mys

Har haft en helg hemma med familjen lite pysslande och ordnande :) Har bytit rum med mina hjärtan ♥ Till det bättre helt klart hihi Nu kan dem leka på sitt rum utan att sitta på varanndra och trängas. Det gillar vi. Så mysigt dem fick det, bara lite små fix kvar över hur leksakerna ska plaseras för att på bästa sätt bevara ytan och charmen. Det är inte lika lätt måste jag erkänna.. på ena sidan har vi ett fönster och ett element så klart det vill vi inte täcka för, på andra sidan så är det garderober som man inte kan flytta på :) Leone har ju sin typ loftsäng och jazmine sin växasäng men dem sover bra å det var ju något jag ville fixa till. Tips och idéer är välkommet :) puss och kram

Kommentarer
F E L I C I A säger:

gud vilken fin header!! :)

2012-02-20 | 17:17:49
Bloggadress: http://thegoldenyear.blogg.se/
ANGELICA.BLOGG.SE ♥ säger:

Hej!Gillar du tävlingar? I sådana fall tänkte jag tipsa om fyra stycken aktuella tävlingar som jag har just nu! Gillar du inte tävlingar så ber jag om ursäkt :)VINN EN DAMTOPP: http://angelica.blogg.se/2012/february/tavling-vinn-damtop-med-huva.htmlVINN ETT ARMBAND:

http://angelica.blogg.se/2012/february/tavling-vinn-ett-jattevackert-armband.htmlVINN HÅRBORTTAGNINGSHANDSKAR:

http://angelica.blogg.se/2012/january/tavling-vinn-tva-harborttagningshandskar.htmlVINN EN EGEN WEBSHOP:

http://angelica.blogg.se/2011/december/tavling-vinn-en-egen-webshop.htmlHoppas något faller dig i smaken, annars är det bara att lämna en annan kommentar hos mig - så lämnar jag en ny kommentar hos dig, fri från tävlingsreklam!

2012-02-23 | 21:28:48
Bloggadress: http://angelica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback