ingen vanlig dag

Idag är ingen vanlig dag idag är det min födelsedag så är det morsdag också så jag ska ha dubbelt upp firande idag ♥



Redan hunnit få en hel del gratulationer, tack alla fina ♥
Älsklingen är ju helt underbar, jag fick en klänning i förskott och en jacka igår ♥♥♥
Men det var ju inte allt heller, jag kommer att få en present sen som han slagit in :)

Ska ha födelsedagsfika idag så jag har stått och bakat en del,
Jag har gjort chocolatchip cookies och bullar, vaniljfylld sockerkaka och tigerkaka så har jag gjort en tårta också :)
Ska se till så att batterina är laddade till kameran så jag kan ta lite bilder också, kanske lyckes någon fånga mig på bild också.
Ska dekorera tårtan strax och dammsuga och torka golvet.
Hann inte med allt jag ville igår heller men allt är ju nästan klart så det är helt okej ändå.
Det är ju marknad här i stans om vi varit på, vi åkte inte ner i frdags utan valde att gå på lördagen. Så det gjorde vi var där nere bara vi i familjen men det var så trevligt så, lyckat ♥
Barnen fick lite nya saker dem också hihi, en varsinn hello kitty tröja, en varsin liten docka as söta! och så fick Jazmine en lastbil och Leone en väska med hello kitty och ett fiske spö med tillhörande fiskar och hov.

Nej men nu ska jag ta och sätta fart här hemma så jag hinner få ta det lite lugnt innan rullianses sätter fart ;)

Fredag

Sitter här hemma och känner mig helt slut har varit ute i solen med flickorna i ett antal timmar. Jag är ganska bränd av solen så det svider fint, men jag har haft ena axeln mer mot solen eller så har mitt linner setat snett på axlarna haha. Barnen vilade när vi kom upp så dem var rätt tagna dem också, men då har vi ändå varit upp och ätit lunch sen har dem fått saft vatten och festis så har dem fått piggelin också :) Jag drack en falska festis och en flaska vatten. Det blir en lite senare middag idag också efter som det varit en lång dag i huvudtaget för oss tre. Men vad gör väl det nångång så där, rutiner är ju bra dem också och jag brukar ju hålle dem till punkt och pricka men ibland så får man väl tillåta sig själv att bryta dem lite lätt iaf.
Nej nu måste jag sluta för vi fick precis besök ha det gott kram.

söndag

Då sitter man här en söndagkväll och älsklingen ska kika på hockey med en kompis här, och jag vill inte alls se på det så jag får helt enkelt göra något annat det som lockar mest just nu är ju att sitta och lyssna på musik och bara vara ett tag. Men jag lär ju först och främst få Leone att sova för hon är ju lika bråkig som vanligt och vill inte lägga sig fast att hon är så jävla trött, så hon inte vet vad hon heter. Men det är ju så när man ger sig in att man ska vara vaken så kämpar man emot in i det sista.
Jag har klippt mig och jag har färgat håret så nu känner jag mig riktigt fräsch nu är det bara en shysst solbränna på det här så känner jag mig nog riktigt fin.. även om jag inte är ngot märkvärdigt så i mitt utseende så kan det ju få en att känna sig fin ändå ;)
Så vad har ni haft för er denna helg då?
Igår så var det ju barnens dag här i stan så det var vi ju på, idag har det regnat på morgonen sen har det inte varit nå så vidare till väder så vi har bara haft en lugn dag hemma faktiskt men det har varit skönt.
Imorogon så är det ju dagis för barnen och skola som gäller för mig efter det så kommer Angie på besök med sin fina lilla Casper, ska bli roligt ser vi fram emot =)
Ha det gött kramis.

Lördag

Jag har klippt mig och färgat håret så nu ser man ut som folk igen =)
Inte alla regnsbågens alla färger hehe nej så illa var det ju inte men jag får ju ljusutväxt eftersom jag är ljus cendre. Idag så har det varit barnens dag här i stan så vi har varit nere på det, Jag och barnen med Stina =)
Det var riktigt trevligt, inte världens bästa väder men nu är solen framme igen och det har ju inte regnat heller och det är ju huvudsaken ;) När vi kom hem så grillade vi korv me bröd som vart en lite lättare middag, till lunch åt vi ute och barnen fick fiska i fiskdammen och en varsinn glass fick dem också :) dem sprang runt i vasa parken och busade och tyckte att det var jätte roligt, Leone klappade en ponny men hon vågade inte rida, hon vågade inte sig på en ansiktsmålning helelr eller ens få färg i håret med en form ex stjärna hjärta eller krona.. nåväl kommer ju flera gånger. Nu ska jag fortsätta vara social här hemma. Ha det gott. Kram

Tisdag

Efter att barnen hämtats från dagis idag så var det faktiskt bara en lugn dag hemma, jag städade imorse och tog disken innan jag begav mig till skolan. Jag inväntade kvartersvärden efter att jag kommit tillbaka från skolan, men jag hann hämta barnen innan. Han kom hit för han kom vid 16 tiden och fixade balkong dörren så nu, är det ingen risk att den delar på sig och man inte kan stänga eller öppna balkongdörren.
Det har varit en riktigt fin dag idag ute och det var lika skönt att sätta sig på cykeln och cykla en tur idag som det var igår :). Barnen ligger så klart till sängs och sussar gott. Så jag tar det bara lugnt och ska nog ta och måla lite mera på tavlan jag håller på med, snart är den klar och dem kommer bli riktigt bra när den är helt klar.
Färdiga resultatet blir nog helt fantastiskt, och jag kan nog klämma in en bild eller två på det också.
Det blir ju inte alls allt för många bilder här numera men jag är bara så dålig på det där med att se till att ha kameran till hands nu för tiden.
Ser fram emot denna sommar och aktiviteterna som planeras, även om jag ska studera så vill jag ändå spendera lite tid med familjen min ♥
Fick efterlängtad post idag också, men mer om det när det är klart ;)

Några rader om något annat bara...
Jag tänker inte lägga ner någon energi på detta men jag vill bara poängtera detta.. Kasta sten i glashus.. Hört talas om det.. de är väldigt fult att kasta sten i glashus när man varit till det värre laget själv så att säga... Behåll du din negativa energi för dig själv.

Utmaning

En utmaning till er goa läsare :)
www.hundratusen.nu/challenge/1m7wnb

Back in school

Då har man börjat skolan idag och ska göra klart det sista, jag inväntar fortfarande att kvartersvärden ska komma hit och fixa balkongdörren. Den delar på sig så man kan knappt öppna eller stänga den, stänger man utifrån kommer man nästan inte in för att den delar på sig..Roligt att få börja skolan igen är det verkligen, jag måste ringa till jobbet också och prata lite över hur det komemr se ut här nu fram över.. Börjar bli lite otålig faktiskt på att inte det händer något. Nu måste jag skynda mig och ordna lite lunch så jag får i lite mer i magen än bara frukosten ;) innan det är för sent och middagen närmar sig. Ha det gott.
Spännande och pirrigt att jag närmar mig en färdig utbildning dessa få månader komemr ju bara swissa förbi så det är bäst att sätta fart och plugga ;)

bloggbussen

Shit vad roligt!!!
Jag har vunnit :D


Så roligt och att jag missat att jag blivit kontaktad det är ju helt sjukt.. men jag ska ju givetvis ta kontakt direkt.
Tack alla goa som röstade på mig och mitt bidrag!!
Tack till Allt för föräldrar och Stena Line som anordnat denna underbara tävling.

Torsdag

Håller på men ytterligare en tavla jag började på den igår så nu ska ena färgen få torka lite mer innan jag kan måla resterande på den :)
Jag gjorde ju en tavla till min kompis som fyllde år, dock tog det lite tid att komma igång då jag väntade på bilder så jag gjorde rätt typ av blommor ;)
Jag trodde det var dem jag målade men jag var ändå inte säker så jag inväntade snällt att få lite bilder hehe
Men den gjordes klart snabbt och det var inte alls något tidskrävande.
Riktigt roligt att måla, det går så fort när man vet vad man ska göra.
Barnen har varit på dagis hela veckan och är lediga imorgon på tisdag börjar jag skolan.
På Lördag är det dags för kalas, som vi ska på det ska bli kul.
Nu kallar sängen på mig men det var lite snabbt uppdaterat från min sida och kortfattat om inte annat.
Bilder kan visas på tavlorna om det önskas?
Kramis

.

Ibland så viull man skriva mer än vad man borde
ibland kan man låta tankarna flöda och funderingarna gror sig starkare, men till vilken nytta
Vem blir klokare av att dela med sig av sina tankar och funderingar
Egentligen så är det ju bara din hjärna som får arbeta lite mer än i vanliga fall
Även det logiska kan verka ologiskt ibland
Det som kan verka så klokt kan i slut endan visa sig vara rent ut sagt idiotiskt..
Man ska vara vaksam och tänka igenom allt en extra gång, det är alltid klokt på så sätt så hinner man verkligen gå igenom allt båda gott och ont..