gott nytt år ♥

♥ Gott nytt år till er alla goa läsare! ♥
År 2012 kommer vara minst lika bra som 2011, nya samarbeten här på bloggen och ni vet ju vad det betyder =)
Jätte stort tack för dem fina kommentarerna under gårdagens inlägg, det värmer.
Hur ska ni fira nyår?
Vi ska inte göra något speciellt så, det blir god mat och umgås hela familjen hemma.
Har en fundering över idag hur kommer dem älskade fyrbenta Kissemissarna att ta det vid tolv slaget..?
Det kommer en outfit bild på mig idag också, spännande va.
Håller på med en till dress till Jazmine funderar på om hennes med ska ha en vacker älva eller om jag ska göra något annat?
Ja jag gillar ju älvor och barnen likaså dem tycker dem är vackra :)
har ju några statyer hemma Jazmine har redan som mindre gått till dessa och pussar på dem sagt fin och klappat på huvudet =) lite gulligt va.
Nu ska jag ta och byta på Jazmine sen dricka en kopp java och sy det sista innan jag gör trycken.
Vill ni se en till älva som tryck eller vill ni se något annat denna gång?
Puss & kram ♥

ny skapat av mig

Någon som kan gissa vad detta kan vara utan att tjuvkika? ;-) det är något som är gjort med dessa två färger i tygväg tyget är mjukt och luftigt mycket bra även i lekande stunder för dem små efter Leones egna önskan fick hon stjärnorna utåt på luvan även om jag inte ville det riktigt själv ;-) Leone är gladare ön hon visar över denna heldress som hon har tjatat efter att den ska bli klar hihi närmare bild på trycket bak som jag gjort för hand själv =) trycket fram på är lika som bak skillnaden är att den har svart hår och att Leone ville fylla i det själv men det vart ett bra resultat ändå faktiskt. Vad tycks? Puss och kram

torsdag

Ang vinnarna i julkalendern så presenteras dem snart jag har inte hunnit göra klart det. Haft väldigt mycket att göra här hemma. Mår iaf bättre av medicinen snart slut på luren skönt eller snart i början på januari blir det. Hade nästan fått jobba inatt om det inte löste sig vilket det gjorde iaf. Nu måste jag lägga mig så jag orkar upp imorgon bitti med. Puss och kram. Ps. Snart kommer även det nya bilder på lite kläder som jag gjort :)

ett gott försök

Hahaha tänkte försöka ge er en outfit bild idag, det gick som det gick kvalitén är inte den bästa och jag fick mig ett gott skratt på köpet.. ser ni nå roligt med på bilden..? Misslyckat eller vad :-P men jag bjuder på den idag haha ett gott försök med ett roligare resultat..eller? Ville iaf visa nya tröjan jag fick av min älskade mör igår. :)

god jul

God jul från mig med familj till er alla Goa läsare.
lite julklappar till barnen ♥


kommer fler bilder :)

uppdaterar

Hemma efter jobbet ni missar väl inte alla tävlingar som är igång nu i julkalendern.. tävlingsbilder kommer som sagt jag har inte hunnit mer än att komma hem. Ska försöka hinna handla idag också.. blir säkert propp fullt med människor. Men men måste ju iaf handla så det finns inte så mycket mer att göra åt det. Måste göra lite nytta här hemma också. Puss och kram

Fredag

Jobbar gjort lite snabbt bara två tävlingar ;)
Har tyvärr inga tävlingsbilder eftersom jag är på jobbet.. men kan ordna med det sen, så ni som deltar innan kan ju till att börja med ha en banner till respektive sponsor i tävlingen eller på produkten. (?)

Dan före julafton.

hinner inte skriva mera nu måste jobba!

Hörs senare.

Tack för fina kommentarerna.
Puss och kram

torsdag

Kuligt eller inte halsfluss och ska jobba imorgon och på julafton, varit till läkaren idag fick kåvepenin utskrivet lämnade blodprov och undersöktes. Har tagit första tabletten iaf och hoppas på snabb verkan. Kliar i halsen och gör ont kan knappt svälja :( har lite att göra idag inför julen i sista minuten men tanken är att det ska komma flertalet luckor senare idag så ni får hålla koll. Nu ska jag ta det lite lugnt och vila innan vi ska sätta fart med allt. Städat har jag gjort idag iaf så det är ju ett plus. Puss och kram

Missa inte chansen

Har du inte deltagit i min julkalender ännu så har du fortfarande chansen att delta i pågående tävlingar, två stycken avslutas klockan 23.00 ikväll och vinnare kommer att publiceras imorgon.

Dem luckor som finns just nu att delta i är:
Lucka nr
1 - Avslutad
2 - Avslutad
3 - Avslutad
4 - Avslutad
5 - Avslutad
6 - Avslutad
7 - Avslutad
8 - Avslutad
9 - Avslutad
10 - Avslutad
11 <--länk -Pågår till klockan 00.00 ikväll
12 - Avslutad
13 <--länk - Pågår till 00.00 ikväll!
14 <--länk
15 <--länk
16 <--länk
17
18
19 <--länk
20
21
22 Kommer snart
23 Kommer snart
24 Kommer snart

Missa heller inte min extra jul tävling som slutar imorgon ni kan finna den här <--länk

söndag kväll

Det hanns inte med ändå att publicera vinnare och starta luckor, ska upp och jobba imorgon bitti igen. Barnen har haft full rulle hela dagen så fick jag springa till jobbet på det. Nu kallar sängen på mig så jag hinner få lite sömn på detta också. är väldigt trött och nervös inför imorgon ska vara på en annan avdelning än jag brukar vara på. Men det går säkert bra. Imorgon kommer iaf dagens lucka i lite snabbare format ;-) Hur har din dag varit? Puss och kram

blogkeen

Jag vill vinna Blogkeen lottar ut 25st goodiebags, vill du också vara med och tävla gör det här

julkalender - lucka 20

Lucka 20 är öppnad ♥ där finner vi inget mindre än ett underbart samarbete med Sofie marlené design ♥


Presentkort värde 100kr.

"jag tävlar hos Johanna, i hennes julkalender denna lucka i samarbete med Sofie Marlené Design.
Vill du med tävla går det utmärkt att göra det här."

Det är jätte lätt att vara med och tävla och alla kan göra det, följ bara tävlingsregelrna här nedan.

1 chans (obligatorisk): Kommentera här nedan att du är med och tävlar, tipsa vidare om tävlingen. det kan du göra på följande sätt: blogg (skicka då länken direkt till ditt inlägg) facebook (då behöver jag ditt namn och ev länk så jag kan se ditt tips) mail (skicka en kopia till mig och dem du tipsat då gärna minimum på 2st andra så jag ser vilka du skickat till) Gilla på Sofie Marlené Design på fb


2 chanser: Säg vad du skulle välja och Motivera varför just du borde vinna

♥ Tävlingen pågår from 23/12 tom 24/12 Lycka till nu allihopa! ♥

söndag

Det snöar och det ligger lite snö på marken, får det ligga till julafton tro? Hoppas det för det är ju mysigt när snön väl ligger på marken. Jobbar idag jobbar kväll. Håller på att dra vinnare och starta upp dem försenade luckorna som jag ber om utsökt för att dem inte kommit i gång i tid. Puss och kram

Lowi

Lowiart kolla in söta ugglan, den här tjejen är en riktig illustratör, snacka om att det skulle bli fina tryck av dessa. Kika in hos henne och se fler kreationer.

Lördag

Hemma efter en arbetsdag, ska lägga in alla luckor fram till idag och förbereda kommande. Hoppas ni är kvar allihopa och är lika tävlingssugna fortfarande. :) varit en mycket händelse rik dag på jobbet på sätt och vis, ett larm gick, en disskusion bla för att inte säga för mycket ;) huvudvärk har jag och knappt sovit fifaen vilken natt la mig i rätt god tid för att sova somnade nästan så får dem älskade pälsbeklädda fyrbenta vännerna till Jayden och Kitty för sig att båda ska sova i sängen vid mig, men defenitivt inte tillsammans så börja dem så klart att riva runt i sovrummet ut i hallen vardagsrummet in i sovrummet igen osv. Så det tog ett tag för mig att somna. Puss kram

Namnskylt

Är så nöjd med min nuvarande namnskylt, men jag måste destovärre göra en ny där det står både USK och Skötare på. Det är ju tur att jag vet vart jag ska vända mig till! :) det blir till skyltmax så klart.

torsdag

Dagens lucka kommer komma lite senare i kväll även vinnarna i dem tävlingar som är avslutade. Jag ska snart springa till jobbet så jag är lite stressad just nu. Barnen är på dagis och sen har dem nog lov från dagis eller är det under nästa vecka vet inte just nu har det uppskrivet iaf :) nu måste jag skynda mig och göra mig klar för att gå. Puss och kram ha en fortsatt trevlig dag!

Tisdag

Jag har inte glö,mt er och inte glömt att starta en lucka idag.
Jag har jobbat och hann inte med igår kväll att ordna med dagens lucka eftersom att jag jobbade igår kväll och kom hem närmare tio, då vat det inte mycket gjort utan det var lite mera mat i magen och prata med maken sen vart det sängen var så trött igår. Men idag har jag jobbat dag så luckan kommer strax.
Och vinnaren i lucka 3 kommer även snart den med.
Ni har väl inte missat lucka 4 den pågår till 23.00 ikväll har du inte deltagit missa då inte chansen och delta redan nu. Lucka 5 och 2 avslutas imorgon! Ni finner alla öppnade luckor här!


Återkommer inom kort med lucka och vinnare.

Puss & kram

Extra jul tävling!

Vi kör med en extra tävling så här inför jul och i samband med lucia, då gör vi det med stil.
Så här kommer en helt underbar tävling i samarbete med Glittersten
Kika in det här nedan för detta vill du verkligen inte missa!! ;)


"Jag tävlar i julkalendern hos
Johanna,
i samarbete med 
Glittersten vill du också vara med
och tävla så kan du göra det
här"


Vill du vara med och tävla?
Det är enkelt följ bara tävlingsreglerna här nedan:

Tävlingsregler:

1 chans: skriv att du är med och tävlar även vad du skulle välja för smycke från Glittersten.
Gilla
Glittersten på facebook! (lämna då en kommentar här med ditt fullständiga namn och säg hur många följare det är med dig)

2 chanser: Tipsa vidare om tävlingen på din blogg (skriv med din länk)
alt facebook (då med länken till tävlingen och även ditt namn på fb så det kan ses att du gjort det)
med mail (skicka en kopia på allt till mig på: info(at)alskadefranforstastund.se)

1 extra chans:  Motivera varför just du borde vinna.
2 extra chanser: svara på tävlings frågan här nedan.

Tävlingsfråga: Hur många smycken finns det med Rockigstil hos Glittersten?

svaret finns självklart på Glittersten ;)


Så var med och tävla du också!

Tävlingen håller på from 13/12 tom 21/12.

Lycka till nu allihopa! ♥




måndag

Hej på er, Om två timmar är jag på jobbet och slutar 21.45 så börjar jag klockan 7 imorgon bitti igen. Så här ser jag ut idag.. Tråkiga med idag är att jag missar jazmines lucia firande på dagis då det är klockan 14, så jag får nöja mig med bilder och ev film. Samma visa imorgon med Leone fast då är det klockan 7 på morgonen. :/ tur jag har Daniel som tår med kameran iaf! Dem bortåt här i huset det låter inte så mycket här inne men dem började klockan 8 och ska väl hålla på till 16 tror jag. Så är den förbannade hissen ur funktion igen inget ovanligt..hoppas den är igång inom kort iaf. Nej nu ska jag få i mig lite lunch. Puss & kram

Lycka är

Åh underbart en till och ny kattlåda, så här se den ut
och kommer från djurmagazinet visst är den fin.
Den som numera finns här är just i färgen lila. =) 
Så skönt jag hoppas ju Jayden väljer att använda denna hädan efter, då han är en jäkel på att sprätta sanden över hela golvet, vilket ogillas. Det går att ta bort luckan, så det kan man välja hur man vill själv. Givetvis går det att ta bort taket när den ska rengöras eller om man vill köra utan, men då ser jag inte någon nytta med att ha en med tak..
Så idag är lycka för mig att slipap kattsanden på golvet ;)

Youtopia ♥

Jag låter bilderna tala för sig själv ♥







Behöver jag säga att jag tycker dem har grymt snygga kläder?!
I Love it!
detta är ju bara några exempel som dem har att erbjuda så för att du inte ska missa något så ska du klicka dig in på deras sida Youtopia. ♥

Puss och kram


Migrän

Fy farao för migrän. Det är ingen bra kombo med små barn.. Så grymt tacksam över att jag har en underbar make, som fixar och donar. Tar barnen utan att ens ifrågasätta det är grymt uppskattande! ♥ nu ligger jag på sängen igen och försöker härda ut, för inte har jag nå verktabletter hemma heller. Har iaf nyss fått i mig middag men illamåendet är kvar ändå tyvärr. Nä ush och fy nu ska jag sluta mina ögon en liten stund till. Puss och kram

Lördag och fundering

Lördag och vad gör man, vaknade med huvudvärk och ont i nacken :(
Har nästan som migrän tillstånd jobbigt med ljud (svårt att komma undan med barn hemma)
sen mår jag typ illa på det.. hua inte alls bra start för min del idag. måtte det bara inte vara migrän på ingång orkar inte det alls om jag ska vara ärlig.

Hur som så är det mycket roligt att ni kikar in allihopa och deltar i julkalendern, och kanske även läser lite emellan åt :)

Funderar på om jag ska baka lite med barnen idag, bara jag blir av med lite av det onda med huvudet så är jag helt okej och kapabel till att göra annat än att bara känna att jag vill gå och lägga mig dra täcket över huvudet ;) eller ja riktigt så är det ju inte heller nu jag sitter ju ändå här i vardagsrummet med mina flickor och skriver dessa rader ;)

Är man orolig för någon, så hör man väl av sig direkt eller så fort man kan va rätta mig om jag har fel.. man ringer väl inte mitt i natten och förmodligen efter att man druckit för att kolla läget?! efter bara så där en ca 7 mån efter att man senast har hörts.. är det bara jag som tycker så eller finns det fler som tänker på samma sätt som mig? Jag menar om man nu är så orolig för någon så brukar det första man gör är att kolla det direkt inte vänta ännu längre och sedan höra av sig...

Puss och kram

 
Klickar ni på bilden kommer ni direkt till julkalendern ♥


Undebart - TiMstore

Finns det nå snyggare eller
kolla in bara jag tror jag dör



Tänk er denna grymt snygga jacka med ett par sådana här örhängen till


Hur snyggt skulle inte det vara då!

Örhängena finns i flera färger! dessa är just i rosa och blå.

Jag har faktiskt letat efter en sådan här skinnjacka, rätt länge och det vet jag fler som gjort :) jag har till och med en skiss på hur jackan skulle se ut and here it is!! hur coolt är inte det då.
Vill du veta mer om dessa så går det utmärkt att klicka på bilderna så kommer du till respektive vara, eller så går du helt enkelt bara in på TiMstore =)

Jag har nu hittat något mer att lägga in på min egna julklappslista!!
Puss och kram


torsdag

Varit med min kära mor, hon hämtade upp mig efter jag lämnat barnen på dagis. Det var trevligt. Ska strax gå till jobbet. Var tvungen att ta min astma medicin just, suck inte roligt. Ska jag jobba på det här jag blir ju så sjukt skakig av den eftersom jag sällan behöver ta så är jag inte van vid det som jag borde vara vid det här laget. Ja i och för sig så undvek jag ju det när jag var gravid med båda tjejerna! Ni missar väl inga luckor nu alla underbara läsare. Nej nu ska jag klä på mig ytterkläderna och gå till jobbet. Ps fick paket idag :) som jag nyss väntade ut så kuul. Puss och kram

kidkit.se

Ny öppnad shop verkligen värd att ta en närmare titt på! Kidkit har ett grymt bra erbjudande, där finns även ekologiska barnkläder. Här är exempel på favoriter från min sida ifrån Kidkit visst är dem gudomliga, passar under sommaren och även passar det mycket fint till jul/nyår om man inte just vill ha en röd klänning :) Ps. Just nu så har Kidkit en nystartad tävling på sin ny startade blogg, så passa på att ta en titt dit också och delta ;) Bloggen hittar ni här prinsessan på ärten

6e december

Har jobbat idag, sen imorse till kvart i fyra. Trött är jag. Inte sovit mycket inatt heller så att jobba på ytterst lite sömn är inget jag rekomenderar men det gick bra trots att jag fick sova runt 2 inatt och gick upp 5.55 så har det gått bättre än förväntat. Jag är ledig imorgon och ska umgås med min älskade mor ett tag. Det ska bli kul det var ju ett tag sedan sist. Sydde ju igår som jag skrev :) otroligt snyggt vart det! 6e december redan, nästa vecka är det lucia. Det kommer ett lucia tåg till mitt jobb då, ska nog se på det. Jag missar ju barnens i år på dagis då jag kommer jobba. Lite tråkigt när det är minisens första luciafirande på dagis men älsklingen får ta kort och filma åt mig! Så kan jag sitta och gröna åt det i min ensamhet sen.. nej nu ska jag sy lite mera. Puss och kram

måndag

Måndagen den 5e december. Ledig dag och jag har svårt att välja ska jag baka eller sy? Kanske göra både och det vore nog. Börjar jobba tidigt imorgon. Ska göra iordning fler luckor till julkalendern också. Jayden har nyss fått Sina klor klippta, det gick bra faktiskt lite små sur vart han efter men inte så farligt han gick undan men kom fram lika snabbt igen ;) Det är frostigt ute så snart kanske snön är här, ser fram emot att få ta fram pulkan hoppas den håller bättre i år än förra året bara. Nej om man ska sätta lite fått innan det är dags att få hem barnen från dagis. Puss och kram

Andra advent

Redan andra advent jisses vad tiden går. Jag ska jobba ikväll med. Så jag ska gå inom två timmar till jobbet. Ni har väl inte missat julkalendern dom pågår och alla fantastiska tävlingar ♥ Fyra luckor öppna med kanon vinster så kika in. Mer kommer så ni får hålla utkik också :) nu ska jag fixa lite här hemma så jag kanske kikar in lite senare och skriver några rader. Ha det gott så länge. Puss och kram

lördagskvällen

Då har man varit flitig och jobbat om man skulle ta sig lite dryck av min tassimo, älskar min tassimo ♥ Med en tassimo så kan man göra underverk måste jag ju säga jag är rätt kräsen när det kommer till varma drycker det ska smaka på ett visst sätt och sen hur det ser ut så klart. När man tex går och tar en fika på stan och beställer en latte så ser det ju inte lika snyggt ut som när man gör det med en tassimo! Somliga kan helt enkelt bara inte göra detta utan det mister smaken. Det har gått mycket bra ätt jobba idag förresten. Fått in lite beställningar att göra, så roligt att få ta sig tid och sy lite mera och göra mer egna tryck! Puss och kram.

3e december

Hej på er,
Ni missar väl inte den underbara julkalendern som jag har igång på bloggen, har ni missat den så kan ni klicka här ovan så kommer ni direkt dit.
Jag ska snart bege mig till jobbet jag jobbar ju ikväll och imorgon kväll men julkalendern ska inte bli drabbad för det ;) skulle jag mot förmodan inte hinna så gör jag en förtidsinställt inlägg så att allting flyter på som det ska.


Kitty och Jayden dem typ små busar med varanndra och kan väl morra åt varann men dem har inte slagits nå så vitt jag vet iaf, då jag inte sett det. Barnen ser just nu på tv medans jag sitter här och skriver några rader.
Nej nu ska jag ta och ordna lite här hemma innan jag beger mig till jobbet.
Puss och kram

nu startar det

Hej på er. På grund av att jag jobbat och haft lite strul hann jag inte med att starta julkalendern i tid så nu kommer det komna flera luckor samtidigt, jag hoppas ni har överseende ned detta lilla strul och är redo att vara med och täcka i den fantastiska julkalendern hos mig men många och fantastiska vinster. puss och kram

1 Dec

Julkalendern kommer att komma igång, jag har bara inte hunnit att göra klart inläggen för julkalendern. Eftersom jag har jobbat och älskling haft datn. Så jag måste ordna med photoshop så det blir fin fina bilder till :) Jag har jobbat idag med och slutade 15 idag, Älsklingen är just nu iväg och hjälper till att flytta. Så det blir en lite senare middag idag men det gör inte så mycket. Har haft en kanon dag på jobbet idag, gjort massor. Härligt. Nu ska jag se vad mina små tjejor gör för nånting. Återkommer senare med julkalendern. Det är ju trots allt 1:a december idag! Puss och kram