Onsdag

Nu börjar jag må bättre igen det känns inte lika jobbigt i huvudet och bihålorna :)
Det går jätte bra för Jazmine med inskolningen, imorgon är sista dagen denna vecka sen är det lång helg, så får vi se på måndag hur det går om hon klarar av att köra mån till torsdag 9-14 eller om det blir förlägning på inskolningen pga helgen. Älsklingen följde med idag och hämtade Jazmine från dagis och det upsskattade hon verkligen man såg först att det började darra lite i läppen sen när hon kom till pappa så vart det jätte leende på läpparna istället hii. Fröknarna såg likheten direkt och tyckte det var roligt att det finns så mycket likheter, jag är inte förvånad alls hehe samma med Leone ju mig gör det inget för dem är så fina så, dem fina dragen får dem av pappa helt klart!
Vi gick och hämtade Leone direkt efter även om det var lite före i tid men det gick jätte bra och hon vart göad över att se både mamma och pappa komma och hämta henne, lillasyster i vagnen som bara skratta när Leone kom ut för att säga hej och kramas. Mina älskade små charmisar.
Ikväll så ska jag förbereda lite som ska sys nu när jag känner att jag har orken igen, underbart!
Ringt en hel del samtal har jag gjort också, bara för att jag är sjuk så kommer jag bli avskriven från arbetsförmedlingen och så fort jag är frisk ska jag gå dit med alla papper jag behöver för att skriva in mig igen. Det är ju så man inte vet om man ska skratta eller gråta åt det. Jag jagar efter alla papper som jag behöver det är ju några år tillbaka som jag måste ha tag på och det är inte så lätt för alla är inte anträffbara.. Konstigt ändå att dem inte har kvar dessa uppgifter då jag senast var inskriven när jag var gravid med Jazmine då var det ju inga problem och inte innan det heller.. nåväl det ordnar sig så småning om.
Kram på er.

Kommentarer
MADELEINE säger:

Vet tyvärr inte vilken tum det är :-o Amanda fick den i present! Men hon är ca 110cm lång och dom tog den som skulle passa henne länge, så hon kan växa utan den blir för liten ;-)

2011-03-27 | 11:45:00
Bloggadress: http://muppsan.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback