säger en sak först och skickar oss till en avdelning för inskrivning för att sedan träffa en doktor få recept på medicin och gå hem.
Medicinen i sig var fel igen fick vi reda på vid 18 tiden då familjeläkaren ringer och kollar vad som hände på akuten och anledningen till besöket, vad vi fick för ny medicin därifrån. Han sa direkt den kommer tyvärr inte heller hjälpa inom fem minuter finns ett nytt recept att hämta ut som hjälper henne att bli frisk och må bättre.
Det kallar jag engagemang av honom aatt få prov svar öppna journalen och ska skriva in och noterar att vi tillbringat tid på akuten och han ringer direkt. Den nya medicinen verkar fungera bra hon kräks inte längre och i stortsett helt feber fri, lite trött är hon men det är ju också så oftast när man äter medicin.