Onsdag

Idag har det varit en ganska lugn dag, gjort klart ytterligare en beställning. Hoppas dem blir nöjd och gillar resultatet. Skulle vara jätte roligt att få höra vad som tycks om det, så råkar du halka in hör och läsa detta så vet du att det uppskattas och är jätte roligt att få lite tankar/åsikter. Pratade med min älskade lillebror igår också, saknar honom så det gör ont i hjärtat önskar vi kunde bo närmare än vi gör idag..Vi pratade iaf en stund innan han skulle äta middag, han fyllde år igår ♥ Så pratade jag med pappa också =) så några trevliga samtal hade jag allt igår ;)
Just nu så sitter jag här med barnen och dem leker här i bakgrunden av mig, det är snart dags att göra dem klar för sängen. Leone äter ju medicin nu mot vattkopporna eller ja det underlättar och minskar känslan av klåda och irritation samt att det hjälper henne på så sätt att hon får sova. Hon har inte ätit det så länge men det verkar iaf som att det hjälper, vilket är bra såklart. Jazmine visar inga tecken än på att hon kommer få vattkoppor men jag är övertygad om att det kommer komma på henne också. Ifs så på fredag så är det 1 vecka sedan det brast ut på Leone så då kan jag som tidigast se på ett ungefär om Jazmine fått vattkoppor.

Jaja nog om det, vi har varit ute på en lång promenad idag också vi var ute och gick i lite mer än en timme :) skönt väder

update Leone sa att hon ville lägga sig, så nu ligger barnen.
Nu lite johannatid
puss hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback