Tisdag

Cyklade ut till svärmor och svärfar, första Leone gjorde var att byta om till baddräkten för att bada :)
Vi var inte där så länge idag dock, fast det var nog bara bra det annars hade jag väl hittat nå att hirriterat mig över gällande "platt ansikte" (det är ändå snällt av mig att välja just den beskrivningen av henne) haha tänker inte skriva hennes namn ;P men hon ser ut som att hon sprungit in i en vägg iaf och ja gillar inte henne alls för fem öre! Innan jag och D gifte oss så va hon på honom som en igel ich försökte flera gånger om utan att lyckas en dag så tröttnade jag nå så fruktansvärt då hon inte fattade nåt, det var väl för typ 1år sedan jag drack en dricka och hon gjorde ett nytt försök på D mitt framför näsan på mig så då vart jag väldigt upprörd och min första reaktion jag gjorde då är något jag verkligen inte ångrar än idag. hahahaa
Aja hur som helst så vågade hon knappt titta på mig idag eller ens prata med mig :D

Haft en helt okej dag idag ändå :)
Men nu måste jag plugga lite mer inför provet imorgon.
så nu säger jag puss och godnatt till er.

yeeey

Nu kan jag vara glad och lycklig igen och slippa tänka på det nå mer.
Designen är fixad igen :D
Nu är den precis så som den ska vara!
Nu måste jag gå ner till cykeln för att hämta Leone från dagis.
Blir nog inget uppdaterat förrän senare mot kvällen, så som det ser ut just nu så ska vi ut till Svärisarna och vara där ett tag.

:( lite hjälp skulle inte skada

Som ni kanske ser så nu har det strulat tills sig ordentlig för mig med nya designen :( ser inte alls bra ut här ifrån för mig.
Det såg bra ut igår, men sen vet jag inte vad som hände inget stämmer med den.
Så tråkigt och jag tror inte att jag kan lösa det själv heller. buhu.
Men jag hoppas att ni inte stör er allt för mycket på det.. annars om någon är duktigt på detta så mottages hjälp gärna :)
Kommer bli en minst lika varm dag idag också, man känner redan av det värmen alltså.
Ska strax gå ner på affären och köpa lite frallor, nån god juice och nå mera kanske som man kan ha till frukost.
Har lämnat min älskade underbara dotter på dagis som vanligt till samma tid varje dag :)
Alltid lika roligt för alltid när vi närmar oss så säger jag -nu är vi snart på dagis , -jaaaa svarar hon då :D hon trivs så bra där med barnen och fröknarna.
Det är förvånansvärt tyst idag både ute och inne, knappt så man hör fåglarna ingen tv på ingen mer vaken förutom jag, min man sover det får han göra ett tag till iaf sen väcker jag honom :D

Nej men nu kilar jag ner på affären och köper mig en god frukost :)

måndagens uppdatering

Vi cyklade ner på stan hela familjen köpte shorts till min man 1 par bad och 1 par vanliga shorts samt en ny t-shirt.
Sen åt vi nere på stan också :) man får passa på att äta när det blir lite svalare ibalnd, fast det vart inte så mycket senare än vanligt men ändå. Leone hade hjälpt mig att packa mina saker såg jag eftersom hennes baddräckt var med hihi hon ville till farmor och bada hon sötnosen min.
Jag måste ner på stan iaf igen för att leta nya sommarkläder ja har ju ingenting att ha på mig allt sitter helt fel och det känns helt fel för min gravida mage att vistas i dem kläderna när dem inte är gjord för det riktigt.
Nå väl haft en super dag iaf trots att det varit så varmt.
Imorgon är sista dagen att plugga inför provet då jag aldrig sitter samma dag och pluggar, för det känns helt meningslöst då minns man ingenting istället iaf inte jag.
Nej nu är det soffan som gäller.
Ha det gott allihopa och ha en fortsatt trevlig kväll.
God natt så hörs vi imorgon.
Puss Hej!

"slingrar i väg till närmaste skugga"

men bara nästan..
wow vilken varm dag, det är ju nästan helt outhärdigt.
svetten bara dryper av en mer eller mindre, tror nog att alla lider utav det en varm dag som denna.
Inga kläder passar för den ena efter den andra känns för varmt att ha på sig.
en dag som denna önskar man att man bodde i ett hus med en pool på gården, som man kunde plaska i när man ville.
Pluggandet som jag skulle engagera mig i gick lite si så där läst och kollat anteckningar det har jag gjort men frågan är på onsdag om något fastnar i denna värme.
När jag cyklade för att hämta Leone nu så stannadejag först till på kiosken och köpte en mer flaska och en piggelin till henne, som hon mummsade i sig så glatt på vägen hem.
Det var en snabb vändning på dagis idag hon var klar när jag kom och ville iväg på en gång (för ovanlighetens skull).
Får se om min man klarar av att cykla till sin mor i denna värme han vill helst bara göra ingenting för att det är så varmt.


Uppdaterar senare så får vi se vad vi hittar på här hemma med familjen.

solen skiner vidare

Måndag morgon solen skiner värmen stiger fåglarna kvittrar min termometer visar redan 33grader i solen jag kan ju inte lova attd en stämmer till 100% men ja otroligt varmt är det iaf.
Väder prognos från my home haha skämt åsido.
Härligt det är när man får postitiv respons på bloggen :) tack allihopa uppskattas verkligen :)
Mitt öga känns för övrigt mycket bättre idag, får hoppas att det håller i sig så också.
Annars blir det kämpigt för mig då jag har ett prov att plugga till som jag ska ha på onsdag så jag behöver båda mina ögon då.
Solen skiner redan här ute och man känner av värmen redan också.
Har hunnit cykla med Leone till dagis och svarat på kommentarer.
Nu ska jag "svulla" i mig frukost så båda jag och bebis blir nöjda :) Sen måste jag sätta ner snoken i boken för att vässa hjärnkontoret lite mera (haha den där fick jag nog till allt ?)
För vet ni vad idag så vill jag bara njuta av solen ännu mera så jag har på mig att plugga tills jag ska hämta Leone från dagis vid 15 tiden. Visserligen så får bloggen lida lite utav att jag inte kan uppdatera så mycket men hallå vem vill sitta inne en hel dag i ett sådant här härligt väder?! jag tror nog att ni alla tänker likadant.

 Dem enda korten jag lyckades få som är bra när Leone åker karuseller under festivalen (dem andra korten är förstörda för att folk ställde sig mitt framför en hela tiden)


 hennes nya söta nallar som hon fick när hon drog i snöre :)
 morgonens bild en liten del av solen.
 hum vad glad man kan se ut när ;P men mest så ville jag visa lite av magen som man ser när jag sitter på detta kort. (taget 17 juni ute hos farmor) fotograf: min man

har hittat något fint :)

Johanna har en tävling som jag är med i man kan vinna ett jätte gulligt halsband med tillhörande armband :)
om du också vill vara med och tävla kan du klicka här. :)

söndag uppdat

Har spenderat hela dagen ute hos farmor, vi har badat och busat en massa hela familjen :) kan faktiskt erkänna att det var mitt första dopp för i år haha. Men det var riktigt skönt att få bada i den här värmen tempen visade 34grader här hemma i solen innan vi cyklade ut till farmor så det var ju väl behövligt att få svalka av sig med ett dopp efter cykelturen :)
så varmt att jag inte hade en tanke på att ha kamera med eller ta kort med mobilen utan det var helt enkelt kort fri dag.
Leone åt på en glass under cykelturen ut till farmor en piggelin och det behövdes ju, min älskade man åt också glass det var bara jag som inte gjorde det, men jag hade aldrig klarat av det idag då Leone råkat petat mig i ögat imorse så det spökade för mig ibland kunde jag inte se något och ibland dubbelseende när jag cyklade så det var bara tur att jag inte hade en glass i näven på det. känner fortfarande av mitt öga och jag tror närmare bestämmt att min hornhinna blivit skadad :/ blir det inte bättre än så här så blir det till att besöka läkaren för det.
Vi stannade till på coop på vägen hem och handlade lite bla en ny klänning till Leone och en annan sommar hatt :) ska ta kort på det och lägga in i datan så jag kan visa er. Klänningen är hur bedårande som helst kommer passa så fint på henne. Jag själv skulle behöva handla fler klänningar och tunikor också, då min mage växer med fart och jag har inget sådant kvar från när leone låg i min mage heller fast å andra sidan så kunde jag ju ha mina vanliga kläder då..men men det ordnar sig med det också jag hinner nog köpa mig en del innan sommaren är slut :)
Nä nu ska jag bara sätta mig ner och ta det lugnt, men ni får ha en fortsatt trevlig kväll.

Söndag

ska försöka skriva lite men jag ser dock inte så mycket på ena mitt öga lite svårt att öppna det helt så blir det nå stav fel så vet ni varför. anledningen är att Leone råkade peta mig i ögat å det är ju inget som är behagligt med det. men jag lskar henne änåd så klar min lilla prinsessa är glad över att det är jag som är "skadad" och inte hon iaf :)
Vi mår för övrigt bra här hemma allihopa :) Jag är hungrig igen men å andra sidan så äter jag ju hela tiden hihi fast det ser jag som positivt för då vet jag att det är som det ska och att jag går upp i vikt som jag ska (skulel det bli mer så gör det heller ingenting) nä nu ska jag allt ta mig något att äta. Sen blir det att smörja in Leone innan man beger sig ut för att busa i solen :) ute hos famor så man kan bada också.
ha det gott.
Ps det ska bli en jätte varm dag idag också så jag föreslår att ni packar badkläder och åker och badar ;)

uppdat. lördag

oh what a day what a day. har man spenderat dagen först på cykel ut till farmor busat lite med Leone sen fikade vi lite innan vi drog vidare hemmåt för att byta till vagnen då vi bestämmt oss för att gå ner på festivalen hela familjen :)
Leone åkte 2 olika karuseller, tråkiga är bara att han som skötte karusellerna inte kunde vänta när hon skulle åka den första på att det kom fler barn så hon fick åka den helt själv. Men det gick bra ändå hon är så duktig så :)
Träffade lille syrran där nere också så vi böt några ord innan hon var tvungen att rusa vidare.
Sen fick hon dra i snöre för att få godsedjur så då fick hon en vit nalle som det står i love you på och en rosa med ett rosa hjärta som det sår miss you på :) jätte glad över dem satt och höll i dem hårt i vagnen hem. Men hon var helt slut av hela den här dagen så hon somnade innan vi hunnit på bussen hem, väl hemma så var det bara att byta till natt kläder och lägga prinsessan i sängen.
Så jag tänkte bar auppdatera lite fort nu för jag är helt slut jag med, mina fötter värker nå så otroligt.
Men jag har haft en helt underbar dag med min familj ändå!

M J




Lördag

Idag så ska vi ut till farmor och så ska vi ner på cityfestivalen hela familjen :)
Idag ska jag iaf försöka få några kort som jag inte lyckades med igår.
Solen skiner och det ser riktigt lovande ut på himmlen idag med, bara smörja in Leone innan man beger sig ut, det är ju ett måste!

F
örresten jag är så dålig på det där med färger som passar mig, skulle behöva mer nya tunikor någon som har något förslag på färger som skulle kunna passa mig kanske?
Skulle vara gulligt av er för det är ju inte så kul att bara ha dem neutrala färgerna jämnt. hiihi

What a day

det var igår =) snacka om att man var på språng hela dagen va inte mycket man fick sitta ner heller.
Var ner på cityfestivalen med Leone och så träffade vi min mamma där =) härligt inte ofta som vi umgås bara vi så där men det var roligt och väldigt trevligt. Mormor är så söt så. jag har nu en ny tunika, och ett par vita korta leggins sen var vi och åt mat tacostallrik på kalle på spången yummy
ja åt upp allt vill ja lova haha man fick en vattenmelon skiva till och jag åt både min och mammas ;)
drack vi kaffe efter maten och pratade lite, sen kilade vi vidare och kollade runt lite innan vi begav oss in i punkt för att mormor skulle åka till frissan innan hon skulle börja jobba.
När hon åkte så tog vi (jag och Leone) hissen ner till skopunkten och inhadlade tofflor åt hela familjen, jag äger för första gången ett par "foppatofflor" haha. 
Leone också fast en lite annorlunda modell (se nedan) min man fick ett par mer vanliga tofflor :)
Mötte upp honom på stationen eftersom att han behövde ha ica kortet när han skulle åka och stor handla.


 så här ser hennes nya tofflor ut tyckte dem var ur gulliga också dem enda som fanns i strl 25.

lånad bild från gina tricot , men tanken är att jag ska ha det på mig idag :)

Nåväl efter att vi kommit hem från stan så hinner man knappt andas ut innan man ska iväg igen, denna gång så cyklade vi ut till hälla där jag handlade lite bra ha saker från rusta som tex en pärm, shampoo, dusch creme, sen hittade min man otroligt nog t-shirt i sin strl som han ville ha så det var det, å lite underkläder haha.

Fredag

God morgon bloggen!
Sitter här och skriver lite, har ätit frukost redan och Leone är hemma idag från dagis.
Jag ville det bara idag, tanken är att vi ska ner på cityfestivalen nu under dagen hoppas att "mommo"  (som Leone säger till mormor) får tid över idag till att ses. Jag fick lite skuldkänslor igår jag hörde av mig till henne och tänkte kolla vad hon hade för planer, sen så vart det andra planer för våran del så när hon slutat jobbet och ringer så skulle vi bara hem snabbt och byta kläder och packa innan vi skulle cykla vidare till farmor för att bada och umgås med henne.
förstå mig rätt det var jätte trevligt att vara där ute och få ta det lite lugnt i solen men det känndes ändå så fel av mig och taskigt från min sida mot min mamma. Men hur som helst så planerade vi att kanske ses ett tag idag, och därav har jag leone hemma eftersom mamma ska jobba kväll så annars hade dem inte hunnit ses idag.
Vackert väder ute solen skiner ser ut som att det kommer små lätta vindpustar men det gör ingenting :)
Solen är bra det är skönt med sol man kan alltid hoppas på att man lyckas få lite färg på sig :) och det är inte lätt när det kommer till mig, har alltid haft svårt att få någon färg men man kan ju alltid hoppas att det biter nånting.
Nå väl ska ta och klä på mig och damen så vi har det gjort redan nu, klockan flyger ju bara iväg så det är bäst man passar på att få ut så mycket som möjligt utav dagen.

ha det gott allihopa så hörs vi senare!
tja då!

Torsdag

Cityfestivalen började visst igår fast vi ska nog ner imorgon och kika runt lite åka karuseller med Leone som äälskaar karuseller bara ordet karusell och hon riktigt lyser upp.
Håller just nu på att göra min frukost, har lämnat Leone på dagis klockan 7 väckte hon mig idag :) alldeles lagom så där. Då kan man i godan ro göra sig själv och henne klar innan man måste gå.
Solen skiner redan ute ser ut att bli en lika bra dag idag kan inte se ett moln.
Ska göra det allra sista på uppgiften jag har kvar sen ska jag renskriva det :) känner mig så stolt som klarat att göra uppgifterna trotts så kort tid.
Imorgon så är sista dagen för mig att ha hunnit skicka in dem å det kommer jag att hinna :) hihi
Ja måste även ner till skolan idag igen för dem på CSN har ju inget bättre för sig än att be en att fixa massa papper hela tiden som dem kunnat bett om från början än att krångla så här med det. fast å andra sidan så slipper jag det efter detta för då har dem redan alla uppgifter och pengarna rullar på som dem ska. Men jag ska faktiskt göra klart min uppgift först innan jag cyklar ner på stan.

Hoppas att ni alla får en helt fantastisk dag!












Jag brukar inte klaga, jag brukar inte säga något utan lider i det tysta men nu har jag totalt fullkomligt tröttnat på ditt sätt, vad är det för stil? vad är det för mening att säga att du ska men sedan skiter du i det som om det inte vore något värt? du är min syster jag vet men det bryr jag mig inte om då du inte bryr dig om det längre. ja klarar mig utan detta jag är bara så glad över att jag inte sagt till leone att du ska ha kommit (då du ändå aldrig kommer när du säger det) för att göra henne ledsen och besviken hade varit lågt även för dig! jag kanske inte betyder lika mycket för dig som våran andra kära syster gör (som du alltid besöker), men det spelar väl för fan ingen roll säger man något och bestämmer något så ska det väl vara så också eller?! Du behöver inte komma hit någonsin heller ja hjälper dig på traven du slipper!
Förlåt för att jag skriver det så här men jag behövde ventilera ur mig om detta men nog om det nu.



Onsdag

Idag så kommer det bild uppdateringar från igår.
Vilket var jätte trevligt vi satt ute hela tiden och barnen badade och lekte.
Har inte så mycket att skriva idag, förutom att solen skiner och att vi ska på utvecklingssamtal på dagis idag :)
det är jätte spännande att få höra framsteg som man själv kanske inte sett. hihi

imorgon börjar citydraget eller vad dem nu valt att döpa det till i år. kul hoppas på karuseller för lillan.

 
 
Mamma J och det är I´s mamma =)

 
Barnen gungar

 
Lilla sötnosen I =) ville inte bada i poolen längre utan skulle göra samma som tösen min

 
Närmare poolen än så här kom hon inte hon doppade benen i den iaf =) men hon hade roligt ändå.

 
Älskade tösen badade så här hon ville inte hoppa i poolen, hon hade redan fått syn på småkryp och då vart det blankt neej vägrar från hennes sida.

 
mor och dotter (inte mitt bästa val för min del ha ha)

 
Mor och dotter =)

 
I och grannflickan sitter och fikar

 
Lillan lekte med docka och vagn innan hon böt om till baddräkten.


Tisdag

Vaknade ganska så sent i dag 7.45 vaknade jag av att min älskade flicka säger mamma lite försiktigt i mitt öra :) väl vaken så flög jag upp ur sängen och satte full fart med att byta blöja, sätta kläder på oss båda två på med skorna. Packade med shorts och t-shirt till dagis, sen var det bara att gå ner till cykeln och börja trampa. Frukosten hann hon komma till ändå fast att vi vaknat lite sent. Detta är ju inget som tar lång tid alls men man försöker ju göra allt snabbare när man vet att man har ont om tid.
Solen skiner redan ute och det är verkligen riktigt skönt ute idag. ♥ love
N
u ska jag ta och sätta mig för att avnjuta en efterlängtad frukost :) sen ska jag plugga vidare men är snart klar med det jag ska göra inte alls mycket kvar i detta ämne sweet

Ha en superdag i den vackra solen.




uppdaterat 12:50

Efter att jag har hämtat flickan från dagis så ska vi hem till en vän så barnen ska få bada lite :)
ska ta med kameran självklart och ta en massa kort på dem härliga stjärnorna.

tänka sig att CSN ska ha så mycket problem med att skicka ut alla papper som behövs från början än att hålla på att krångla till det ännu mera, måste skicka in yttligare ett papper till dem för att jag ska få pengar och det tar minst 1 dag innan dem får det pappret så jag ska posta det idag så att det går så snabbt som möjligt :)

Måndag kväll

Pluggandet idag bestod bara utav läsning ja skulel behövt skriva lite också men jag fick då inte in så mycket av det jag läste utan ville hellre ut i det fina vädret :P men jag kom facktiskt väldigt långt med mitt läsande hehe. Så imorgon så blir det att skriva till uppgiften :)
Vi cyklade ut till farmor idag och grillade så nog fick jag allt njuta utav det fina vädret jag med idag :)
bjuder på lite bilder som togs.

fotografen är min man.

 
min älskade lilla stjärna älskar dig så mycket.

 
mor och dotter :)



 

jag är mer road än jag kanske ser ut att vara jag hade solen i ögonen så kunde inte kolla in i kameran :D

 
farfar



farbror peter kommer med maten :) det var han som skötte grillen idag.

 
och sen en bild på 2 av hundarna :)

men mer kort än så tog han inte eller jo på bilarna haha
Men det har varit en fantastisk dag och ett helt underbart avslut på kvällen.

Måndag

Ja då ver det en ny vecka med nya tag :)
Älsklingen är på dagis och jag ska ta och äta lite frukost innan jag ska dyka ner i boken.
Men kan ju säga att jag inte är ett dugg motiverad idag när solen skiner och det är så himmla varmt både ute och inne, men jag måste måste måste jag har bara denna vecka på mig att göra klart min uppgifter sen så ska jag ha gått vidare till nästa ämne.
Pratade med min kära syster igår och hon har skaffat sig en blogg ♥love
Vill ni kika in där utan att leta i min fina lista så kan ni klicka här :) så kommer ni dit på nolltid.

Nej nu är det bäst att jag tar och äter frukost och sätter fart med pluggandet.

Ni får alla ha en super bra dag i det härliga vädret.


sommarsolstånd

Då var det söndag och midsommar helgen är nu över kort och gott men det har varit en väldigt trevlig helg.
Solen skiner nå så härligt ute så det ska allt vara en ute dag idag har jag bestämmt inte för att hon säger emot mig hihi hon älskar ju att vara ute och leka ;)
kanske cykla till farmor idag det vet man aldrig om det kommer på tal hehe.
Det är sommarsolstånd idag också tänkte bara tala om det fär er som inte visste det.
Imorgon så är det dags för alla vanliga bestyr med dagis och skola :) det gillar vi.
Då blir det att gå upp med tuppen och klä på sig och lill flickan och sätta sig på cykeln till dagis, sen så är det bara för mig att stoppa huvudet i boken och fortsätta där jag sist slutade.

Jag är i V20 nu :D så nu är det ju faktiskt bara halva tiden kvar, det känns lite ofattbart att det redan kommit så pass mycket närmare tiden bara rusar iväg känns inte alls som att det är i det tidsskedet. kan fortfarande känna av illamående men inte alls så farligt det var värre där i början då var det inte alls något att leka med, jag hann då inte mer än att slå upp ögonen på morgonen och känna direkt att jag mådde pyton hann jag inte äta något så var det kört ja så ni kan ju själva gissa er till vad som hände varje morgon innan jag hunnit få på mig och flickan kläder för att bege oss till dagis. Ryggen vill inte alltid vara med eller mina ben/knän och det är helt ovanligt för mig iaf för att vänta barn så var det inte alls med L då mådde jag superbra varje dag. Fast å andra sidan det enda som jag kunde kalla "onyttigt" då var frukt haha för det var det enda som jag kunde gotta mig i inget godis eller chips, dricka, eller ens saft då fick jag halsbränna så det undvek jag hela graviditeten i väntan på henne. Nu däremot så kan jag äta godis, chips och dricka saft eller juice däremot inte apelsinjuice det gillas inte haha.

Listan skulle kunna göras väldigt lång så nu avslutar jag där istället och säger att vi mår jätte bra.

Hoppas att ni får en fantastiskt dag i den härliga sol som vi ser idag.

midsommardagen

det var en trevlig dag/kväll igår ute hos svärmor trots att det kom regn, men det hindrade inte min lill tös från att vara ute och leka heller hon var ju den enda utav alla barnen som hade regnkläder :) haha så hon retade sina kusiner med att hon kunde och dem försökte flera gånger om att lyckas få smita ut och leka i regnet dem med men det gick inte vägen.
det var riktigt god mat och mycket prat och en massa roliga kort som togs haha tyvärr inte jag som tog dem korten utan min svägerska. jag fick inte med mig min kamera och jag har bara ett kort i min mobil på flickan i dem kläder hon hade på sig igår. senare på kvällen tillbringades hemma med man och dotter :) men det är alltid trevligt att ha hemma kvällar med familjen, det vart en sen kväll för lillan också men det spelade inte så stor roll upp tidigt sa hon och försökte väcka mamma, sen fick hon för sig att hälla iskall välling på mig i mitt hår för att jag antagligen inte gav henne det respons hon ville ha *morr* visserligen så sitter jag och flinar åt det nu men ändå haha det var inge kul i den stunden att bli väckt så. men upp kom jag iaf ;P haha

midsommar

idag så ska hela familjen ut till farmor och fira midsommar, det ska göras en midsommarstång så barnen får dansa runt den :) barnen ska även hjälpa till att klä den.
Det ska även bjudas på mat så det kommer ju att vara en trevlig dag oavsett vädret. ska ta med regnkläder och stövlar till flickan utifall att det kommer regn idag.
Hon leker ju ändå ute fast att det regnar så det behövs ju med andra ord :)
Kameran är ett måste att ta med idag så man kan få en massa olika fina kort från denna dag.
Tänkte bara skriva några få snabba rader innan jag ska ta och göra mig iordning.
Man kan ju tycka och tänka att jag redan borde hunnit göra det men nej då det har jag inte gjort :P har visserligen varit uppe sen 4 men ändå. Ja ni läste rätt jag vart väckt då utav tösen som inte alls ville sova mera, försökte men det hjälpte inte alls, inte ens att sova brevid mamma ett tag det var helt enkelt inte något som lockade henne med det idag så det vara ge upp och kliva upp från sängen.
Gjorde iordning frukost till oss vid 6 tiden för jag var då jätte hungrig och det var ju hon med såklart :)
Hon sitter nu och kikar på BOLT medans jag skriver här. Ska nog ta och brygga lite kaffe så jag verkligen håller mig pigg och alert längre haha har nämligen bara druckit te. Men å andra sidan så dricker jag sällan kaffe nu förtiden oj vad många skulle vara glada över om dem fick höra det :P huhu
Köpte en söt liten top igår då jag inte hittade någon passande BH som jag kan använda nu men den är super skön och jag trivs i den ändå =)


Trevlig midsommar på er allihopa!

solen vart tog du vägen?!

imorgon var det midsommar då, flickan är ledig ifrån dagis precis som alla andra barn skulle jag tro.
Vi ska tillbringa midsommar ute hos farmor med grillning och en massa prat och bus för barnen =) eller ja för dem barnen som ska komma dit iaf vilka vet jag inte men det visar sig imorgon. Barnen ska vara med och klä midsommarstången huhu snacka om att kameran kommer vara framme.
Idag så ska vi följa med svärmor och handla inför imorgon.

Jag har äntligen tagit itu med att någorlunda renskriva första inlämningsuppgiften nu har jag bara en kvar samt ett prov som är bokat att göra 1/7 oj oj tiden är knapp men jag måste verkligen bli klar med etiken för att jag ska kunna gå vidare och ta itu med resten. Jag hade funderingar på om jag skulle validera social omsorg sammtidgt men jag tvekade så det får bli vid nästa tillfälle. Sen har jag psykologi att validera också men det är samma där det får bli en lite senare fråga.

Mitt mål är att jag ska vara helt klar med mina studier innan 7/11 gärna i god tid före då det är beräknat att denna lilla guldklimp jag har i min mage ska komma. lycka

Jag la in en bild på min mage här för ett tag sen och sen hittade jag andra bilder i datan på magen när jag var i ett ännu tidigare skede haha vilken skillnad det är redan. Ska göra iordning så kan jag visa er dem om det finns något intresse?

Men jag mår iaf jätte bra magen likaså och resten av min underbara älskade familj mår även dem bra såklart =)

Nä nu ska jag plugga lite innan vi ska bege oss iväg.

Tänka sig

att jag hade något som jag skulle skriva imorse men då hade bloggen driftstopp så jag kom inte in :(
Så nu kommer jag inte ihåg vad jag skulle skriva heller.
Jag har pluggat heladagen ända från att jag lämnat damen på dagis till att jag skulle hämta henne.
Men idag var en lite ovanlig dag det bjöds på fika på dagis så här inför midsommar så då var det hela  familjen där och guu vilken härlig syn det var när hon fick syn på pappa =)  Riktigt gott var det.
sen efter det så begav vi oss ut till farmor (svärmor) och snackade lite skit och grillade lillan lekte massor ute på gården i den underbara solen.
Nu väl hemma så vart det typ direkt till sängen för tösen min, men men så kan det ju vara ibland också.

Undrar om det är något bra på tv ikväll?

Måste fixa iordning programmet i datan så jag kan göra mina arbeten helt färdigt jag har en del på lager vid det här laget, men desto bättre för jag kommer ju framåt med det hela.

Nej nu så ska jag slänga mig i soffan och sappa på dosan i hopp om någe bra å se.

Hoppas att ni har haft en underbar dag i detta härligt soliga dag.

Ha det gött.

November

Ska vi få träffa dig då? Längtar tills du finns i famnen. Jag känner redan hur du rör dig älskade gos. Storasyster pussar och klappar ofta på magen och längtar hon likaså. Jag kan känna hur du rör sig och funderar då på vad det var, var det ditt ben eller din arm som jag så tydligt känner? Älskade gos vi längtar och älskar dig så.


bilden är klickbar  v19+3 magen växer på bra som ni ser :D (men ni får ursäkta bilden fläckig spegel)


Lilla Du Därinne
- av Lycke

Lilla du därinne
Jag undrar så vem du är
Att jag vet så lite om dig
fast du redan är här!

Är det dina tår jag känner?
Ditt hjärta jag hör slå?
Är det sant att du har ögon och naglar
och en mage att pussa på?

Jag vet så lite om dig
fast du redan är här.
Men jag älskar dig som tokig
Vem du än är!


Sooool

äntligen lite sol :D härligt med lite mera värme äntligen.
Tänkta bara skriva lite snabbt några få rader måste sätta mig ner med mina skolböcker och plugga vidare så jag kommer någonstans.
My darling är på dagis såklart  härlig morgon hon låg och mös med mig i sängen innan vi klev upp, sen vart det mera pussar och kramar på dagis innan jag skulle går. Min älskade underbara lilla diamant.

Nej nu ska jag äta lite frukost hungrig nu, sen ska jag slå upp böckerna.

Ut och njut i solen ni som kan :D
ha det gott.


Måndag

hela helgen har bestått av regn regn och åter regn.. suck suck suck.. det gillar vi inte.
Man kan inte göra så mycket när det bara öser ner ute.
Vi hoppas på att solen vill titta fram snart igen.
Har ändå haft en mysig och underbar helg med en massa mys och gos med familjen ;)
Igår så hjälpte lillan mig att laga maten vi åt till middag, det ni hon stod bredvid mig på en stol och ville hjälpa till så hon fick göra det jag bad henne göra vilket inte var så mycket men ändå det gick jätte bra och hon kännde sig mycket nöjd över sin insats med matlagningen hihi. Det vart då spaggeti carbonara som vi gjorde helt själv.

Lillan är på dagis nu väckte mig strax efter sex, vet ej riktigt vad klockan var men jag vet att när jag kom in i köket så var klockan nånstans mellan 6.25-6.35 japp det får vara ett sådant klockslag är man väldigt trött i ögat och knappt vaknat själv så blir det lätt så haha.
klädde iaf på oss i godan ro och mös en sväng på morgonen innan det var dags att klä på ytterkläderna och gå ner till cykeln för morgonens avfärd till dagis. På dagis springer hon till "ela" och ger en bamse kram och sen kom hon tillbaka till mig och gav puss och kram innan jag fick gå =) min underbara söta älskade tös.
Just nu så inväntar jag att klockan ska närma sig 9 så jag kan få gå ner på affären och handla innan jag kan äta äta min frukost hoppas klockan tickar på bra och fort fram tills dess för ja börjar av en viss hunger redan nu. det är ju bara 55minuter kvar men ack så låång tid. ja jag får väl sätta mig och sappa på tvn ihopp om att stöta på något bra.
Sen måste jag plugga mera!
Så see u lajter alligator!


Fredag

Och vilket väder som det kom då suck det såg ju bra ut imorse men sen så vände det som på en fem öring. Kan ju säga att det inte är någon höjdare att cykla i regnet vare sig själv eller med barn med i bilden. tösen satt i en filt och njöt ändå medans jag vart blötare och blötare.
Jag har spenderat hela min dag med att plugga idag eftersom att jag äntligen fick min bok igår yeey.
Så det kommer jag nog att göra större delar av helgen också sitta och plugga, visserligen om det är fint väder så ska jag gå ut och leka med tösen en sväng också :)
jag är med och tävlar i en tävling gällande en bloggdesign och en gällande skorpor. skorporna kan ju vara en kul grej för det är med smak på och vinner jag så vill jag givetvis ha mjölkchoklad hehe. blogdesignen den var riktigt snygg :)

Jag gjorde verkligen storkok på chili con carne idag så det räckte och vart över en himmla massa men gott var det.

Nej ni nu ska jag ta och bänka mig i soffan ett tag och njuta en kväll som denna med min älskade man.

Torsdag

Det har varit lite tomt att skriva men det har varit gasnka mycket att göra och jag har varit super trött här om dagen så vaknade lill tösen 3 på natten och ville inte alls sova nå mera jag försökte med alla möjliga olika knep men det funkade iaf inte, så vi var uppe hela tiden och åkte sen till dagis och där hade hon somnat 11.30 sittandes.
Själv så sov jag ingenting jag kan inte gå och lägga mig på dagen eller morgonen för då blir hela dagen förstörd samt nattsömnen.
Sen så har jag varit med J ett antal timmar och umgåtts med henne.
Jag har äntligen fått min efterlängtade bok så redan nu ikväll dyker jag ner i den och sätter igång på riktigt med skolarbetet :)
Dagarna har flytit på rätt bra fast det varit tråkigt väder solen kikade fram ett tag idag.
Sommaren ser väldigt lovande ut för lillan ändå hon slipper nog vara på dagis hela sommaren, har pratat med min mormor och hon vill gärna ha henne i en vecka hos sig :) och självklart får hon ha det, jag kommer ju ändå att bo i skolarbeten så jag har ju inte så mycket tid över men jag vill ju självklart att hon ska få en trevlig sommar med mycket att göra. antingen så funkar det att hon är där eller så gör det inte det det visar sig, men ja tror nog att det går vägen.

Ha ha imorse så hade jag en liten dispyt med lillan hon tyckte hon kunde cykla på sin trehjuling till dagis och det tyckte inte jag gick nå bra tiden var för knapp och det är för långt detta pågick i ca 30 min om inte mera men vi kom ändå i tid till dagis. När jag kom hem var jag vrålhungrig så jag satte mig och åt ostmackor med tomat och en kopp te det var super gott. Eftersom att jag var dyblöt när jag kom hem så var jag tvungen att byta kläder och det är inte lätt att byta kläder för mig just nu har inte alls många par byxor som jag kan använda då magen växer så det knakar. Magen mår jätte bra det är full fart på det härliga livet där inne :)

Oj oj det vart en hel del ja skrev nu så nu avslutar jag detta.
Hej svejs.


Tisdag

cyklade som prcis som vanligt till dagis idag, vid 9 ringer dem och berättar att hon har blivit biten (morr) av ett annat barn vid axeln så hon har ett plåster där och dem hade rengjort det 2ggr det hade blivit hål :(
MEn hon lekte och var glad ändå så jag sa det att blir hon sämre så får ni ringa så kommer jag och hämtar henne men dem ringde inte. hon visade plåstret för mig när jag hämtade henne från dagis där vid 15.
Har haft besök idag utav M och hennes minsta dotter :) åt lite bullar och drack kaffe och pratade så klart. det var jätte trevligt att träffa henne igen det var ju ett tag sen. Men nu ska det bli ändring på det och vi ska ses oftare, nästa gång kanske vi kommer hem till henne :)
Pratade med L på vägen till dagis och hem då vi tog sällskap hennes son går på samma avdelning som min tös :)
det är ju betydligt mycket mer jobbigare att gå med en cykel än att cykla hehe.
Min stora syster ska antingen komma imorgon eller i övermorgon vi får se hur det blir, hon är iaf ledig så kan vilket som :) det ska bli trevligt att träffa henne.

Det är snart dags att göra damen klar för natten, middagen har ätits redan i tid as always :) hon tittar just nu på bolliboompa och är helt inne i det hihi.
Nej nu ska jag invänta att det är slut så ska hon få gå och sova.
hej svejs.


Måndag kväll

Jag gjorde lasagne till middag idag och vi mummsade i oss massor tösen åt 2 portioner :)
Har diskat idag och pratat i telefon med S vännen som behövde prata lite, men hon vet att jag finns här för henne oavsett vad så ställer jag alltid upp och erbjuder min axel att gråta till om så skulle behövas.
Lillan somnade tidigare idag skönt faktiskt, funderar på om dem har minskat på hennes middags pass på dagis dvs sov stunden, vi har iaf pratat om det.
Det hände nådot sjukt här på området idag förresten vet inte vad skolbarnen hade för sig men dem åkte runt på vägen i en sådan bil som typ fastighetsskötare har (fast det var en hel vit) polisen kom och det vart väl lite ståhej här ute på vägen. Står väl om det i tidningen kanse redan nu eller imorgon.
Dagen har hur som helst flytit på precis som vanligt och jag har nu fått besked om att min bok äntligen är på väg dem har skickat den :) so sweet. Så nu kan jag snart sätta igång med allvaret så jag hinner bli helt klar och fullt utbildad.
Nä ni nu ska jag kila till sängen och lägga mig för att sova.
Men ni får ha det så gott och hoppas att eran dag har varit bra.

Måndag

God morgon på er!
Måndag morgon solen skiner det verkar som att det ska bli en fin dag.
Jag har redan varit på dagis och lämnat tösen på dagis :)
Hon väckte mig klockan 6 idag och jag kan ju säga det för en som inte alls fått sova mycket dem senaste dygnen så känner jag mig väldigt pigg glad och utvilad. =)
Jag börjar faktiskt bli hungrig också så jag ska nog ta och äta frukost alldeles strax, det får bli en smörgås med gurka och paprika på idag och en kopp te till. Vill inte dricka nå kaffe än.
Idag måste jag cykla ner till stan eftersom jag måste upp till skolan för att fixa med lite papper.
Den här dagen kommer bara rusa förbi jag bara känner det på mig.


Söndag kväll

Jag lärde min man att baka bullar som han så gärna ville lära sig :) sa till och med senare på kvällen att vi kunde ju baka idag också hihi så det var uppenbarligen väldigt roligt att baka bullar för honom :)
För att göra bullar för första gången själv så vart det väldigt bra dem ser inte allt för pjåkiga ut.
S var här på fika igår han tyckte också det vart goda bullar :) hur gott är det inte med nybakade bullar med valfritt dryckes tillbehör somliga föredrar väl den hederliga mjölken med en god bulle, ååh nu kom jag ju tänka på när jag var liten det var ju favorit eller med mommes saft :)

Jag kollade på YES MAN igår kväll, den var väl inte så dålig men inget jag skulle se om precis.
Gick och la mig ganska tidigt igår eftersom att jag var dunder trött från att hålla igång från 5 utan någon paus.


vart är solen?

Söndag och skit väder så klart men det var väl inge ovanligt?
Jag har varit uppe med tuppen idag igen, har varit vaken sen 6 imorse 5 om jag ska vara helt ärlig för då var tösen vaken och jag försökte få henne att vilja sova liite till iallafall hon la sig brevid mig i sängen och kunde hålla sig där i en timme sen ville hon att vi skulle gå upp.
Så det var bara att resa sig upp från sängen och se glad ut.
Sitter här med lite kaffe och skriver några rader.
Har för övrigt sovit bra även om jag kanske hade velat sova lite till men man kan ju inte alltid få som man vill heller.
Vet inte alls vad vi ska hitta på en dag som denna eller jo har ju bestämmt med S igår att han ska komma och fika här idag, så jag ska ta upp lite bullar som jag har bakat ifrån frysen.
Hyrde ju lite filmer i fredags och har fortfarande en film kvar att se.
Igår satt vi hela familjen och tittade på WALL:E den var inte allt för fy skam rätt rolig film och uppskattades mycket av lill tösa :)
Jag hoppas att min bok kommer nu i veckan gärna imorgon så jag kan få sätta i gång på riktigt med pluggandet, är fortfarande irriterad över att det skulle vara så svårt att få tag på boken.
Det är snart dags att hugga in på lite frukost, börjar bli lite hungrig nu när klockan nu närmar sig 8.

Lördag

Solen börjar kika fram nu hoppas att den håller sig framme större delen av dagen.
Idag så har vi hittills inte gjort så mycket mer än att ätit frukost myst och tittat på tv.
Jag är inte världens piggaste just nu har varit vaken sen innan 7 imorse så idag blir det en tidig lunch för jag är vrål hungrig redan nu.
S ville att man skulle kika förbi henne idag och hjälpa henne, det är väldigt lockande.
Fick en massa saker av henne igår Love bla så var det en super fin top och en massa doft ljus. i like it :)
Å jag bara vet att den där underbara topen kommer göra sig galant över min gravidmage hihi.
Åh gud vet ni vad (det gör ni ju inte och ni skulle nog inte ens kunna gissa detta) min man vill att jag ska lära honom ordentligt hur man bakar bullar hihi. Eller ja han vet ju hur man gör bullar men inte exakta ingredienserna.

höres senare, ha en underbar lördag alliopa.

Fredag

Idag så har det varit blåsigt ute, här hemma har det tvättats.
Flickan har varit på dagis precis som vanligt :)
Ikväll så ska vi ha en mys kväll med film och en massa gottis :)
Så vi har cyklat hela famlijen för att hyra film och det vart 3st en barn film WALL:E och 2 andra YES MAN, och THE PROTECTOR..Så stannade vi till på Hemdal´s och åt mat också innan vi cyklade vidare hem, det var gott vill jag lova.
Men visst hoppas vi på att vädret stämmer för imorgon att det ska vara finare på förmiddagen så man kan vara ute och leka i ett härligare väder än detta blåsiga yrväder. Visserligen kan man var aute och leka ändå men det blir mycket härligare och mysigare med lite värmande sol på det :)

Lill tösen äter glass och kollar på tv medans jag skriver detta hihi.
Själv så sitter jag här med en kopp te.
Magen min mår jätte bra (jag med såklart) växer så det knakar, h*n är väldigt livilig ibland idag fick ja glatt överrasskande rörelser i magen inte för att det var första gången men nu känns det bara mer och mer :) Jag kan fortfarande känna mig trött med jämna mellanrum men inte alls som precis i början då hade jag mer än gärna sovit betydligt mycket längre än jag fick ;P Illamåendet är inte heller densamma som från början, men det är stoor skillnad från när Leone låg i min mage.

Torsdag

idag så har ju vädret inte alls varit något bra kan jag ju inte påstå.
Men vi klarade oss imorse från att det regnade när vi cyklade till dagis.
Har självklart ätit frukost och lunch idag med :)
Har pratat med min mormor en sväng idag =)
Väntar för övrigt på att ja ska få besked om att hämta min efterlängtade bok, snacka om att jag gått på jakt efter den.
Först testar jag bibblan där är den ju så klart utlånad och då åkte jag ner på stan och där var den slut såld och skulle ta dem 1 vecka att ta hem den. 1vecka?! Så jag cyklade hem och satte mig framför datan och gjorde en beställning på den istället. Smidigt på ett sätt men nu återstår bara väntan på att få hämta ut boken.

Nä u ska jag cykla iväg i detta dåliga väder för att hämta hem min älskade lilla flicka.

Onsdag


Tänka sig att vädret ser inte ut att bli så mycket bättre idag heller, molning så in i attan här.
Leone är på dagis som vanligt vid denna tid.
Jag måste ner till stadens gator och kolla efter boken jag behöver så jag verkligen kan sätta igång med mitt pluggande.
Känner mig fortfarande stressad över det, men jag ska nog klara det ja kan validera olika ämnen men det är fortfarande test/prov som gäller och att du ska klara det för att få betyg i det så klart.
Det borde inte vara så svårt för mig eftersom att det är ämnen jag har haft tidigare men inte hunnit göra klart innan jag pausade tyvärr :( så nu får ma helt enkelt antingen köra om hela ämnet eller validera det.
Validerar jag så blir jag klar tidigare å tiden är ju inte riktigt på min sida iaf inte om jag ska gå på hur dem har lagt upp min studietid då får ja paniiik :P

Att jag pratar om tiden på detta vis så är det ju så att vi ska ha bebis.
Vi väntar vårat andra barn =)

 

här är ifrån UL då i 16+5
Har inte riktigt något kort på magen men ska ta och fixa :)


Så nu vet ni min hemlis jag pratat om gott folk.
Men visst är det en glad nyhet?

Tisdag

Dåligt väder har det ju varit hela dagen i stort sett bara en massa regn.
Men inte hindrade det oss från att ta oss till och från dagis på cykel heller. (sista turen förr oss på den cykeln)
Vi hämtade min nya cykel idag (kan ta kort på den imorgon) :D vi var även tvugna att köpa en ny barnsadel då det förra inte passade :/ men den kommer till användning ändå mamma skulle ha den till sin cykel. Testade att cykla en sväng här på gården det uppskattades utav mig och flickan hon gillade sin nya stol. Snacka om en otrolig skillnad på cykeln jämfört med den förra =P
Jag har bara kikat lite på olika uppgifter idag och letat efter boken som jag behöver nu.
Skulle låna ut en bok och den skulle hämtas idag men mot min förväntan så hittade jag inte den(!) det är helt otroligt att den ska ha försvunnit jag hade dessutom 2st likadana bara frå olika årtal och ingen av dem återfann jag idag *morr*
Nej nu ska jag kila.
ha det gott allihopa.

Måndag

och idag är det tillbaks till skolbänken för mig.
Nu sitter jag här och äter frukost sammtidigt som jag skriver för att jag känner mig lite stressad.
Det är väldigt varmt ute idag med, har ju redan varit ut eftersom att jag lämnar flickan på dagis.
Efter att jag har varit i skolan ska jag höra av mig till S och till B så får vi se vad som händer.
Nä nu ska jag äta klart min frukost sen ska jag göra mig klar för avfärd.

hoppas ni får en trevlig härlig dag i värmen.

uppdaterat 17:54




det gick jätte bra idag med att starta skolan igen.
Inga frågor för min del, jag har redan en praktikplats också kan det vara mer bättre hehe.
Fast jag har ju inte så mycket tid på mig att göra klart allt dessvärre, jag måste vara klar innan slut datum för hela kursen som är satt för mig så det blir till att tok bo i böckerna men det känns som att jag gör allt jag kan för att bli klar i god tid.
Jag har lämnat in alla papper som jag behöver lämna in, nu ska jag bara fixa 1a boken jag behöver.
Somliga kurser kan jag validera så detta kommer gå as bra =)
Flickan fick vara på dagis lite längre än vanligt idag, men hon har haft en bra dag på dagis =)

nej nu ska jag mysa med lilltösen.
ha det gott allihopa.