Midsommardagen

Igår var en dag ute hos svärmor, vi åt mat och barnen dansade kring midsommarstången :)
Senare på kvällen så var jag över till Jessie :) det var mycket trevligt!
Jag ska hjälpa en tjej med en design till hennes underbara nagelblogg, där hon skriver och visar sina fina nageldekorationer som hon gör :)
Just nu så lyssnar jag på musik och barnen leker här bakom, tidigare så gick dem med en varsin mobil i handen och pratade med varann haha dem är ju bara för goa mina underbara prinsessor ♥
När Leone sa hejdå till Jazmine så vek Jazmine ihop sin telefon och gick till Leone med jordens leende på läpparna hehe gullungar.
Pratade med min mamma en så där 3 gånger igår hoho det var ganska ovanligt faktiskt men hon behövde lite hjälp som jag kunde stå för med datan ;)
Nej nu ska jag ta mig en kopp kaffe och bara vara en liten stund, så ska vi nog gå ut till hälla om ett tag också..
Ha det gott allihopa, hoppas ni haft en bra midsommar och får en fortsatt fin dag.

onsdag

vilken dag :):):) i en mycket oositiv mening!!
var i skolan idag och gjorde två prov
jag gjorde proven på en timme
ganska så stora prov också :))
guess what
jag klarade båda två!!
yeeeey så glaad.
det var fika ida på barnens dagis som vi var på det var mysigt.
Jazmine hade på sig en gullig krans som dem gjort dagis :)
Leone ville också ha en sån hehe.
grymt skön lå måste jag säga..

tisdag + goodiebag

Sitter här i soffan och ler för mig själv livet är ju bara så bra ibland :) Jag har en sådan stund nu hihi
Imorgon krävs det full koncentration av mig då jag ska skriva prov två stycken till och med så håll tummarna för mig är ni gulliga ;)
Så när barnen blivit lämnade på dagis hoppar jag på cykeln och cyklar ner på staan för att ta itu med mina prov hinner jag båda direkt är det bra annars har jag även tid från 12-15 att göra nästa prov, så heela dagen kommer spenderas i skolan. Jag ser fram emot att få göra dess prov faktiskt :)
Fick hem en underbar goodie bag här för ett par dagar sedan från loppi.se från WeRFamily-eventet som ägt rum..underbara ni tack så mycket!! diggar in a pocket bag som var med bättre uppfinning får man ju leta efter ;)

Lördag

Ni har väl inte missat dem underbara rabbatterna som jag visar er här i sidopanelen? ;)
Det är lite ovant att sitta och skriva så här.. Måste vänja mig vid detta, men det kommer ju att ta ett tag.
Skärmen har nämligen fått plats på väggen :) så nu tycker jag att texten blivit jätte suddig när man skriver men som sagt det blir en vanesak och det går ju att ändra på inställningarne. Våran nya tv ska vi också sätta upp på väggen, eftersom våra älskade små barn mer än gärna tycker att det är jätte roligt att gå fram och lägga en hand eller ett finger med en massa kladd på hehe.. Jaja barn är barn och barn får vara barn man får tåla lite som förälder också eller hur ;) Försöker fortfarande få i mig mitt morgone kaffe jag har inte kommit någonstans med det heller..inte ens halva koppen har jag fått i mig och nu är det kallt så jag får försöka med ytterligare en kopp blir det inget av det heller så får jag bara gilla läget och fortsätta min vardag ändå. Med andra ord så är det ingen skillnad på denna dag jämfört med andra dagar. Jag planerar att göra en ny tatuering :D ser fram emot det så in i noorden!! Det kommer bli så snyggt bara jag och tatueraren förstår mig i mitt val eftersom jag inte har en bild på rak arm utan jag vet bara hur jag vill ha det i mitt huvud ;)
Den 22a är det skolan som gäller och jag sitter och skriver prov så håll tummarna för mig så hårt som ni bara kan för jag behöver verkligen dem här poängen av dessa två prov jag ska göra!
Den 28e så är jag uppbokad 16-19 ^^ fniss fniss ååh det är så roligt att jag känner mig svävandes bland molnen.. vänta bara snart kan jag börja dela med mig av min glädje och tala om vad allt handlar om :) Ni är välkommna att gissa om ni vill det kanske prickar ni in det vem vet vem vet...
Nu ska jag hämta lite kaffe och busa med mina charmisar,
Puss och kram.
Hej så länge!

"Säg mig
Vad är kärlek
Om man inte får dela den
Vad är lycka
Om man inte får kännas vid det
Vad är minnen
Om man inte har någon att skapa dem med
Vad är talet
Om man inte har någon att prata med
Vad är sorgen
Om man bara får bära den
Vad är glädjen
Om man inte delar det
Vad är skrattet
Om jag inte får dela det med dig
Vad vore livet
Om man är ensam
Vad vore känslor
Om man inte tillåts att känna
Vad vore hjärtat
Om det inte fick slå mer för dig


Vad ska hända när man står där ensam
Ska du komma och pussa och blåsa och lägga ett plåster på såren
Ska du försöka lägga alla bitar på plats än en gång
Ska du vända andra kinden till
Låssas som att inget hänt
Att du inget vet


Säg mig vad vore allt detta om man inte har eller får ha någon att dela det med


Torsdag

Det kunde ju vara lite mer fint väder igen än att det ska vara så växlande.. hehe
Ska försöka skriva lite fast att barna gärna vill att jag ska spendera tid med dem :)
Jag har setat och pluggat idag så har jag även ringt lite behövliga samtal..

Leone kom hem så lycklig idag efter dagis hon talade om att hon ätit upp all mat på dagis <3 så det måste varit något riktigt gott hihi. Måste dammsuga igen också för dem hade ju med sig sandlådan hem hehe
så man känner att det blir fullt av sand under fötterna när man går.

Vi ska nog grilla till middag idag älsklingen jag och barnen <3 ska bli gott.
Nästa vecka så är det en grej inplanerad gällande skolan och veckan efter det så är det ytterligare en sak men det har inte med skolan att göra dock utan något annat riktigt bra som är välbehövligt för mig och familjen <3 så nu börjar saker och ting hända och man kan känna på sätt och vis att man kommer någonvart *underbart*

Nej nu ska jag faktiskt umgås med mina underbara tjejor och njuta av livet.
Ha det gott allesammans.
Kram

tisdag

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen i´m so sorry men det blir lätt så har ju ganska mycket att göra hela tiden så man glömmer lätt bort att kika in här och skriva några rader.
Håller på att plugga, jag har skickat in 2 uppgifter utav 3 och dem är godkännda båda två :D den 3e håller jag på med nu så den är snart klar den också.
Min födelsedag var en fin dag, jag fick en del presenter som jag bara älskar ♥
två klänningar en bolero ett halsband en jacka en mobil 3st älvor och en orkide samt blombukett och en triss med en liten vinst på 25 kr iaf så det var ju inte illa pinkat hehe.

Det händer som sagt saker lite titt som tätt här hemma i lördags till söndag tex var vi barnledig. Det var helt okej och det hade gått bra för Jazmine även fast det var första gången hon sov borta. Kvällen spenderades bara hemma fast det var tänkt att vi skulle gå ut och umgås med mina systrar men det vart inte så eftersom dem inte gick att nå på, antagligen för att det var för mycket ljud runt om dem. Men men det kommer ju flera gpnger så det är inget att hänga läpp för precis.

Nej nu måste jag ta och sätta mig med näsan i boken och pennan i högsta hugg för att göra mer på 3e uppgfiften som ska skickas in.
Ha det gött.
Hej hej.